Bardzo fajne... Tylko mały troche wybór =]
|
mirela
![]() Konto od: 22.01.2007 Miasto: Chojnice |
---|
Regulamin
Mały wybór
i czemu nie można samemu tła zrobic?? |
wojti94
![]() Konto od: 31.07.2007 Miasto: Warszawa |
---|
Co do komentarzy, bo widzę, że zaczęła tu ta kwestia występować. Nie przewiduje się powrotu do starego wyglądu komentarzy, a błędy w stylu rozciągania komentarzy na całą stronę nie powinny już występować. Zmiana ma związek z tym, że jeszcze w tym tygodniu pojawią się nowe funkcje :)
Cytat wojti94 Mały wybórCytat wojti94 i czemu nie można samemu tła zrobic??Cytat dawiduch Weź udział w konkursie i zaproponuj swoje własne tło jeżeli te Ci nie pasuję... (czwarta ile razy już to pisałaś? :D) |
marada
![]() ![]() Konto od: 22.01.2008 Miasto: Szczecin |
---|
Komentarze są mega lipne :D I mam nadzieję, że te plotki, które do mnie doszły dotyczące avatarów są nie prawdziwe, bo to "wieś śpiewa, wieś tańczy". Nie jestem na mylogu czy digarcie i na kij mi avatary. Ta buźka obok komentarzy też mnie troszke irytuje, bo jak ktoś będzie chciał, to wejdzie w mój profil :F No, nie podoba mi się.
|
juana
![]() Konto od: 30.09.2007 Miasto: Kraków |
---|
fajne sa te tapety ale czemu nie zmienia tła w notce ??
jak ktos wiem jak zrobic to niech mi odpisze a pozatym troche lipne sa te tapety ?? fajnie fajnie ze sa tapety ale szkoda ze nie mozna dodac wlasnej bo takto kazdy da taka sama i juz nie jest orginalny postarajcie sie o to // Posty sklejone; a reklama raczej niewskazana :) // Czwarta Post edytowany Tuesday, September 9, 2008 19:22 przez moderatora czwarta |
popylacz17
![]() Konto od: 17.06.2008 Miasto: Włocławek |
---|
mi się podoba, [kurcze, a miałam w najbliższym czasie nie tracić na pro. ; d ] tylko trzeba dopracoać szczególiki i będzie super. ; ) no i jeszcze, dobrym byłoby faktycznie, że można swoje tapety dawać. ; )
|
aproposdemoi
Konto od: 16.10.2007 Miasto: Piława Górna |
---|
Ale przepraszam, gdzie ja mam to ustawic? Nie wiem czy jestem jakaś tempa czy jak xD
|
muuuchaaaa
![]() Konto od: 17.12.2007 Miasto: Inowrocław |
---|
W ustawieniach ogólnych wyglądu: http://www.photoblog.pl/mojphotoblog/?BlogStyle_1. Klikasz w "wybierz tapetę" (pod jeżem :), rozwijasz listę i wybierasz.
|
marada
![]() ![]() Konto od: 22.01.2008 Miasto: Szczecin |
---|
Cytat czwarta Zmiana ma związek z tym, że jeszcze w tym tygodniu pojawią się nowe funkcje :) |
bajzel
![]() Konto od: 6.01.2008 Miasto: 3miasto |
---|
Cytat kroliczkisaspoko ojo. ;d a ja bym prosiła o muzykę na fbl ;dd tz. taką wgraną z własnego komputera.. albo np. by można ją skroćić .. by np. leciał refren tylko wyciety z piosenki, a pozniej .... pozniej by nie leciało czy jak to chce ;Pstanowcze NIE dla tego pomyslu , nie robmy z photobloga epulsa.. nie tedy droga. ja bym cofnął wszystkie zmiany, stary oldsql pb byl najlepszy, tyle w tym temacie |
countryinmwo
![]() Konto od: 5.09.2006 Miasto: Mazury |
---|
Cytat countryinmwo stanowcze NIE dla tego pomyslu , nie robmy z photobloga epulsa.. nie tedy droga. ja bym cofnął wszystkie zmiany, stary oldsql pb byl najlepszy, tyle w tym temacie zgadzam się ; ) |
blasfemia
![]() Konto od: 22.04.2008 Miasto: Pszczyna |
---|
Ja nie rozumiem jednego.. co kogo obchodzi czy taka 13 latka na koncie pro ustawi sobie kota, czy inne rózowe dziadostwo, skoro byłaby taka opscja. Każdy by ustawił taka tapetę jaka by mu odpowiadała. Jedna by zasłanała foke a inna podrkeślała ja.
Moze wgranie własnej tapety na inny serwer rozwiazuywałoby ten problem? |
menthol
![]() Konto od: 10.07.2006 Miasto: Tarnobrzeg |
---|
ja mam zloty srodek- moderacja tapet :D!
a tak na serio- jest mi to wszystko jedno ^^" |
madzdz
![]() Konto od: 29.10.2007 Miasto: Zabrze |
---|