Permalink
Autor:
wilejka, data postu: Monday, April 6, 2009 22:20
Cytat dziewczynaszamana za drogo po 30 zł za godzinę. W moich okolicach /Ino/ to norma oO
Życie jest jak rasowy koń - nie znosi tchórzliwego jeźdźca !
|
wilejka
Konto od: 2.11.2006
Miasto: Poznań
|
Permalink
Autor:
edi94, data postu: Tuesday, April 7, 2009 08:38
Ja tam polecam Bogucin pod Włocławkiem :) Świetna stajnia :)
|
edi94
Konto od: 20.02.2006
Miasto: Poznań
|
Permalink
Autor:
dziewczynaszamana, data postu: Tuesday, April 7, 2009 21:00
Cytat wilejka W moich okolicach /Ino/ to norma oO u nas tez drozeje, ale jak sobie doliczyc dojazd to nic tylko zakasac rekawy i do roboty ;)
|
dziewczynaszamana
Konto od: 25.06.2007
Miasto: Toruń
|
Permalink
Autor:
, data postu: Monday, April 20, 2009 13:35
ja do Wiecanow tam supcio sie jeździ ;D Polecam 25 za godzine a 15 za pół xD No i jeszcze w Przyjezierzu tam nie byłam ale taż chyba fajnie :D
|
Konto od:
Miasto: Strzelno
|
Permalink
Autor:
turbodymowoman, data postu: Monday, April 20, 2009 20:24
no to może i ja się wypowiem :P `Wiecanowo- jak dla mnie dno... zero zainteresowania jeźdźcem,typowa rekreacja... `Jaksice- trochę lepiej niż w wyżej wymienionym ośrodku, ale i tak nie polecam `Jaszczółtowo- według mnie najlepszy ośrodek w okolicy Inowrocławia, świetne tereny,dobre konie, na jeździe się interesują jeżdżącymi, poprawiają błędy itp. czyli tak jak powinno być :P polecam ;) jakby co, każdy ma swoje wymagania, które mogą się różnić- to oczywiste, dlatego to, co mi pasuje- wam może się nie podobać...
pozdrawiam :)
|
turbodymowoman
Konto od: 31.08.2007
Miasto: Gniewkówiec xD
|
Permalink
Autor:
mrocznaxkuleczkaxzaglady, data postu: Tuesday, April 21, 2009 19:00
W Jaksicach jest nowy instr.
Gdzie w Przyjezierzu jest jakaś stajnia ?
|
mrocznaxkuleczkaxzaglady
Konto od: 29.01.2008
Miasto: Inowrocław
|
Permalink
Autor:
, data postu: Wednesday, April 22, 2009 20:57
Branicz - Pęperzyn, koło Więcborka. ^^
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
sandra096, data postu: Sunday, April 26, 2009 18:20
Ja osobiście jeżdżę w Kozłowie, mała i wygodna stadnina. Konie spokojne... I jest fajnie. :) Jeśli ktoś chce namiary, to pisać na fbl.^^ www.fbl.pl/sandra096
|
sandra096
Konto od: 17.01.2009
Miasto: Świecie
|
Permalink
Autor:
cavaletti, data postu: Saturday, May 2, 2009 18:27
Polecam Stajnię Victoria na Piaskach w Bydgoszczy Fajna stajnia, cudowna atmosfera, dobre konie i przemili ludzie :)
|
cavaletti
Konto od: 8.02.2009
Miasto: Bydgoszcz
|
Permalink
Autor:
piwolech, data postu: Wednesday, May 6, 2009 08:50
W Grabowcu oprócz Agrofoodu jest też Stajnia Nad Młyńską Strugą Darii Jeziórskiej. Najlepsze warunki dla koni i jeżdźców regionie. Pensjonat nie jest tani, ale wiesz za co płacisz. Moja Piłka stała tam prawie rok. Teraz jestem w bardziej kameralnym miejscu w Gołotach koło Unisławia. W Nowym Ciechocinku jest Rancho pod Olszyną. Zarządzane tam jest z głową, jak w fabryce - konie, jazdy rekreacyjne, sport, bryczki, tramwaje konne, kuce, cuda na kiju. Dla mnie za duże i za komercyjne, ale co kto woli.
