Permalink
Autor:
drip, data postu: Thursday, January 15, 2009 16:08
na nowym ciechocinku jest stajnia ale czy dobra czy nie dobra to wam nie powiem bo nie jeżdze na koniu a nowy ciechocinek jest odrazu za krzyzówkami w lewo oczywiscie w strone ciechocinka
|
drip
Konto od: 31.12.2006
Miasto: kingstone
|
Permalink
Autor:
, data postu: Thursday, January 29, 2009 18:58
Ja jade na ferie do Nowego Ciechocinka odrazu za krzużówkami w lewo polecam :) Wiem bo moja mama tam pracuje hihihi:):):)
|
Konto od:
Miasto: Wiktoryn
|
Permalink
Autor:
natt208, data postu: Sunday, February 1, 2009 15:39
ja jeżdżę w stadninie niedaleko Świecia "Czarna podkowa" jest dużo dosyć dobrych szkół: Stefanek Wabcz Rywal Grudziądz Huzar Nowe Joker Działowo ;) NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE nA śWiEcIe Na KoŃsKiM lEżY gRzBiEcIe..:D
|
natt208
Konto od: 23.11.2007
Miasto: Gródek
|
Permalink
Autor:
, data postu: Sunday, February 1, 2009 17:04
Stajnia Awionika..w Janowcu Wielkopolskim..polecam! Treść dodana do postu 01-02-2009 o godzinie 17:11 Janowiec Wielkopolski- Stajnia Awionika: - Nauka jazdy
- Pensjonat dla koni
- Ujeżdżanie młodych koni
Jak ktoś chciałby coś więcej..to pisać.
|
Konto od:
Miasto: Janowiec Wlkp.
|
Permalink
Autor:
klaudia99, data postu: Saturday, March 28, 2009 23:57
Pensjonat Michelin to jeden wielki burdel wszyscy ktorzy tam pracuja to maja umowe na czas nieokresl.(czyli na czarno) woda jest zmieniana w basenie co 2mies.i wogule szkoda gadac odradzam
|
klaudia99
Konto od: 6.10.2007
Miasto: Włocławek
|
Permalink
Autor:
eshoney, data postu: Sunday, March 29, 2009 08:35
u nas jest fajna stajnia "Eden" w Kozłowie . Mają swoją stronke nawet..www.eden-kozlowo.pl Co prawda od dłuższego czasu nie jeżdzę konno,ale przez czas kształcenia się bardzo mi się w tej stajni podobało .
|
eshoney
Konto od: 16.11.2008
Miasto: Świecie
|
Permalink
Autor:
bobeczek, data postu: Sunday, March 29, 2009 12:42
i jeszcze jedno, Michelin ot jedno wielkie gówno.
ja jeżdzę w Borach Tucholskich w Skręcie. - Iwiec.
najlepszee co może być. wspaniały klimat wspaniali ludzie. I uczą tak jak powinni uczyć wszędzie.
Bez żadnych łydek! Żenada z tymi łydkami po prostu..
Post edytowany Sunday, March 29, 2009 12:42 przez moderatora irminka
|
bobeczek
Konto od: 4.03.2006
|
Permalink
Autor:
homicide, data postu: Sunday, March 29, 2009 20:40
kaludia99... woda zmieniana co 2 miesiace? umowa na czarno? nie sadze, zebys jezdzila w JKRS Michelin, bo nigdy cie tam NIE WIDZIALAM, tak wiec nic takiego wiedziec nawet nie masz jak. istnieje cos takiego jak ' sanepid ' i woda nie moze byc wymieniana co 2 miesiace, gdyz zamkneliby ten pensjonat. :) jest to jeden z najlepszych (nawet nie wiem czy nie najlepszy) pensjonat w okolicach, tak wiec swoja opinia troche nie trafilas w warunki jakie u nas panuja. ;)
|
homicide
Konto od: 10.08.2007
|
Permalink
Autor:
dziewczynaszamana, data postu: Monday, March 30, 2009 17:36
Małe Leźno niedaleko Górzna, malownicze miejsce, idealne na obozy (sama byłam już 6 razy) www.lezno.pl Treść dodana do postu 30-03-2009 o godzinie 17:40 Umowa na czas nieokreslony to normalna umowa (znaczy tyle, za pracujesz poki nie wyrobisz emerytury albo cie zwolnia ;)), na czarno się pracuje bez umowy, nie odprowadzajac skladek do NFZ i ZUS...
|
dziewczynaszamana
Konto od: 25.06.2007
Miasto: Toruń
|
Permalink
Autor:
, data postu: Monday, March 30, 2009 19:18
heY ;] jest jakaś dobra/barzo dobra stajnia w okolicach torunia ? najlepiej na trasie toruń- czernikowo ;]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Polecam Paradzio w borach tucholkskich sama jeździłam przez 2 tyg i bardzo spodobała mi się jazda konna ;]] są tam też bardzo miłe instruktorki ;]]]
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
dziewczynaszamana, data postu: Tuesday, March 31, 2009 12:38
Cytat xxxpinkprincessxxx est jakaś dobra/barzo dobra stajnia w okolicach torunia ? obecnie jest trochę bida z nędzą jesli chodzi o bardzo dobre stajnie. ale duzo moich znajomych chwali sobie Agrofood w Grabowcu, tyle ze dla mnie za drogo po 30 zł za godzinę. Moi znajomi jezdzili tez w Nowym Ciechocinku, ale teraz stamtąd odchodzą, bo mało im się podoba. Takze polecam ci odwiedzic te dwie stajnie i zobaczyc jak tam jest i czy ci pasuje :)
|
dziewczynaszamana
Konto od: 25.06.2007
|
Permalink
Autor:
kubala7, data postu: Tuesday, March 31, 2009 13:44
Ja tam już na koniu nie jeż0dże ..... Nie mam Zamiaru...
|
kubala7
Konto od: 26.10.2007
Miasto: Jabłonowo pomorskie
|
Permalink
Autor:
, data postu: Tuesday, March 31, 2009 14:15
Ostrowo "Qń" www.kon.pl
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
martinka16, data postu: Wednesday, April 1, 2009 13:08
A ja mam stajnie w sąsiecznie koło Torunia. Dokładnie za Osiekiem kawałeczek to jest ;)
|
martinka16
Konto od: 6.06.2005
|
Permalink
Autor:
codamagia, data postu: Thursday, April 2, 2009 16:54
Fojutowo jest super ale jest mały remącik :P
|
codamagia
Konto od: 30.10.2008
Miasto: Niwki
|
Permalink
Autor:
helusss, data postu: Monday, April 6, 2009 21:10
Osobiście, jeżdżę w Agrofood w Grabowcu k/Torunia to bardzo dobra stajnia chociaz w wakacje jeżdżę w Kaszczorku, ponieważ w Agrofoodzie przez całe lato odbywają się obozy i w tym czasie nie ma jazd...:( Polecam GRABOWIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hadenka i Czart
|
helusss
Konto od: 4.03.2009
Miasto: Chipenden
|