breakdance:) - ktoś z Was ćwiczy?
fanką nie jestem raczej, ale jak ktoś tańczy - chętnie popatrzę.
kiedyś kolega usiłował mnie nauczyć jakiegoś tam kroku. skończyło się na tym, że prawie skręciłam sobie rękę i mi się odechciało xD |
neith
![]() Konto od: 20.07.2006 Miasto: Włocławek |
---|
uuuu... no tak xD break jest dosyc a nawet bardzo kontuzyjny, takze trzeba uwazac:) a przynajmniej porzadnie sie rozgrzac zanim sie zacznie trening:P
|
Konto od: Miasto: |
---|
Ja tańcze break'a :D mam 13 lat a cwicze 3 lata :D i to mi sie strasznie podoba :):)
|
Konto od: Miasto: Zelów |
---|
Ja ćwiczę :D
Mam 12 lat, ćwiczę od 2 lat :D |
someonewhocares
Konto od: 5.10.2008 Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski |
---|
hej ;) breakdance jest zdecydowanie najefektowniejszym tańcem.
osobiście nigdy go nie trenowałam, orientuję się tylko w podstawowych figurach, ;) ale oglądać b-boy'ów lubię ;) I feel like a heroine and you are my hero. |
mystrength
![]() Konto od: 18.08.2008 Miasto: Baby |
---|
kiedyś koledzy chcieli mnie nauczyć tych róznych trików.. xd ale prawie bym sie zabiła ;d wiec jak narazie to lubie tylko oglądać ;))
|
aliisz
![]() Konto od: 19.02.2008 Miasto: Skwierzyna |
---|
ja mialam "mały" wapadek, ale mimo to ćwicze nadal :)
nie można nie tak po prostu poddac! |
someonewhocares
---|
ja kocham breaka i wszystko co z nim związane :)
|
someonewhocares
---|
Nie trenuje ale podoba mi się ten rodzaj tańca chociaż ma skomplikowane elementy które trudno wykonać ale szacun dla tych którzy tańcz ten rodzaj tańca pzdr ;]
|
karola14uk
![]() Konto od: 26.03.2009 Miasto: Bielsko-Biała |
---|
Byłam w tym roku na obozie tanecznym. Miałam mieć towarzyski, ale niestety instruktora nie było i mieliśmy podstawy break'a. Maciek, chłopak który uczył moją grupę, świetnie nas uczył podstaw. Po dwóch tygodniach dużo się nauczyłam i bardzo bym chciała chodzić dalej na lekcje, bo wkręcił mnie na maxa. Niestety - w szkole tanecznej chodzą tylko chłopaki, gdyby przyszła dziewczyna, no cóż...nie byłoby miło.
I jestem z siebie dumna - potrafię zrobic Baby Freeza! xD |
antele
![]() Konto od: 23.05.2009 Miasto: Tarnowskie Góry |
---|
Cytat antele I jestem z siebie dumna - potrafię zrobic Baby Freeza! xDTo ładnie jak na 2 tyg treningu i jak na dziewczynę. Ja tańczę już ponad 5 latek, mam za sobą pare kontuzji, sporo występów, zawodów i myślę, że jeszcze jakiś czas będę kontynuował to co zacząłem. Jedynym problemem jest brak miejsca do treningów, w świetnym domu kultury nie ma warunków, w młodzieżowym domu kultury plan zajęć przepełniony, więc zostaje na mata na ulicy czyli klimatowo. Pozdrawiam, takeover |
takeover
![]() Konto od: 19.04.2009 Miasto: Bartoszyce |
---|
Ja bym bardzo chciała ćwiczyć ale zastanawiam się gdzie...
|
kiniia19
Konto od: 27.08.2009 Miasto: Opole |
---|