W jaki sposob poznalas/es swoja druga polowe??
okropne.
mi się przytrafiło coś podobnego do Twojej sytuacji, tylko że ja byłam na miejscu tej dziewczyny, i nie wiedziałam że ten chłopak z kimś jest. jak się dowiedziałam, od razu z nim skończyłam i wykrzyczałam mu co o nim myślę. i z tego co słyszałam to się nie zmienił. ma dziewczynę a spotyka się z paroma innymi na boku... |
everythingeverywere
![]() Konto od: 28.08.2008 Miasto: Nowe Miasto Lubawskie |
---|
Tacy faceci nie powinni zaslugiwac na zadna kobiete. ;/
Cytat hrabinadesroutoutou A zdradę odkryłam przez przypadek i już po roku jej trwania - tzn od roku OFICJALNIE był z nią.Zastanawia mnie jak moglas tego przez rok nie zauwazyc.... Dobrym aktorem musi byc i bardzo dobrze musi umiec klamac... |
anulabb
![]() Konto od: 10.06.2008 Miasto: Bielsko Biała |
---|
No to juz sie nie dziwie ze sie nie zorientowalas.
Moim zdaniem takie zwiazki na odleglosc nie maja zbyt duzych szans. Szkoda ze tak to sie skonczylo bo 3 lata to kupa czasu. Ale widac ze sie juz z tego wyleczylas wiec wielkie gratulacje dla ciebie bo ja bym sobie nie poradzila. ;] :P very big buziole ;) :* ;* :* |
anulabb
---|
jakoś trzeba sobie radzić. też podziwiam. ja też bym sobie nie dała z tym rady. no ale co zrobimy, takie życie..
pozdrawiam :) :* |
everythingeverywere
![]() Konto od: 28.08.2008 Miasto: Nowe Miasto Lubawskie |
---|
A ja swoja milosc znalazlam na czacie ;D heh. Oczywiscie opisalismy sie calkiem inaczej, udawalismy osoby, ktorymi nie jestesmy ale doszlo do spotkania i wszystko sobie wyjasnilismy ;D oczywiscie milosc kwitnie nadal ;D
|
przestrzegajznakow
![]() Konto od: 30.08.2008 Miasto: Pyrzyce |
---|
Cytat nieznajomabb No ja bym nie miala odwagi zaczepic jakiegos przystojniaka w szkole....Dlaczego Ty masz zaczepiać? Przecież on też może - przynajmniej tak było w moim wypadku ;) |
irminka
![]() ![]() Konto od: 3.02.2005 Miasto: Sopot |
---|
No to mialas szczescie.
Przyznam szczerze ze u mnie z tym szczesciem to bardzo roznie jest... ;/ |
anulabb
---|
Spiłem się i wylądowałem z nią w łózku.
Mało romantyczne, co nie? Alkohol to zUo. Treść dodana do postu 02-09-2008 o godzinie 10:34 Ale w sumie już nie jestem w związku od jakiegoś czasu.Nie wiem, chyba nie jestem do tego stworzony. ![]() |
dzunior
Konto od: 22.06.2008 Miasto: Annowo |
---|
Cytat dzunior Spiłem się i wylądowałem z nią w łózku.Mało romantyczne, co nie? Co najmniej. |
irminka
![]() ![]() Konto od: 3.02.2005 Miasto: Sopot |
---|
Ale zdarza sie...
a jestescie jeszcze razem?? |
anulabb
---|
Pisze przecież, trzeba poczytać ;P Tak się zastanawiam ile razy się tutaj wypowiedzą te same osoby ;] Ile razy zmienią partnerów;P Bo ja już nie mam dziewczyny, huh ^^ Jak to mówiła.. Peszek ;>
Czujesz się urażona/-y moimi postami? Przyzwyczaj się, za głupotę trzeba płacić...
Linki: Regulamin - FAQ - Moderatorzy/Administratorzy - Kasowanie fotobloga - Szybsze kasowanie zdjęć Dawniej: Vergil 'Sparda' - 12.04.2008 - 26.06.2009.
|
razahell
![]() Konto od: 12.04.2008 Miasto: Wrocław |
---|