Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
spoko miasto ;D.
ale mało fajnych w nim miejsc ;] ;]. Treść dodana do postu 25-01-2008 o godzinie 22:50 ymmm.widzę, że dużo osób się już tu rozpisało na temat naszej dziury ;D no to życzę miłej zabawy ;D. |
siwa94lw
![]() Konto od: 7.04.2007 Miasto: Lidzbark Warmiński |
---|
To nawet spoko miasto ale malo w nim miejsca do podziwiania i robienia fot ;D Treść dodana do postu 24-01-2008 o godzinie 15:34 :)
|
madziusiaxlw
![]() Konto od: 31.12.2007 Miasto: Lidzbark Warmiński |
---|
Mhmhm.
Lidzbark robi się coraz gorszy ; ] Ale jestem przywiązana do tego miasta. |
Konto od: Miasto: lw |
---|
Re. madziaaxlw
No i oczywiście zgadzam się z tym, że Lidzbark robi się coraz gorszy ale przywiązany to ja do niego nie jestem !! |
Konto od: Miasto: Lidzbark Warmiński |
---|
Cytat mustical01 Piękne miasto.No bardzo ; D Ale ludzi paru można było by wyrzucić xd I mało sie troche dzieje ; p Mogłoby być więcej imprez ,ciekawych miejsc (jakieś mini centrum handlowe ) . A nie xd Same meliny i tyle ;P |
misguidedghost00
Konto od: 22.06.2007 Miasto: Lidzbark Warmiński |
---|
Spox .
Tam jest polmlek I tam byłam z 100 razy . |
julenkaa
![]() Konto od: 16.07.2007 Miasto: Braniewo |
---|
Hehe to prawda Lidzbark to małe miasto,w którym nie ma dużo rozrywek...Powinno być więcej imprez
|
---|
Lidzbark to jedna wielka NUDA!!!
nic sie nie dzieje... nie ma tu nic cieakwego ;] najwieksza atrakcja to Lidl i Biedronka xD jeszcze gora krzyzowa, amifiteatr na ktorym sie nic nie dzieje no i jeszcze pare melin... NUDA ;) |
zeschizooowana
Konto od: 29.08.2007 Miasto: Lidzbark Warmiński |
---|
Wioska!!!!!!!!!!!
Syf smierdzi Jedna wielka Melina!! |
sabciaa15lw
![]() Konto od: 29.12.2006 Miasto: Lidzbark Warmiński |
---|
Cytat harry3107 Heh ja mam tam rodzinke piekne miasto xD Harry. Z ktorej strony ono piękne? No w sumie.. Każdy patrzy na to z innej perspektywy. |
---|