|
piwolech
Konto od: 14.06.2008
|
Permalink
Autor:
, data postu: Wednesday, May 6, 2009 15:56
W Wabczu[koło Chełmna] jest klub "Stefanek" i bardzo fajna stadnina.
|
Konto od:
Miasto: Chełmno
|
Permalink
Autor:
dubowik, data postu: Sunday, May 10, 2009 17:29
A ja mam pytanie, które stajnie są warte odwiedzenia z aparatem fotograficznym? Ciekawe konie, malownicza okolica, pozytywnie nastawieni ludzie?:> gdzie zajechać żeby znaleźć ciekawych modeli? ^^
|
dubowik
Konto od: 19.08.2008
|
Permalink
Autor:
beygir, data postu: Monday, May 25, 2009 18:32
Jezdziłam juz w paru stajniach ;):
AGROFOOD (grabowiec ) - nie przypadł mi do gustu ... wg mnie ucza tam dziwacznie xP po prostu zle mi sie tam jezdziło i nic sie nie nauczyłam ,a wrecz przeciwnie nabrałam złych nawyków ... =/ ------------------------------------------------------------ BRZOZA TORUNSKA - dobra raczej tylko na wycieczki klasowe , jazda tam to ... no córz beznadzieja ... ------------------------------------------------------------ KASZCZOREK - Na jezdzie mozna zasnąc ... nudno i tyle , instruktorzy nie zwracają uwagi na błędy i kazą robic zagalopowania z kłuusa anglezowanego ... a przynajmniej ci rekreacyjni ;) ------------------------------------------------------------ RANCHO POD OLSZYNĄ ( Nowy Ciechocinek ) - Jezdziłam tam od początku ;) i uwazam ze bdb tam ucza szczególnie jesli chodzi o poczatki ,nie jest to tez zła stajnia pod względem "treningowym" xP bo szef nie powiem ,uczy dobrze i nie wazne ,że jady znim sa baaardzo wykańczające xP zarówno fizycznie jak i psychicznie ;d ------------------------------------------------------------ BRZEZINKO - nie podoba mi się tu ze klacze sa co roku zazrebiane ... a padok nie zbyt zadbany ,ale pod wzgledem jazd nic do zarzucenia nie mam :)
|
beygir
Konto od: 18.02.2009
|
Permalink
Autor:
terapeutka, data postu: Monday, May 25, 2009 22:47
ja jezdze w Dereszu kolo Koronowa i wszystkim mieszkajacym w Bydgoszczy odradzam myslecinek (zeby tam jezdzic trzeba byc w wielkiej desperacji)
|
terapeutka
Konto od: 5.11.2008
Miasto: Bydgoszcz
|
Permalink
Autor:
chevaliers, data postu: Tuesday, May 26, 2009 08:07
Ja jeżdże w Brzezinku pod Toruniem i jest mi tam bardzo dobrze ;-)
|
chevaliers
Konto od: 9.05.2009
|
Permalink
Autor:
kathrin22, data postu: Saturday, May 30, 2009 13:49
polecam Stajnię Stary Jasiniec niedaleko Koronowa ;) wspaniała atmosfera, wykfalifikowana kadra. www.staryjasiniec.pla poza tym Stajnie Baskil w Cielu pod Bydgoszczą. Dobre konie, super treningi. za to nie zachęcam do jazd w Gliszczu jak i Braniczu. Instruktorzy nie wiedzą co robią. stajnie nastawione jedynie na kase.
|
kathrin22
Konto od: 28.10.2007
Miasto: NNN
|