Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
Photofiltre
gimp Corel Photo Paint Photoshop Polecam ^^ Treść dodana do postu 01-02-2008 o godzinie 17:06 Wszystki darmowe oprócz Corela i Photoshopa :)
co to Qwa ma być?
|
marcia2606
![]() Konto od: 18.09.2007 Miasto: CWA |
---|
jak darmowy i najlepszy to napewnio GIMP :) zaden darmowy program go nie przebije:P
|
czarnydom
![]() Konto od: 17.02.2007 Miasto: aCocieTO |
---|
Cytat marcia2606 Photofiltregimp Corel Photo Paint Photoshop Także polecam i pozdrawiam :):):):):):):) Anka
|
ankasweets
Konto od: 6.01.2008 Miasto: Gniezno |
---|
Od kiedy Photoshop jest darmowy? Chyba że sobie pobierzesz wersję na miesiąc... I nie pisz mi, że można sobie pobrać z internetu całość czy przegrać od koleżanki, bo o rozwiązaniach nielegalnych na forum nie rozmawiamy.
Również jak niektórzy powyżej poleciłabym GIMP-a. |
marada
![]() ![]() Konto od: 22.01.2008 Miasto: Szczecin |
---|
może photo scape ;-)
Jesteś niedokończonym wątkiem ...
|
zela2
![]() Konto od: 7.02.2007 Miasto: .. |
---|
mam photofiltre i gdy sie go obczai to naprawde mozna ladnie przerobic zdjecie :)
Come to mummy
|
aila
![]() Konto od: 8.01.2007 Miasto: Tarnobrzeg |
---|
Tak, Photofiltre Ci na początek zdecydowanie wystarczy. + spolszczenie.
"...Wake Me Up, When September Ends..."
______________________________ |
leszczynkaa
![]() Konto od: 14.03.2007 Miasto: Legnica |
---|
Picassa 2 oczywiście po polsku bardzo łatwa i dość dużo opcji a potem Photoshop (wiem że nie jest darmowy ale wersje max. 6 miesięczną można sobie ściągnąć wystarczy poszukać i już:) ) pzdr. all. :)
|
pca997
![]() Konto od: 2.02.2008 Miasto: Polanica Zdrój |
---|
Moim zdaniem najlepsze programy to :
Corel Paint Shop Pro X1-dobreprogramy.pl Corel Paint Shop Pro X2-dobreprogramy.pl Photo Filtre Studio-google Photo Filtre-dobreprogramy.pl Gimp 2-dobre programy Pozdrawiam. Wszyscy jesteśmy narkomanami,różne są tylko uzależnienia.
^^; |
kleopatra186
![]() Konto od: 12.06.2007 Miasto: Chełmża |
---|
Cytat kleopatra186 Moim zdaniem najlepsze programy to :Corel Paint Shop Pro X1-dobreprogramy.pl Corel Paint Shop Pro X2-dobreprogramy.pl ... ale chodziło o darmowe programy. a Corel ma tylko wersję (trial) Pozdrawiam |
agadir
![]() Konto od: 19.01.2006 Miasto: Warszawa |
---|
Cytat bartuss8 ... ale chodziło o darmowe programy. a Corel ma tylko wersję (trial)ale przecież licencja trial jest darmowa. trzeba tylko co piętnaście dni formatować dysk c ;] a tak do tematu: polecam noiseware comunity edition: rewelacyjny program do odszumiania zdjęć. Możliwośc tworzenia osobnych profili i odpowiednich filtrów. jedynym minusem może być fakt że wersja darmowa zapisuje obrabiane zdjęcia tylko z 90% kompresją (lub gorszą).
1: odpowiedź szczera - wskazana...
2: ale konstruktywna złamasie!!! 3: prawda boli, głupota również, polecam panadol. 4: nie odpowiadam za to gdy zostanę sprowokowany bez wyraźnego powodu, a sprowokować mnie ciężko 5: 9/10 forumowiczów nie doczytuje do tej linijki, więc mogą nie wiedzieć że mam to serdecznie gdzieś i to czy się ze mną zgadzają ;] ![]() |
radicalis
![]() Konto od: 8.12.2005 Miasto: Legnica |
---|
Cytat radicalis ale przecież licencja trial jest darmowa.trzeba tylko co piętnaście dni formatować dysk c ;] Wiem, że licencja (trial) jest darmowa, ale po 30 dniach już nic nie zrobisz. Chyba, że tak jak napisałeś trzeba formatowac dysk, ale komu się będzie chciało ;) Pozdrawiam |
agadir
![]() Konto od: 19.01.2006 Miasto: Warszawa |
---|