Regulamin
Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
o ile dobrze się orientuję, to fotka.pl jest tandetnym portalem na którym wrzucają zdjęcia jacyś dziwni ludzie potrzebujący ciągłego podrasowywania swojej samooceny poprzez opinie innych ludzi... na pb natomiast oprócz podobnych celów, można jednak znaleźć coś wartościowego czego nie waham się nazwać sztuką. Wg mnie w większości te dwa portale nie mają ze sobą nic wspólnego, z korzyścią dla pb oczywiście, mimo, że i tutaj bywa i "straszno i śmieszno".
gdybyśmy mieli więcej takich jak ty, to mielibyśmy mniej takich jak ty
- B.F. "Hawkeye" Pierce ;) |
cukierwnormie
![]() Konto od: 15.04.2008 Miasto: Wrocław |
---|
Zdecydowanie wolę PB.
Osoba nademną bardzo dobrze to ujęła. Na fbl nie ma takich 'wyścigów' kto jest fajniejszy,bardziej popularny itp. |
diosa
![]() Konto od: 23.02.2008 Miasto: Warszawa |
---|
A czy jest w ogóle jakaś podstawa do porównywania tych akurat serwisów? Bo jeśli ja mam je porównać, to przede wszystkim zwróciłabym uwagę na ich formę - PB to serwis photoblogowy, tu możesz dodawać zdjęcia i notki codziennie, pisać komentarze do nich, itd. Fotka natomiast jest serwisem, w którym stworzysz sobie jakiś opis, dodasz kilka zdjęć i czekasz na oceny.
Cytat baskas Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka dziewczyny.Bo czy znacie każdego użytkownika fotka.pl, by tak ich oceniać? |
marada
![]() ![]() Konto od: 22.01.2008 Miasto: Szczecin |
---|
oczywiscie wole pb.
na fotce większościuzytkowników zalezy na średniej głosow i ich ilości .. A portal jest przeciez randkowy mający na celu znalezienie bratniej duszy, przyjaciela. tam sie teraz zrobił wyscigsrednich. masakra jakas. tutaj tez nie jest idealie ale napewno lepiej niz na fotce :D ~ Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki? ~
|
kontousuniete
Konto od: 16.06.2008 Miasto: Oświęcim |
---|
ja nawet nie wiem co to jest fotka.pl wole pb^^
|
klaja93
![]() Konto od: 4.08.2007 Miasto: Warszawa |
---|
jak dla mnie to nie ma najmniejszego sensu porównywać tych obu rzeczy - chociażby dlatego, że na fotce są zdjęcia konkretnej osoby, a na fbl niekoniecznie. i w ogóle różnią się niemalże wszystkim np. samym celem.
|
12345654321
Konto od: 24.06.2007 Miasto: Głogów |
---|
ja mam konto tu i tu
ale i tak wole pb pozdro fotka to tandeta
Dla Mnie Liczy Sie To Co Mam W sObie....
BWM e36 |
Konto od: Miasto: Lipno |
---|
Wszystko ma jakiś cel ;)
Konto na fotce.pl mam, ale nie loguję się zbyt często... Ot, jest, bo założyłam je już dawno, więc niech będzie sobie nadal ;) Fotka.pl jest serwisem baaardzo różniącym się od photoblog.pl - przede wszystkim dlatego, że na fotce po prostu zakłada się profil i ładuje kilka zdjęć; photoblog jest serwisem, który może 'przechować' wszystkie nasze zdjęcia. Różnic jest nieskończenie wiele; nie wiem, dlaczego akurat te dwa serwisy wzięto pod uwagę przy porównaniu. Rozumiem - fotka i grono czy photoblog a jakaś inna strona o podobnej formule. Ale nie w ten sposób... Jeśli już miałabym wybierać - oczywiście, że photoblog. |
irminka
![]() ![]() Konto od: 3.02.2005 Miasto: Sopot |
---|
fotka sie nudzi.
bez sensu portal pb tez w pewnym sensie. ogolnie ludzie zakladaja takie konta z nudow :D |
secondcoming
Konto od: 3.07.2008 Miasto: Warmątowice Sienkiewiczowskie |
---|
PB. ;))
fotka, glupia jest.;*
I WANT YOU SO BAD
|
scenecunt
Konto od: 16.06.2008 Miasto: Stalowa Wola |
---|
jasne ze focia.pl!
Jestem wróżką, wiele zaklęć znam.
|
jeszczenieczas
![]() Konto od: 5.01.2007 Miasto: Koźszyń |
---|
Ja bardziej wolę PB. Fotka jest nudna i bezsensowna.
|
takajakas1988
Konto od: 26.08.2008 Miasto: Środa Śląska/Proszkowice |
---|
zdecydowanie PB, fotka jest dla mnie synonimem żenady i w ogóle wstydziłabym się mieć tam swoje konto(:
|
Konto od: Miasto: Rypin |
---|
Ja wole pb. ;D
aa takie coś w stylu "kto oglądał moje konto" to bardzo fajny pomysł ;) |
siwa94lw
![]() Konto od: 7.04.2007 Miasto: Lidzbark Warmiński |
---|