Regulamin
Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
Cytat mlody888577259 Ludzie wiem jestem jeszcze młody ale to nie o to chodzi. W sprawach sercowych każdy dojrzewa na swój sposób. To jest forum dla zranionych dla tych którzy chcą się wyżalić i uzyskać pomocy a nie dla za przeproszeniem głąbów którzy się kłucą który z was ma racje. Przestańcie się kłucić i pomyślcie zanim coś napiszecie. Ja nie będę się wyżalał bo nie chce nikomu zawracać du.y moimi problemami. Pozdrawiam. 3majcie sie Tutaj nikt się nie kłóci. A forum jest po to, by wyrażać swoje własne zdanie. ; ) Swoją drogą... ortografia kuleje 'młody' ... kuleje. ; ) |
permanentvacation
![]() Konto od: 1.01.2009 Miasto: Poznań |
---|
Cytat dreamofexorcist a lepiej wam jak się tak wyżalacie? wg mnie to do niczego nie prowadzi, a nawet pogarsza sprawę-wspomnienia, refleksje itd ;p Po co? Nie lepiej żyć biegnącą chwilą?Moze i masz, racje. Ale dla niektórych to nie jest takie proste jak by sie wydawało innym. Naprawde, próbuje juz tak od ponad roku, i jakos nie moge zapomniec, o tym co było itp? Moze porpsotu ze to było cos waznego, dla mnie to była miłosc,a nie takie o uczucie na chilke? |
karooolekxd
![]() Konto od: 14.04.2009 Miasto: Tur |
---|
Cytat karoska Zraniłeś moje serce tym o to wątkiem.. Raczej, jak ktoś szuka partnera/partnerki to szuka na odpowiednich portalach [-do tego przeznaczonych], a nie na photoblogach.. |
soldat88ns
![]() Konto od: 9.09.2009 Miasto: Międzyrzec Podlaski |
---|
a ja sie kurde czuje zraniona bo mi sie dzis tosty spaliły ... ludzie proosze was ... o swoich blędach, porażkach iproblemach trzeba jak najszybciej zapominać ...
|
ptaky
![]() Konto od: 21.07.2009 Miasto: Sopot |
---|
czasem się nie da jak się kocha ...
niech będzie szczęsliwa |
zedfazi
![]() Konto od: 13.01.2008 Miasto: Tarnobrzeg, Sandomierz |
---|
Czasem nic nie moze opisac jak boli zranione serduszko:(
|
xxxshexxx
Konto od: 10.11.2009 Miasto: Londyn |
---|
mnie 5 listopada zostawiła moja ukochana dziewczyna....a tak bardzo kochała mnie na poczatku a ja zachowywalem dystans..... kiedyś juz mnie jedna zostawiła, jest do dziś z moim najlepszym kolegą... i ta też mnie zostawiła ;( a jeszcze 3 tyg temu pisała,że kocha ;(. jednak osttanio była jakaś dziwna, poprosiłem ją o rozmowę i okazało się,że już mnie nie kcoha,że uczucia sie wypaliły ;( jutro mam znią ostatnie spotkanie... musze zabrac rzeczy z jej mieszkania :( tak bardzo mi jej brakuje... nic nie pomaga na zranione serce, nawet znajomi czy przyjaciele.. juz nigdy nikogo nie pokocham ;( stracilem to co mialem najcenniejsze w wieku 23 lat- milosc mojego życia :( nie zasluguje na cos takiego jak miłśoć...
|
wujek600kv
Konto od: 14.11.2009 Miasto: Łowicz |
---|
Nadzieja zawiodła, wiara dobiła,
samotnosc została a miłosc zabiła.... Ukrywam smutek, usmiecham sie.... Niech wszyscy mysla ze jest okej...... Na twarzy usmiech a w sercu ból... Bo kocham chłopaka ktory nie moze byc mój... |
wlasniejaaa
![]() Konto od: 14.11.2009 Miasto: Żuromin |
---|
Ej no ludzie..To,że jesteście samotni to nie znaczy,że tak zawsze będzie.Pozytywne myślenie i będzie gitara !
Nie napisze "jestem samotny".Moge napisac ze jestem singlem ot co ! A połówki to widuje co sobote w monopolowym :D Pozdrawiam. |
nahui
![]() Konto od: 23.08.2009 Miasto: Poznań |
---|
ehh.. życie boli... miłość boli.. boli istnienie... i co? :( codziennie rano trzeba się budzić... nawet jeśli codziennie rano usilnie zaciskasz oczy i błagasz aby ich więcej nie otworzyć... paradoks ludzkiego istnienie jest taki ze jak chcemy umrzeć to jesteśmy zdrowi... a jak chcemy być szczęśliwi , wtem zawsze cierpimy... taka nostalgia mnie dopadała...
|
emosh
Konto od: 4.05.2010 Miasto: Warszawa |
---|
Najlepiej jest być żyć z kimś realizować wspólne cele taki dodatek do zycia prosi się przecież.
|
zedfazi
![]() Konto od: 13.01.2008 Miasto: Tarnobrzeg, Sandomierz |
---|
samotnym można być nawet w związku, warto zastanowić się czego sie szuka w życiu i szukać rozwiązań, życie jest w naszych rękach i w naszym umyśle, możemy go sami wykreować wg swoich predyspozycji, które warto poszerzać
|
oppcja
Konto od: 8.12.2010 Miasto: szczecin |
---|
A ja już przywykłam do samotności. Mam 18 lat i przez całe życie jestem singielką :P Myślę, że problem tkwi w mojej wielkiej nieśmiałości i zawsze będę sama :) Jasne, faceci zarywają do mnie, ale jeśli czuję, że coś zaczyna iskrzyć, to automatycznie ograniczam kontakt :P
Myślę, że 99% z Was znajdzie wkrótce kogoś, z kim będzie pragnął spędzić całe swoje życie i tego też Wam życzę :) |
unacogitatione
![]() Konto od: 11.12.2011 Miasto: Łódź |
---|
ja też sam i dobrze i to całe życie
|
malanowski
![]() Konto od: 18.12.2010 Miasto: chmielówka stara |
---|