Nie przewaliłam się przez całe 30 stron (nawiasem, to chyba jednak większość użytkowników photobloga musi nauczyć czytać się ze zrozumieniem...), więc nie wiem, czy ten problem był już zgłaszany, czy nie. Otóż nie ma możliwości usuwania komentarzy na własnym fotoblogu (nie mam na myśli moderowania, tylko takiego małego obrazka ze śmietnikiem w ramce komentarza, u góry, po prawej zawsze było). A mi jakiś pokemon wstawił komentarz na chyba 20 linijek...
Druga sprawa - próbowałam sobie ostatnio nowego photobloga założyć i... nie ma mowy, żebym nie podała danych typu imię, miejsce zamieszkania, czy wiek. A ja może nie mam takiej ochoty. Więc takie moje małe życzenie - zróbcie tak, żeby nie było takiej potrzeby. Prrroszę ;). Poza tym... trochę to wszystko ciężkie, przesadne, ale jak napisano wcześniej - to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Jedyną rzeczą, która podoba mi się tak stuprocentowo, to uporządkowanie menu po lewej ;). Wybiegając w przód - czy kiedykolwiek będzie możliwość kupowania konta pro za inne waluty? Ja, na przykład, mieszkam w UK i nie mam możliwości kupna pro. A chciałabym. Treść dodana do postu 21-03-2009 o godzinie 16:25 A pfu, wybaczcie. Obrazek do usunięcia komentarza był NA DOLE ramki, po prawej. W każdym razie w nowej wersji tego nie ma.
|
becia23
![]() Konto od: 19.03.2007 Miasto: Burgess Hill (UK) |
---|
Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj