Warszawski industrial

Permalink Autor: robol777, data postu: Friday, April 10, 2009 14:20
Z zapytaniem czy ktoś może ma zajawkę na industrialne foty na terenie Warszawy?? Pytam, gdyż znam kilka miejscówek, opuszczonych budynków itp gdzie można całkiem niezłe fotki porobić, z tym że samemu mi się nie chce za bardzo, potrzebuję jakiegoś bodźca który mnie do tego przekona ;) Poza tym nowych znajomości nigdy za wiele :)
Czas na łopatki kładę
robol777 Postów: 12
Konto od: 8.04.2009
Miasto: Warszawa
Permalink Autor: eleonora5, data postu: Sunday, April 19, 2009 15:22
Cytat robol777
Z zapytaniem czy ktoś może ma zajawkę na industrialne foty na terenie Warszawy?? Pytam, gdyż znam kilka miejscówek, opuszczonych budynków itp gdzie można całkiem niezłe fotki porobić, z tym że samemu mi się nie chce za bardzo, potrzebuję jakiegoś bodźca który mnie do tego przekona ;) Poza tym nowych znajomości nigdy za wiele :)

Witaj,
jest sporo takich miejsc w Wawie ja osobiscie pstrykalam opuszczone murowane barki na Okopowej/Kolska i kamienice opuszczona na Zelaznej ok Walicow tam jest pare takich atrakcji. Polecam i pozdrawiam
eleonora5 Postów: 1
Konto od: 19.04.2009
Permalink Autor: robol777, data postu: Wednesday, April 22, 2009 12:10
Okopowa/Kolska zaliczona, tam obok, za Orlenem jest całkiem miła kamieniczka zamurowana, szkoda tylko że nie da się wbić do środka... Poza tym polecam jeszcze Odolany i okolice Dworca zachodniego. Stara Wola wymiata w klimacie industrialnym.
Czas na łopatki kładę
Permalink Autor: platynos, data postu: Sunday, May 31, 2009 23:49
Piszę się na takie akcje, jeśli chcesz - podbijaj na Gejunie, jakoś się ustawimy.

Przy Chełmżyńskiej bodajże jest spoko chałupka, tylko że
dosyć zawalona w środku = ciężko się tam wbić, ale generalnie się da.
Ta atmosfera była już nie do zniesienia.

Musiałem to zrobić, mam nadzieję, że zrozumiesz.

Chciałbym, żebyśmy pozostali przyjaciółmi... Z tego

związku i tak by nic nie było...

Twój Rozsądek
platynos Postów: 4
Konto od: 30.10.2008
Miasto: Kraina Latających Siekier
Permalink Autor: iliann, data postu: Wednesday, June 3, 2009 22:12
Jest jeszcze nieśmiertelny Ursus, ale dostanie się do hal graniczy z cudem... chociaż się parę razy udało :)
iliann Postów: 4
Konto od: 5.08.2008
Permalink Autor: robol777, data postu: Friday, June 5, 2009 10:57
Ja ostatnio byłem w Fabryce Domów na Tarchominie, fajny klimat, tylko że teraz trzeba by się było wbić "na studenta", co już nie raz robiłem w innych przypadkach i zazwyczaj przechodziło :P Obiekt jest pod ochroną, a tym razem wbijałem się z partyzanta przez siatkę. Szkoda że Waryńskiego już zdetonowali, ale obok Muzeum Powstania Warszawskiego, bodajże na Przyokopowej - jest dosyć spory budynek, obok niego jest jakaś budowa, wczoraj tam byłem przejazdem, dzisiaj może podjadę od drugiej strony i obadam teren;)
Czas na łopatki kładę
Permalink Autor: ulaulencja, data postu: Friday, June 5, 2009 20:45
Bardzo pięknie jest na SZwedzkiej zarówno na terenach przy Radzymińskiej jak i na byłych zakładach Polleny, ale tam raczej ciężko się dostać.
ulaulencja Postów: 2
Konto od: 10.05.2009
Permalink Autor: yankes44, data postu: Tuesday, June 9, 2009 01:21
Póki co - obiekt sportowy SKRA, na Ochocie, a szczególnie miejsce po basenach...
yankes44 Postów: 6
Konto od: 12.07.2005
Permalink Autor: ashtare, data postu: Saturday, June 13, 2009 00:32
coz... ja przede wszytskim ursus.. dzis zachaczylam o piastow i nie zaluje. polecam warto sie pogubic.
ashtare Postów: 1
Konto od: 11.06.2005
Permalink Autor: nelomon, data postu: Sunday, June 14, 2009 16:28
a jakoś tak bliżej okolic Pragi może ktoś coś zna? cokolwiek, byleby z Pragi/Wawra dość blisko było :D
nelomon Postów: 1
Konto od: 6.06.2009
Miasto: warszawa
Permalink Autor: iliann, data postu: Saturday, June 20, 2009 12:31
W tym lesie za Poprzecznymi masz kilka rozwalających się domów, tylko niełatwo tam trafić... ale czysto industrialne to to nie jest...
iliann Postów: 4
Konto od: 5.08.2008
Permalink Autor: piotreq69, data postu: Tuesday, June 23, 2009 10:18
czasami robimy takie zdjęcia z moim kumplem kiedy mamy ochotę się powłóczyć gramy też w miejskiego golfa, chętnie poznam nowe miejsca

