Cytat oliwka293
Cytat zalcia97
Cytat oliwka293
Cytat zalcia97
instruktorzy tacy . I KONIE ...
jacy znowu instruktorzy? Pan Józef jest w porządku, to nie jest stajnia typowo rekreacyjna. Człowiek ma swoje lata, wiec sie nie dziw.
a KONIE są sportowe :)
Nie chodzi mi raczej o tego pana . Myślalam raczej o instruktorkach . Jak zaczynalam, tam jeździc to mi powiedziała że przeciętny początkujący jeździec zaczyna się UCZYĆ skakać po 7 latach . No to sory . To że mialam wqle źle czapsy założone to nie zauważyła . A Ten pan . Józef ... to tak za bardzo go nic nie obchodzi . Chyba 4 razy sie z nim musiałam umawiac , bo facet nie ogarniał, Troszkę sobie żartował z ludzi. Jedna dziewczyna sie popłakała xD A tak ogólnie to nic nie mam do niego . :d
. Jeżeli chodzi o konie to nie chodziło mi o ich zachowanie lecz czystość. W ogóle o nie nie dbają .
Mnie jak byłam na 1 jeździe zostawił z koniem sama . I tak wszystkich zostawia . Połowa ich nie czyści ;O Boksy też nie są jakoś specialnie czyste .
I TO mam do tej stajni . Po prostu się zrazilam ... Może sa jakies zmiany ale tam już dawno nie byłam .
Pozdro ;)
no konie kazdy sam sobie musi wyczyscic, chyba wszedzie tak jest ;d
nie wiem jak było wcześniej, po prostu luxusu nie ma ;d
pzdr^^
No wiadomo że trzeba samemu . No ale sory . Chodziło mi o początkujących . Ja jak dopiero zaczynałam jeździć to mnie tam zostawiali .