Co sądzicie o Żyrardowie?

Permalink Autor: aikoxchan, data postu: Wednesday, April 20, 2011 22:58
no a jak, w Żyrardowie w ogóle jest fajnie ^ ^ trzeba tylko częściej przyjeżdżać =3 no i koncertów coraz więcej...
aikoxchan Postów: 13
Konto od: 13.01.2010
Miasto: Żyrardów
Permalink Autor: pannapoziomka, data postu: Saturday, April 23, 2011 14:32
wesołych świąt i smacznego jajka! :)
„Rutynowo fotografuję w myśli wszystko, co widzę”.
pannapoziomka Postów: 70
Konto od: 22.11.2008
Permalink Autor: aikoxchan, data postu: Saturday, April 23, 2011 15:51
dziekuję ^ ^ wzajemnie =3
aikoxchan Postów: 13
Konto od: 13.01.2010
Permalink Autor: pannapoziomka, data postu: Friday, June 24, 2011 14:15
Żyrardowianie! Nie śpimy! Piszmy tu coś. :)

Np. co sądzicie o budowanym (już tyle czasu, a końca nie widać) deptaku na ulicy Okrzei albo o odnowie resursy?

[ Niestety nie wiem czy inne tematy mogą być tutaj poruszane, skoro tytuł to ,,co sądzicie o Żyrardowie?", a nie chcemy dostać bana od moderatorów ;p dlatego założyłam też temat do luźnych rozmów Żyrardowian i osób z okolic - http://forum.photoblog.pl/index/topic/tid/23427 ZAPRASZAM!]
Permalink Autor: pannapoziomka, data postu: Wednesday, October 22, 2014 19:36
żadnych nowych postów od czerwca 2011... hehe to żem starego kotleta odgrzała :D

halo, halo, jest tu ktoś jeszcze? :) w ogóle rozpisałam się na temat deptaka i resursy (o które pytałam w 2011 - post powyżej), ale oczywiście cały post się usunął :| nie chce mi się tego powtarzać, więc napiszę w skrócie:

DEPTAK - strata pieniędzy, ciężko to  w ogóle "deptakiem" nazwać, tyle czasu ile oni nad tym pracowali to człowiek spodziewałby się czegoś lepszego niż "szerszy chodnik", kilka ławek i ozdobnych latarni oraz 2 fontanny które działające widziałam może 2-3 razy (i z których radość tak naprawdę mają tylko żyrardowskie ptaki które z tych fontann piją i się w nich pluskają w upalny dzień)... jestem na NIE.

RESURSA - to akurat się udało :) świetne miejsce, dobrze że pomyśleli o odnowie :) miałam okazję wykonywać sesje i w resursie i w restauracji która znajduje się w "piwnicy" - fajne klimatyczne zdjęcia, ja osobiście jestem na TAK :)
Permalink Autor: eskmo, data postu: Wednesday, August 19, 2015 19:24
Czy ktoś tutaj jeszcze zagląda? Chętnie się z kimś spotkam i pospaceruję po naszym pięknym mieście ;-)
Treść dodana do postu 25-08-2015 o godzinie 20:11
Psychoterapeuta
eskmo Postów: 1
Konto od: 6.08.2015
Miasto: Wrocław