Permalink
Autor:
gotkot, data postu: Saturday, August 10, 2013 00:31
Zapewne za raz ktoś na pisze, że temat był i zamknie wątek. Ale... Moim zdaniem nowa główna ciekawie się prezentuje, chociaż mam deja vu, tak jak by podobna główna już gdzieś była. Brakuje jednak przycisków polecanych i rekomendowanych. Mogły by się pojawić na zasadzie zakładek. I Głowna choć zła nie jest mogła by być bardziej uporządkowana.
A koleżanki i koledzy z portalu co myślą o nowej kompozycji na głównej?
|
gotkot
Konto od: 9.05.2010
Miasto: wrocław
|
Permalink
Autor:
cysiu, data postu: Saturday, August 10, 2013 01:54
Cytat gotkot zamknie wątek. Tutaj takie rzeczy raz na rok się dzieją. Pomysł całkiem dobry, ale wykonanie gorzej. Tak jak napisałeś: trochę nieuporządkowane, brak podstawowego menu. Nie pasuje mi też, że reklama appek na telefon na oczojebnym żółtym jest na pierwszym miejscu. Z drugiej strony wcześniej rzadko wchodziłem na główną stronę. Teraz zacznę częściej. Większa szansa, że wpadnie się na ciekawe zdjęcie... i dobre laski :>
|
cysiu
Konto od: 14.05.2008
Miasto: Dania / Świnoujście
|
Permalink
Autor:
magicandmystery, data postu: Saturday, August 10, 2013 09:40
' Większa szansa, że wpadnie się na ciekawe zdjęcie...' ? serio ? Kurde no, ja wątpie żeby było dużo ciekawszych zdjęć z telefonu :/ a poza tym nie ma na głównej polecanych i rekomendowanych itp . według mnie jedna wielka lipa ..
|
magicandmystery
Konto od: 24.10.2011
Miasto: Kluczbork
|
Permalink
Autor:
storyteller, data postu: Saturday, August 10, 2013 11:06
Gdzie są polecane i rekomendowane? Nad tym najbardziej ubolewam..
|
storyteller
Konto od: 12.03.2013
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
gotkot, data postu: Saturday, August 10, 2013 14:25
Cytat magicandmystery Kurde no, ja wątpie żeby było dużo ciekawszych zdjęć z telefonu :/ a poza tym nie ma na głównej polecanych i rekomendowanych itp . według mnie jedna wielka lipa .. Cytat summer34 Gdzie są polecane i rekomendowane? Nad tym najbardziej ubolewam.. Tak, brakuje mi rekomendowanych i polecanych! moderatorzy powinni zlecić rozpisanie głównej portalu na nowo, a przynajmniej na tyle, że by było więcej ciekawych fotografii, oznaczyć je nawet w kategorie, tagi, cokolwiek. Co z tego, że zdjecie kogoś zostało polecone, albo rekomendowane, skoro z poziomu menu portalu nie można ich zobaczyć?
|
gotkot
Konto od: 9.05.2010
Miasto: wrocław
|
Permalink
Autor:
cysiu, data postu: Saturday, August 10, 2013 18:19
Cytat gotkot moderatorzy powinni zlecić rozpisanie głównej portalu na nowo Moderatorzy to mit.
|
cysiu
Konto od: 14.05.2008
Miasto: Dania / Świnoujście
|
Permalink
Autor:
brygadzista, data postu: Monday, August 12, 2013 17:59
moderatorzy? Tutaj ze trzech/czterech jest samozwańczymi moderatorami zabijającymi glupotę w zarodku xD Co do glownej... Przejrzysta ale te samojebki na glownej są hańbą dla serwisu.
|
brygadzista
Konto od: 13.04.2010
Miasto: Dąbrowa Górnicza
|
Permalink
Autor:
tesasagami, data postu: Thursday, August 15, 2013 12:32
Główna lepsza ale jak to będzie ze zdjęciami, które dodawane są z komputera? Bo na głównej widać tylko te dodane przez telefon.. pro wykupione - moich zdjęć dodanych nie widać. Pytam i piszę i nikt nie odpisuje :
|
tesasagami
Konto od: 15.07.2009
Miasto: Rakłowice
|