Permalink
Autor:
jolj, data postu: Tuesday, March 3, 2009 08:52
założyłam konto na PB żeby pokazywać zdjęcia swojego autorstwa, fotka.pl raczej nie kojarzy mi się z niczym dobrym.. a już na pewno nie w kwestii pokazywania własnych hobby. I fakt, fotka.pl ma w sobie coś z serwisu randkowego.. nawet mi do głowy nigdy nie przyszło żeby sobie tam konto jakieś zakładać! PB jak najbardziej mnie satysfakcjonuje.
|
jolj
Konto od: 25.12.2008
Miasto: Kraków/Rybnik
|
Permalink
Autor:
niuniiiaczek, data postu: Friday, March 6, 2009 02:08
pb leepsze . ; ) dobrze było by zobaczyc kto oglądał twoje zdjęcia. przynajmniej mi sie taak wydaje . :PP
|
niuniiiaczek
Konto od: 28.08.2007
Miasto: Toruń
|
Permalink
Autor:
, data postu: Sunday, March 8, 2009 12:36
mam konto na fotce, jednak nie przykładam do niego szczególnej uwagi. jak mi się nudzi, dodaję parę zdjęć i już, ale na ogół loguję się na chwilę, żeby zobaczyć czy ktoś chce mnie dodać do znajomych itp. zdecydowanie wolę pb, bo mogę tutaj wyrażać swoje myśli. no i jeszcze zdjęcia szybciej mi się ładują xD a pokemony? są zawsze i wszędzie, nie uwolnimy się od nich. nawet gdyby został założony jakiś portal antypokemoniarski to zapewne i tak w końcu zalałaby go fala tej plastikowej społeczności. sorry, jeśli za bardzo zboczyłam z tematu, czasem tak mam xD
|
Konto od:
Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski
|
Permalink
Autor:
chwileulotnex3, data postu: Sunday, March 8, 2009 18:10
Mam fotkę i przyznam, że nie jest najlepsza, ale lubię tam siedzieć ponieważ są tam ' klany. A w tych ' klanach, można porozmawiać, podyskutować na różne tematy. I nie wiem co jest lepsze czy photoblog czy fotka. Niczego nie uważam, za dobrą stonkę. ` Choć na fbl można pokazać swoje zdjęcia i wyrazić swoje emocje pisząc w blogach. Nie wiem co jest lepsze..
|
chwileulotnex3
Konto od: 7.02.2009
Miasto: Białystok
|
Permalink
Autor:
, data postu: Tuesday, March 10, 2009 20:28
Hm... Zdecydowanie lepszy jest PB ;PP . Chociaż kilka możliwości z fotka.pl to nie jest zły pomysł :P
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
jeszczejeszczejeszcze, data postu: Wednesday, March 11, 2009 22:35
jestem przeciwna przeobrażaniu fbl'a w fotka.pl kto chce podglądać, kto podgląda jego...powinien założyć konto gdzie indziej.
leniwiec czy wojownik?
|
jeszczejeszczejeszcze
Konto od: 22.09.2007
Miasto: Koszalin
|
Permalink
Autor:
oute, data postu: Thursday, March 12, 2009 15:10
Moim zdaniem wolę jednak photoblog.Użytkownicy fotka.pl pewnie są innego zdania niż my wszyscy.Jednak na fbl mogliby zrobić coś podobnego jak na fotka.pl że widać kto był na naszej stronie fbl.pl
|
oute
Konto od: 16.12.2007
Miasto: Lublin
|
Permalink
Autor:
oute, data postu: Thursday, March 12, 2009 15:11
Moim zdaniem wolę jednak photoblog.Użytkownicy fotka.pl pewnie są innego zdania niż my wszyscy.Jednak na fbl mogliby zrobić coś podobnego jak na fotka.pl że widać kto był na naszej stronie fbl.pl
|
oute
Konto od: 16.12.2007
Miasto: Lublin
|
Permalink
Autor:
, data postu: Saturday, March 14, 2009 23:05
Zdecydowanie wolę photobloga. Konto na fotce.pl skasowałam jeszcze wczoraj, ponieważ szczerze mówiąc fotka zrobiła się beznadziejna. Nie lubię ciągłych zmian, a pozatym denerwowało mnie to, że wszyscy tak bardzo przejmowali się miejscem w znajomych. To trochę żałosne. Na szczęście photoblog jest inny ;) a to żeby widzieć kto mnie oglądał... hmm trzebaby się nad tym zastanowić. Narazie jest dobrze tak jak jest ;)
|
Konto od:
Miasto: Łódź
|
Permalink
Autor:
vivana666, data postu: Wednesday, March 18, 2009 16:39
pb jest miliony razy lepsze od fotki ;]
_______________________________________________________ "Fuck it all and fuckin' no regrets!"
|
vivana666
Konto od: 15.08.2007
Miasto: Rajcza | Valhalla
|
Permalink
Autor:
bluedivas, data postu: Friday, March 20, 2009 14:21
Nie chcę, zeby ktoś z PB robił portal typu fotka.pl, ze mozna zobaczyć kto cię podgląda itp. to głupota
|
bluedivas
Konto od: 8.08.2007
Miasto: Ostróda
|
Permalink
Autor:
razahell, data postu: Sunday, March 22, 2009 17:55
@up, za to robi się nasza-klasa ;]
Czujesz się urażona/-y moimi postami? Przyzwyczaj się, za głupotę trzeba płacić...Linki: Regulamin - FAQ - Moderatorzy/Administratorzy - Kasowanie fotobloga - Szybsze kasowanie zdjęćDawniej: Vergil 'Sparda' - 12.04.2008 - 26.06.2009.
|
razahell
Konto od: 12.04.2008
Miasto: Wrocław
|
Permalink
Autor:
poddachemutkanymzgwiazd, data postu: Sunday, March 22, 2009 20:00
Ja wole photobloga;D
|
poddachemutkanymzgwiazd
Konto od: 1.02.2009