Jak założyć konto?
Konto można założyć tutaj: http://www.photoblog.pl/rejestracja/index.php Jeśli chcesz założyć nowe konto i jesteś zalogowany - wyloguj się. Co zrobić, gdy nie pojawia się kod do przepisania? Zgłoś to Administratorom. Regulamin - muszę akceptować jego warunki? Tak, inaczej nie założysz konta w serwisie. Na początku dobrze jest zapoznać się z treścią regulaminu Photoblog.pl, ponieważ za jego nieprzestrzeganie można ponieść konsekwencje (punkty karne lub usunięcie konta). Dlaczego nie przychodzi wiadomość z przypomnieniem hasła/potwierdzeniem zmiany hasła lub e-maila/potwierdzeniem rejestracji? Zależnie od sytuacji należy skorzystać z któregoś z poniższych sposobów: - sprawdzić, czy podany został poprawny adres e-mail, - przeszukać wszystkie foldery w skrzynce mailowej (wiadomość może znajdować się w folderze SPAM), - skorzystać z opcji przypomnienia hasła. Jeśli to nic nie da - skontaktuj się z Administratorami. Jaki typ konta mam po rejestracji? Darmowe konto podstawowe. Co to znaczy, że konto jest podstawowe? Zdjęcia: Komentarze: l Znajomi: Wygląd: jeden wariant wyglądu nagłówka; nie można ustawić emblematu, ani wyłączyć reklam. Powiadomienia: e-mailem, gdy znajomy doda nowe zdjęcie. Chcę mieć więcej opcji - co zrobić? Kupić pakiet (Pro Dodałem i skasowałem zdjęcia - dlaczego nie mogę dodać następnego? Wykorzystanie limitu dziennego w przypadku konta podstawowego oznacza dodanie zdjęcia - nieważne, czy zostanie, czy będzie usunięte. Limit dzienny został wykorzystany. Czy brak pakietu zmniejsza szanse na bycie w Polecanych, a zwiększa za to szanse na otrzymanie punktu karnego? Nie. Regulamin obowiązuje wszystkich tak samo, niezależnie od posiadanego pakietu, a znalezienie się w Polecanych to już kwestia zdjęć na danym fotoblogu. Jakich znaków można używać w loginie? Liter bez wszystkich ą, ę, ó, itd. oraz cyfr. Post edytowany Tuesday, July 29, 2008 14:04 przez moderatora czwarta |
marada
![]() ![]() Konto od: 22.01.2008 Miasto: Szczecin |
---|
Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj