:)
|
94941
Konto od: 5.01.2012 Miasto: Wrocław |
---|
Wszyscy z kłodzka*****
o fajnie zobaczyc na forum taki temat,ja tez z Kłodzka z tego superowego miasta,własnie wróciłam ze spaceru i chcialam dodac fotke ale niemoge,cos juz od paru dni niechcą mi fotki wchodzic://
|
koniarafun
![]() Konto od: 24.08.2011 Miasto: Kłodzko |
---|
Witam!
Chciałbym zaprosić was do grania w eRepublik. Mam nadzieje, że nie zostanie to odebrane jako kolejna próba spamowania, bo nie jest to moim celem. Każda osoba w grze otrzymuje swojego mieszkańca, wybiera sobie gdzie ma mieszkać, jakie obywatelstwo ma mieć. Trzeba dbać o swoją postać, kupować pożywienie, pracować, rozwijać jej zdolności potrzebne do pracy jak i militarne jak i dbać o wypoczynek. W grze możemy również otworzyć własną firmę, wydawać gazety, jak i zrobić karierę polityka. Można się wykazać pomysłowością w dziedzinie polityki by dojść na szczyt i zostać prezydentem Epaństwa. Także w prowadzeniu firmy trzeba dobrze pokombinować by stać się następnym Billem Gates'em Gra sama w sobie jest prosta, lecz gracze sami tworzą nowe rzeczy w grze swoimi poczynaniami. Także zachęcam wszystkich do gry. Dla mnie najprzyjemniejszym aspektem jest poznawanie nowych ludzi i w sumie nauka języka jako, że gram w Australii to mam duży kontakt z osobami anglojęzycznymi. Jeśli chciałbyś zagrać to proszę, zarejestruj się przez mój link promujący. Bardzo mi pomożesz. A ja obiecuję pomóc Tobie. http://www.erepublik.com/en/referrer/Scass Aczkolwiek jeśli Ci to w jakimś stopniu uwłacza to proszę, link do zwykłej rejestracji: http://www.erepublik.com/en i klikamy w Sign up. Można też zmienić język na Polski. Oczywiście zachęcam do grania w Australii, ale to już takie moje zboczenie. |
panpiraci
![]() Konto od: 22.03.2010 Miasto: Legnica |
---|
okolice Kłodzka, tymczasowo Wrocław :)
wszystkie zdjęcia z cudownej Kotliny :) |
natala2707
![]() Konto od: 2.03.2012 Miasto: Wrocław |
---|
Treść dodana do postu 29-05-2012 o godzinie 17:18 ja jestem z Jugowa :)
|
ilovetobeloved89
![]() Konto od: 15.05.2012 Miasto: Jugów / Nürnberg |
---|
Hej! Tak więc byłam z Kłodzka jakieś chyba 8-10 lat, teraz już z Wrocławia...
|
zombiequeen
![]() Konto od: 5.03.2011 Miasto: Wrocław |
---|
HEJKA..TEZ JESTEM Z KŁODZKA...A WŁASCIWIE OKOLIC...:)
|
violas
Konto od: 9.08.2012 Miasto: Bystrzyca Kłodzka |
---|