Permalink
Autor:
budyniasty, data postu: Sunday, August 9, 2009 17:22
http://penetratorscavengerteam.blogspot.com/ Stronka moja i moich znajomych znajdziecie tam takie ciekawostki :
* opuszczone * tunele * kanały * militarne * wysokościowe Zapraszam
|
budyniasty
Konto od: 16.05.2008
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
robol777, data postu: Friday, October 23, 2009 16:32
A może ktoś coś słyszał o Sobieskiego 100 czy coś w tym stylu?? Byłe hotele Ambasady Rosji... Przejeżdżałem tam raz i wygląda interesująco
Czas na łopatki kładę
|
robol777
Konto od: 8.04.2009
|
Permalink
Autor:
lonesomeroads, data postu: Friday, October 23, 2009 20:16
Cytat iliann Jest jeszcze nieśmiertelny Ursus, ale dostanie się do hal graniczy z cudem... chociaż się parę razy udało :) Nie jest aż tak źle, można się tam dostać bez większych problemów;> Tylko teraz tam może być sporo ludzi, bo robią ten tunel czy coś, haha. Nie wiem jak to nazwać xD, ale wiem, że praktycznie codziennie tamtędy przechodzę ;)
|
lonesomeroads
Konto od: 12.06.2009
Miasto: warszawa
|
Permalink
Autor:
bacer, data postu: Sunday, December 6, 2009 13:59
a może ktoś poszukuje modela do zdjęć w takich miejscach? jakby co to piszcie please :)
|
bacer
Konto od: 2.12.2009
|
Permalink
Autor:
rudykriss, data postu: Friday, February 26, 2010 13:08
a na co komu model xD na industrialu albo urbeksie jak włożysz maske gazową i wysmarujesz ciało błotem to mogę Cie wziąć..ha..
a tak w ogóle to warszawskich maniaków industrialu zapraszam na chemiteks w sochaczewie tylko trezba sie spieszyć booo gooo burzą!
|
rudykriss
Konto od: 23.11.2008
Miasto: Sochaczew
|
Permalink
Autor:
buuugi, data postu: Saturday, April 10, 2010 17:41
Cytat robol777 A może ktoś coś słyszał o Sobieskiego 100 czy coś w tym stylu?? Byłe hotele Ambasady Rosji... Przejeżdżałem tam raz i wygląda interesująco Słyszałam o tym, ale tam ciężko jest niestety wejść.. Ja polecam wybrać się do Otwocka, gdzie za starym żydowskim cmentarzem jest opuszczony szpital psychiatryczny, często grają tam w paitballa, więc opustoszałe pokoje i kolorowy miks na ścianach ciekawie się prezentują ;)
|
buuugi
Konto od: 22.02.2007
|
Permalink
Autor:
iliann, data postu: Monday, April 12, 2010 11:48
Cytat lonesomeroads Nie jest aż tak źle, można się tam dostać bez większych problemów;> Tylko teraz tam może być sporo ludzi, bo robią ten tunel czy coś, haha. Nie wiem jak to nazwać xD, ale wiem, że praktycznie codziennie tamtędy przechodzę ;) O, to ładnie proszę o informację, do których hal można bez większych problemów się wcisnąć :)
|
iliann
Konto od: 5.08.2008
|