Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
mój dom____ [z basenem}a drugi na wsi ze stawem i górkami i końmi i innymi takimi ] hehh...
|
Konto od: Miasto: |
---|
Hala Arena & Klub Eskulap - Poznań xD
![]() rozmiar ma znaczenie. |
sound
![]() Konto od: 22.03.2007 Miasto: Poznań |
---|
klub PROTECTOR w Dobramyśli ;]
Centra Handlowe - Poznan KinePolis w ogóle Poznań. ;p i Gostyń. !! :D |
angelajda
![]() Konto od: 9.08.2007 Miasto: Gostyń |
---|
niewatpliwie jest wiele takich miejsc, acz moim zdaniem na szczególne wyróżnienie zasługują:
cENTRUM hANDLOWE pLAZA-poznań jezioro Dominickie i niektóre szlaki turystyczne;0)) |
historiapewnejpodrozy
![]() Konto od: 16.06.2007 Miasto: Włoszakowice |
---|
Stadion żużlowy na Wrzesińskiej w Gnieznie xP
I oczywiście całe Gniezno. Park Krajobrazowy w Powidzu - jest pare naprawdę pięknych miejsc :-) |
serduszkokasia
Konto od: 28.05.2007 Miasto: Gniezno |
---|
Cytat sound Klub Eskulap - PoznańZgadzam sie jesli chodzi o Eskulap bylam 2 razy jade znowu na OSTRego naturalnie;D Najpiekniejsza jest Miejska Górka:d "To jest moje miejsce bo kocham to miejsce" haha Nie no tak serio to najbardziej Osieczna mi sie podoba;p Pozdrawiam!! ksz ksz |
brzydkazlaiszczera
![]() Konto od: 27.03.2007 Miasto: Miejska Górka |
---|
popieram..... okolice gniezna są przepiękne.... naj w wielkopolsce.... a dla mnie najpiękniejsza jest plaża w SKORZĘCINIE.....
|
robaszek18distraction
![]() Konto od: 5.11.2007 Miasto: Kamionka |
---|
Cytat robaszek18distraction a dla mnie najpiękniejsza jest plaża w SKORZĘCINIE.....To również można zaliczyć jako okolice Powidza. Bo znając drogę przez las to ok 14km się ma A plaża jest tam naprawdę imponująca. Taka duuuża :-) |
serduszkokasia
Konto od: 28.05.2007 Miasto: Gniezno |
---|
hmm... cos w stylu boszkowa wielenia :D hmmm.. IMprez duzo jest tam:D:p heh..hmm... no i leszno oczywiscie:D:P
;* pozdrawiam:) no i oczywiscie stadion :D: w lesznie kojarzacy sie tylko z UNIA:D:* Zabronione jest pisanie postu pod postem przez jednego użytkownika forum. Post edytowany Monday, February 11, 2008 20:15 przez moderatora spawany |
somethinkk
![]() Konto od: 17.11.2007 Miasto: Leszno |
---|
siemka dla mnie najfajniejszym miejscem jest taki bar Hades Jest on w Jarocinie (woj. wielkopolskie) gdzie mieszkam. Lubię tam bardzo spedzać czas, ponieważ wiekszośc moich znjomych tam przychodzi. Jest to bar mojej koleżanki, więc bardzo dobrze się w nim czuję:) Panuje tam świetny klimat. I puszczają tam muzykę, która bardzo lubię:)
|
rybkooo
![]() Konto od: 21.08.2007 Miasto: JaRociN |
---|
Malta w POZNANIU chyba wiadomo dlaczego
|
1992marlencia1992
![]() Konto od: 20.09.2007 Miasto: Chodzież |
---|