Permalink
Autor:
, data postu: Thursday, January 24, 2008 17:40
Oj Oj.;p Widać ze Ci sie podoba ;p Nie raz jak ide na tance to slysze jak coś tam grają.;P
|
Konto od:
Miasto: Lidzbark Warmiński
|
Permalink
Autor:
, data postu: Thursday, January 24, 2008 17:45
Cytat karolkaa13lw Oj Oj.;p Widać ze Ci sie podoba ;p Nie raz jak ide na tance to slysze jak coś tam grają.;P Haha :PP To napewno oni xDD A podobać to nawet fajnie grają, no co ? Dobrze, że chociaż istnieje taki zespół w LW. A z LW wywodzi sięjeszcze Tower ;] O tutaj masz dosyc fajny kawałek: http://heropsychodreamer.wrzuta.pl/audio/8aYFrDMhZz/tower_-_forgoten
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
, data postu: Thursday, January 24, 2008 17:48
Okey ;D
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
madziusiaxlw, data postu: Thursday, January 24, 2008 19:51
Urodzilam sie i wychowalam sie w Bartoszycach ;p pare lat temu przeprowadziłam się tu ...
I teraz sie zastanawiam które miasto jest ładniejsze ? Myślę że obydwa są b. ładne ;)
|
madziusiaxlw
Konto od: 31.12.2007
|
Permalink
Autor:
lestatt, data postu: Thursday, January 24, 2008 20:16
Cytat madziusiaxlw Sama nie wiem jak to opisać ;) Widać po Twoich wypowiedziach.
Killing The Time With Haemoglobin
|
lestatt
Konto od: 24.05.2007
|
Permalink
Autor:
, data postu: Thursday, January 24, 2008 20:22
Cytat madziusiaxlw Ciesze sie że wszyscy mówią że nasze miasteczko nie jest takie złe ... Tak,tak wszyscy chwalą nasze "miasteczko" i wogle "supcio" ! Taaaak, to właśnie przez takich tumanów [?] nie... zamułów [?] nie... może anaalfabetów ? Bo tutaj nikt raczej "miasteczka" nie chwalił a skąd ona to wzieła ? Ja nie mam pojęcia... ______________ Usunięto treści wulgarne.
Post edytowany Thursday, January 24, 2008 20:22 przez moderatora irminka
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
lestatt, data postu: Thursday, January 24, 2008 20:42
Właśnie o takim wyżeraniu mózgu była mowa :]
|
lestatt
|
Permalink
Autor:
, data postu: Friday, January 25, 2008 11:18
Widzę, że bardzo kochacie swoje miasto Jeśli od razu je skreślacie to nie znajdziecie w nim nic pięknego Lidzbark sam w sobie może i nie ma zbyt wielu atrakcji ale ma ładne okolice I nie poznacie ich przez bezczynne chodzenie wieczorami po mieście i szlifowanie chodników Czy nie lepiej zebrać paczkę przyjaciół i wybrać się na spacer i poszukać jakiś ciekawych miejsc chociażby na sesję zdjęciową? Pomyślcie o tym Jeśli się postaracie uwierzcie, że znajdziecie mnóstwo fajnych miejsc :)
Pozdrawiam :*
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
, data postu: Friday, January 25, 2008 11:23
Moze to i male miasteczko ale fajne..
Jest kilka ciekawych miejsc...
Tylko trzeba umiec je znalesc..