właśnie! Odolany:) jest tam parę zapomnianych miejsc zwłaszcza wieczorami :)

jeszcze mokotów okolice metra wilanowska. stara kamienica ale zamieszkała. kawałek niżej i wylądowałem prawie na wsi: pasieka, poletka uprawne i dzikie pola. lekki kontrast

coś bliżej pragi?... proszę: POWIŚLE! :) dobra solec zajęcza i okolice stare domy- jeszcze przedwojenne kamienice. może z zewnątrz wyglądają na nowsze ale znam takie, w których są drewniane schody i rurki w sufitach od gazowego oświetlenia

przeżyłem na powiślu wspaniałe chwile chyba tam zajrzę z miją marną nokią

Zabronione jest pisanie posta pod postem przez jednego użytkownika - tym bardziej 4!

Post edytowany Tuesday, June 23, 2009 10:18 przez moderatora irminka
piotreq69 Postów: 2
Konto od: 23.06.2009
Permalink Autor: ksiezniczkadeptaku, data postu: Wednesday, July 1, 2009 13:34

A czy ktoś zna takie na Woli? :)
ksiezniczkadeptaku Postów: 1
Konto od: 20.03.2009
Permalink Autor: piotreq69, data postu: Thursday, July 2, 2009 16:31
na Woli jest Płocka, trochę Wolskiej, Zależy czego szukasz?
piotreq69 Postów: 2
Konto od: 23.06.2009
Permalink Autor: conorowo, data postu: Sunday, July 5, 2009 23:55
http://forgotten.pl/

Polecam stronkę bo sprawdzona :) Zaznaczona jest i opisane wmiare wszystkie fajne obiekty w Warszawie :)

A znacie może coś w Lesie Kabackim? Bo tam podobno jest jakaś opuszczona składownia.
conorowo Postów: 2
Konto od: 8.08.2008
Permalink Autor: warsawfenix, data postu: Wednesday, July 22, 2009 22:42
Cytat conorowo
http://forgotten.pl/

Polecam stronkę bo sprawdzona :) Zaznaczona jest i opisane wmiare wszystkie fajne obiekty w Warszawie :)

A znacie może coś w Lesie Kabackim? Bo tam podobno jest jakaś opuszczona składownia.

Chlorella, znam ten Las prawie od urodzenia, ale o składowni żadnej nie słyszałem... Jedynie o Bazie Wojskowej w Pyrach, na obrzeżu Kabackiego ;)
warsawfenix Postów: 1
Konto od: 30.12.2008