Permalink
Autor:
pannapoziomka, data postu: Monday, April 27, 2009 15:28
Cytat pyciuchu bardzo duzo sie zmienilo... no ale chyba na lepsze? :)
„Rutynowo fotografuję w myśli wszystko, co widzę”.
|
pannapoziomka
Konto od: 22.11.2008
Miasto: Żyrardów
|
Permalink
Autor:
, data postu: Tuesday, April 28, 2009 09:58
no ale chyba na lepsze? :) no pewnie,wyglada teraz bardzo pieknie,zauwazylam ze zrobili duzo z mysla dla mlodziezy,kolo mojego rodzinnego bloku postawili atrakcje,a ja jeszcze pamietaz,ze bedac malym dzieckiem spedzalam w tym miejscu duzo czasu,zgadzam sie ,ze stacja kolejowa wyglada przesliczne a nie wspomne o parku,cudo!!!
co zrobic,jezeli chcesz powiekszyc konto,a kod jaki dostales jest nieodpowiedni? tzn, nie moge wpisac calego kodu
|
Konto od:
Miasto: zagranica
|
Permalink
Autor:
pannapoziomka, data postu: Tuesday, April 28, 2009 11:39
Tak samo myślę że na dobre.(: i też podoba mi się to, że z myślą o młodzieży zmieniają.(: a park to uwielbiam.:)
|
pannapoziomka
|
Permalink
Autor:
distaste, data postu: Wednesday, May 27, 2009 18:28
a ja tam nie narzekam, chodź i tak bym wolała się znów tam przeprowadzić, bo teraz to porażka jest...
_____ pozdrawiam. :)
|
distaste
Konto od: 13.03.2008
Miasto: Radziwiłłów
|
Permalink
Autor:
antjje, data postu: Wednesday, May 27, 2009 22:46
bardzo mi się podoba to miasto. śliczne budynki , park cudny , nie to co u mnie , na pewno nie raz odwiedzę to miasto :)
|
antjje
Konto od: 22.04.2009
Miasto: Wołomin
|
Permalink
Autor:
zielonazolza, data postu: Thursday, May 28, 2009 23:58
no, ostatnio sporo się zmieniło, ale jeszcze 4-5 lat temu była masakra... sam dworzec można teraz dawać jako przykład ;)
|
zielonazolza
Konto od: 7.05.2009
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
siatkarzyna, data postu: Friday, June 12, 2009 21:19
W Żyrardowie Jest Spoko
|
siatkarzyna
Konto od: 12.06.2009
|
Permalink
Autor:
squall, data postu: Saturday, June 13, 2009 11:23
Cytat siatkarzyna W Żyrardowie Jest Spoko to żeś zaszalał... oglądaliście Kawę czy herbatę? ^^
1. Administrator i Moderator ma zawsze rację ! 2. Gdy Administrator lub Moderator nie mają racji, patrz punkt 1. 3. Mod nie nabija postów - mod ma wiele do przekazania 4. Mod nie myli się - mod ma inne zdanie 5. Mod nie obija się - mod czuwa 6. Mod nie obraża innych - mod dobitnie zwraca uwagę.
|
squall
Konto od: 7.12.2004
|
Permalink
Autor:
pannapoziomka, data postu: Tuesday, June 16, 2009 00:40
ja nie oglądałam, ale słyszałam że nagrywali, bo chłopak mój akurat tamtędy do szkoły szedł:d co lepsze palił papierosa i za chwile jego mama zadzwoniła żeby nie palił bo w telewizji go było widać.:P
a ogólnie coś ciekawego było w tym programie? ostatnio też na placu nagrywali coś o gotowaniu, bo przechodziliśmy i widziałam, tylko nie wiem co to było, wie ktoś? :)
|
pannapoziomka
|
Permalink
Autor:
pocalujzabkewlapke, data postu: Friday, July 10, 2009 17:36
Żyrardów się rozwija ;] mógłby powstać jakiś klub z dobrą muzyką żeby posiedzieć ze znajomymi. tego naprawdę brakuje. bo czasem wieje nudą.
|
pocalujzabkewlapke
Konto od: 28.12.2007
|
Permalink
Autor:
, data postu: Monday, July 20, 2009 00:59
zawsze będę miała sentyment do tego miasta. Znam je jak swoje 5 paluszków, może pomijając osiedle Żeromskiego (;
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
hdifs, data postu: Saturday, July 25, 2009 23:45
a mi się Żyrardów niemiło kojarzyy .. ale widzę , że ja w mniejszości .. ; P
|
hdifs
Konto od: 25.07.2009
Miasto: Mława
|
Permalink
Autor:
distaste, data postu: Saturday, August 1, 2009 23:10
Cytat nobotakmabyc No i strach po ciemku samemu chodzić. o tak, to święta prawda..
|
distaste
Konto od: 13.03.2008
Miasto: Radziwiłłów
|
Permalink
Autor:
avexsamara, data postu: Friday, August 28, 2009 00:01
Jak dla mnie to zawsze była beznadziejna mieścina z beznadziejnie zacofanymi ludźmi. Tak już zostanie. Amen.
|
avexsamara
Konto od: 13.12.2007
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
pannapoziomka, data postu: Friday, September 4, 2009 11:34
Cytat liebmichoderhassmich Jak dla mnie to zawsze była beznadziejna mieścina z beznadziejnie zacofanymi ludźmi. Tak już zostanie. Amen. Czyli masz też na myśli siebie ? Tak myślałam. Ale nie dziwne, jak się słucha Tokio Hotel i do tego dzieckiem emo, to możliwe że cię wyśmiewają i to Cie tak boli :] I z łaski swojej nie uogólniaj, bo ja nie uważam się za " beznadziejnie zacofanego człowieka" i moi znajomi myślę także. + Żyrardów się rozwija! będziemy mieć EMPIK ! :DD
|
pannapoziomka
|
Permalink
Autor:
karmazynowaserena, data postu: Saturday, September 5, 2009 21:19
Cytat dzoooanna + Żyrardów się rozwija! będziemy mieć EMPIK ! :DD W końcu się doczekaliśmy. Mam nadzieję, że Empik to dopiero początek
|
karmazynowaserena
Konto od: 17.08.2009
|