POzdrawiam:*
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
lestatt, data postu: Friday, January 25, 2008 12:02
Cytat marlenka17lw Widzę, że bardzo kochacie swoje miasto Jeśli od razu je skreślacie to nie znajdziecie w nim nic pięknego Lidzbark sam w sobie może i nie ma zbyt wielu atrakcji ale ma ładne okolice I nie poznacie ich przez bezczynne chodzenie wieczorami po mieście i szlifowanie chodników Czy nie lepiej zebrać paczkę przyjaciół i wybrać się na spacer i poszukać jakiś ciekawych miejsc chociażby na sesję zdjęciową? Pomyślcie o tym Jeśli się postaracie uwierzcie, że znajdziecie mnóstwo fajnych miejsc :) A Ty myslisz, że dopiero się tu wprowadziliśmy i od razu mówimy, ze jest benzadziejne? Przez ostatnie 6 lat byłem już wszędzie tutaj i teraz nawet nie chce mi się wychodzić z domu. To jest po prostu mała, szara mieścina bez przyszłości, a ludzie żyją w średniowieczu. Interpunkcja się kłania. Cytat natusska13lw Moze to i male miasteczko ale fajne..Jest kilka ciekawych miejsc...Tylko trzeba umiec je znalesc.. Bez komentarza... Kolejna ofiara... Przykro mi.
|
lestatt
|
Permalink
Autor:
, data postu: Friday, January 25, 2008 13:30
Lestatt skoro tak bardzo Ci się nie podoba to miasto i nie ma w nim przyszłości to po co tu siedzisz? I to, że Tobie się tu nie podoba nie oznacza, że każdy musi mieć takie samo zdanie jak Ty. To jest forum tu się wyraża swoje zdanie i opinię...
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
lestatt, data postu: Friday, January 25, 2008 14:13
Cytat marlenka17lw Lestatt skoro tak bardzo Ci się nie podoba to miasto i nie ma w nim przyszłości to po co tu siedzisz? I to, że Tobie się tu nie podoba nie oznacza, że każdy musi mieć takie samo zdanie jak Ty. To jest forum tu się wyraża swoje zdanie i opinię... No i ja właśnie wyraziłem swoją opinię na ten temat. A siedzę tu tymczasowo, już byłem we Wrocławiu kilka miesięcy i niedługo się zbieram z powrotem.
|
lestatt
|
Permalink
Autor:
, data postu: Friday, January 25, 2008 15:31
Cytat natusska13lw Tylko trzeba umiec je znalesc.. Tak ? No to ja chyba jestem jakiś dziwny ! Bo tych miejsc nie moge znaleźć... Mogę się załorzyć, że większość tych "ciekawych" miejsc o których jest mowa to jakaś stara ławka wokół której jest cholerny syf, bród i smród !!
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
, data postu: Friday, January 25, 2008 15:53
Cytat arathorn121 jakaś stara ławka wokół której jest cholerny syf, bród i smród !! No a jak Cybek .;PWiadome :P No wiesz..;D Może dla niektorych to jest bardzo ciekawe;D
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
negroeg, data postu: Friday, January 25, 2008 15:57
Cytat arathorn121 Tak ? No to ja chyba jestem jakiś dziwny ! Bo tych miejsc nie moge znaleźć... Mogę się załorzyć, że większość tych "ciekawych" miejsc o których jest mowa to jakaś stara ławka wokół której jest cholerny syf, bród i smród !! jeśli już to założyć a pozatym nawet ja znam tych miejsc pare... Pozdro
|
negroeg
Konto od: 22.01.2008
Miasto: Elbląg
|
Permalink
Autor:
, data postu: Friday, January 25, 2008 18:22
Cytat karolkaa13lw No a jak Cybek .;PWiadome :P No wiesz..;D Może dla niektorych to jest bardzo ciekawe;D No właśnie, dla niektórych to jest ciekawe co w bynajmniej moich oczach jest bardzo smutne. Ach niech robią tak dalej ! Niech położą się najlepiej na ławkę z dwoma paczkami siemek w kieszeni i tanią colą w ręku, puszczą na dodatek z komórki jakieś burackie techno i niech się dobrze bawią w tych niezwykle "ciekawych" lidzbarskich miejscach. Napewno bardzo miło będą wspominać w późniejszych latach, swoją młodość ;] --- Na forum obowiązuje absolutny zakaz przeklinania niezależnie od okoliczności.Kolejne ostrzeżenie. Usunięto zbędne słowa.
Post edytowany Friday, January 25, 2008 18:22 przez moderatora agadir
|
Konto od:
|