Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
Dla lubiących czekoladę mogę polecić pijalnie czekolady Wedla w Galerii Mokotów. Pomimo wielu ludzi będacych w galerii, tam można znaleźć spokojne miejsce w sam raz na randkę. Dodatkowo smak czekolady zadowoli nawet najwybredniejszego smakosza ;)
|
magdalenachylinska
![]() Konto od: 27.12.2008 Miasto: warszawa |
---|
Cytat magik69 u mnie w galerii jest pijalnia wedla?:d ooooo a znalem tylko ta na srd... :) dzieki za info :)a i owszem, jest jest. sama spróbowałam ich czekolad i powiem, że jak dla mnie było to niebywałe doświadczenie, bo czegoś tak dobrego jeszcze nigdy nie miałam okazji pić... |
magdalenachylinska
![]() Konto od: 27.12.2008 Miasto: warszawa |
---|
'w oparach absurdu' na ząbkowskiej
super klimat
osoba o nicku miniek nie istnieje
|
miniek
![]() Konto od: 26.09.2006 Miasto: Siedlce |
---|
Cytat magdalenachylinska Dla lubiących czekoladę mogę polecić pijalnie czekolady Wedla w Galerii Mokotów.dobra czekolada jest w WAYNE'S COFFEE - w Złotych co do randki Spacer nad Wisłą |
kubuszzz
Konto od: 14.12.2008 Miasto: Maldives |
---|
Najlepsze miejsce na randke w Warszawie.? Starówka.! Tam poszłam na pierwszą randkę z moim chłopakiem i było cudownie :). Polecam wzłaszcza wieczorkiem, stolica jest wtedy najpiękniejsza.
|
femmefatale18
Konto od: 25.09.2009 Miasto: Janki |
---|
Też jestem za Starówką nocą - wygląda wspaniale.
Park Skaryszewski też fajne miejsce, ale to raczej w ciągu tygodnia, w weekendy roi się tam od obściskujących się par na każdej ławce, a chyba nikt nie ma ochoty wpaść przypadkiem na śliniącą się parę ;) I oczywiście zachód nad Wisłą :> |
cille
![]() Konto od: 22.11.2009 Miasto: Warszawa |
---|
No ja myślę, że Starówka, Wilanów, Łazienki, Hard Rock Cafe lub Starbucks Coffee
|
fallenka94
![]() Konto od: 22.11.2009 Miasto: Izabelin C |
---|