Cytat nataly93 Cytat osiemsiedem a smucisz sie z powodu tych wszystkich ofiar szarych ?? A może ja zapytam inaczej. Smuciłeś/aś się wtedy, kiedy Jan Paweł II umarł? tak a co to ma do rzeczy ?? nie widze żeby dookoła mnie chodzili papieże......
"Każdy normalny człowiek ma od czasu do czasu ochotę splunąć w dłonie, zatrzeć ręce, wywiesić czarną flagę na maszcie i zacząć podrzynać gardła."
|
osiemsiedem
![]() Konto od: 22.01.2007 Miasto: Brodnica |
---|
Katastrofa Samolotu CASA
Cytat bigboss winę za tą katastrofę ponosi WP i MON bo mogli sie dogadac z hiszpanami, którzy są producentami tych samolotów, o licencje na naprawę.Tego to ja już zupełnie nie rozumiem. A co niby casa była uszkodzona? Nie wzbiłaby się w powietrze gdyby była. Wszysycy ze znajomych mi entuzjastów lotnictwa zgodnie twierdzą: wina pilota: przeszarżował bo chciał koniecznie posadzić maszynę w towarzystwie kilkunastu dobrych polskich pilotów wojskowych. Wiadomo że na początku nie powiedziano że to wina pilota aby nie obciążac winą jednej z ofiar. To jest normalne przy tego typu katastrofach. Winy leżącej po stronie pilota "szuka" się na samym końcu gdy wszystkie inne hipotezy staną się mało prawdopodobne .
1: odpowiedź szczera - wskazana...
2: ale konstruktywna złamasie!!! 3: prawda boli, głupota również, polecam panadol. 4: nie odpowiadam za to gdy zostanę sprowokowany bez wyraźnego powodu, a sprowokować mnie ciężko 5: 9/10 forumowiczów nie doczytuje do tej linijki, więc mogą nie wiedzieć że mam to serdecznie gdzieś i to czy się ze mną zgadzają ;] ![]() |
radicalis
![]() Konto od: 8.12.2005 Miasto: Legnica |
---|