Czyli fani japonskiego grania - ujawnijcie sie
|
prinzessinhelga
![]() Konto od: 2.04.2006 Miasto: tokyo |
---|
Regulamin
Czyli fani japonskiego grania - ujawnijcie sie
|
prinzessinhelga
![]() Konto od: 2.04.2006 Miasto: tokyo |
---|
Moja największa miłość!!! Po prostu kocham i wyznaję!!!
"Sore de ii n da yo"
|
aintafraidtodie
Konto od: 29.11.2007 Miasto: Gliwice |
---|
Cytat yoshiiko jrock - moja religia i moje życie.zgadzam sie :D |
nikkichan
Konto od: 29.08.2007 Miasto: Szczecin |
---|
jroc może nie religia, bo poznaje dopiero, ale mimo wszystko świetne
kono sekai ga bokura wo tsukuridashite
kono sekai ni bokura wa korosareta |
chmurcia699
![]() Konto od: 26.09.2005 Miasto: Świerklany |
---|
Kocham :3 X Japan, hide, Hyde, Laruku, Gackt, gazette, Malice Mizer, Miyavi, An Cafe, Mucc...i wieleeee innych xD
|
towciaga
![]() Konto od: 19.12.2007 Miasto: Łuków |
---|
Miyavi
Treść dodana do postu 21-03-2008 o godzinie 13:21 MiyaviTreść dodana do postu 21-03-2008 o godzinie 13:22 Co za shit. Nie chce mi się pokazać to co dalej napisałam... XDDDDDD
|
iamyou
![]() Konto od: 20.03.2008 Miasto: Elbląg |
---|
Uiii, wielbie!
Najbardziej Mane i wszystko co jest z nim zwiazane(jejku wierszyk znowu wyszedl..) Poza tym wielbie Deg, The gazette, X Japan, Pierrot, D'espairs ray, D, The candy spooky theater, MUCC, exist trace... i tak dalej i tak dalej xP |
psycho69nun
![]() Konto od: 16.05.2007 Miasto: |
---|
Bardzo lubię...
J-rock niestety staje sie coraz bardziej popularny (ten nieszczęsny artykuł o Antic Cafe w Popcornie). Szczerze wolę żeby było mało fanów, za to prawdziwych, ale niestety nie przyjadą do Polski na koncerty dla kilku fanów. |
yukikoo
Konto od: 20.01.2008 Miasto: Minamiuonuma |
---|
no buuu! :(
Ale chociaż mogli dać plakat Ancafe do tego artykułu =.=! może bym wtedy kupła ^^ Co do koncertów to w Berlinie są :D Można zrobić taką akcje, że jedziemy wszyscy do Berlina i dajemy wielką flage, że mają przyjechać do Polski xD! |
zetsu
![]() Konto od: 15.02.2008 Miasto: Wrocław |
---|
Cytat zetsu Można zrobić taką akcje, że jedziemy wszyscy do Berlina i dajemy wielką flage, że mają przyjechać do Polski xD!To jak xD kto ma talent malarski? xD osobiście moge wykonać te flage...Chociaż może z małą pomocą jednak^^' xDDD Echem...to kiedy zbiórka? XDDD |
towciaga
![]() Konto od: 19.12.2007 Miasto: Łuków |
---|
coz, moze ja wyglądam na kogos kto wie o nich z Popcornu, ale nie lubie sie ubierac ciemno ...
Słucham Japońskiej muzyki juz 3 lata, o ;P Ja mam talent malarski xD |
pannazuzolinska
![]() Konto od: 1.08.2007 Miasto: Sieradz |
---|