ta! na fbl trzeba trochę uważać, bo jakiś koleś zaczął pisać do mnie i namawiać mnie na sesję fotograficzną !
a teraz dopiero mi się przypomniał park szczytnicki - tam jest przecież pergola; widziałam gdzieś zdjęcia robione właśnie tam (mam chyba opóźnioną reakcję xd)... |
autonomousautonomy
Konto od: 1.08.2011 Miasto: Wrocław |
---|
Wrocław - ciekawe miejsca do robienia zdjęć.
Ja osobiście polecam oporowski Cmentarz Żołnierzy Polskich... Miejsce pełne magii i uroku ;)
Dojazd 4, 11, 20 do pętli Oporów bądź 107 125 325 do przystanku Oporów NŻ (kierunek Aleja Piastów/Klecina Stacja) i to jest górka obok :) |
naszczycies
![]() Konto od: 24.08.2010 Miasto: Wrocław |
---|
...fajne foty wychodzą placu Grunwaldzkim. polecam. ;*. !!! .... :D
|
bitasmietana99
![]() Konto od: 9.09.2011 Miasto: Oława |
---|
Ta i pasażu szczególnie ;p Wszedzie mogą wychodzić fajne foty...
Ja osobiście polecam wały nadodrzańskie taką porą jak teraz i potem w pieknym jesiennym słońcu. |
eeesem
![]() Konto od: 27.06.2011 Miasto: Wrocław |
---|
Wiele, wiele, wiele. Trzeba dobrze szukać. Te oczywiste są znana i nieco oklepane więc chyba lepiej samemu poszukać
|
fairycat
![]() Konto od: 13.11.2009 Miasto: Wrocław |
---|
jeśli będziecie jechać w stronę Karwian (bielany) wyjedziecie na pola i dalej do wsi, tam znajdziecie wiele magicznych miejsc, starych budynków, aż się prosi do sesji zdjęciowych
|
nutallia
![]() Konto od: 29.09.2011 Miasto: Wrocław |
---|
Hala Ludowa
i oczywiście Park Południowy ;) |
fatalitydream
![]() Konto od: 4.01.2012 Miasto: Wrocław |
---|
Wiecie, gdzie są jakieś ciekawe stare kamienice gdzie można porobić fajne zdjęcia z modelką?
Jakieś stare schody, poddasza? |
lollove
![]() Konto od: 2.11.2010 Miasto: Wrocław |
---|
nie wiem czy było ale uliczki koło katedry. dach renomy też specyficzne miejsce jak dla mnie.
|
killxmexlater
![]() Konto od: 17.12.2007 Miasto: Wrocław |
---|
ja polecam ogród japoński . albo zoo. ;P
|
piegusekk14
![]() Konto od: 4.07.2011 Miasto: Minkowice Oławskie |
---|