Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
Faaakt Faaaktem osoby te nie zmieniają się, bo są naprawdę godne podziwu ...
Aleee jest tez dużo więcej osób, które równie dobrze mogłyby ten tytuł dostać.. jaa znam Kiiilka .. a wy ? Moim zdanie powinno to być zmieniane raz na tydzień, miesiąc czy tam dwa ... A wy .. ? Co o tym myślicie . Pozdrawiam i zaaapraszam na www.fbl.pl/owocowowocowa |
owocowowocowa
![]() Konto od: 5.07.2009 Miasto: Więcbork |
---|
Cytat yumishoujo hm.. może po prostu one robią dobre zdjęcia? ja zauważyłam tylko to, że polecane dostają osoby, które mają lustrzanki. ;x bo lustrzanką najprościej zrobić dobre zdjęcie. :) |
ctrlaltdelete
![]() Konto od: 1.12.2009 Miasto: Wrocław |
---|
a kto właściwie jest odpowiedzialny za wybór polecanych? jestem nowa. :)
|
ctrlaltdelete
![]() Konto od: 1.12.2009 Miasto: Wrocław |
---|
Cytat ctrlaltdelete a kto właściwie jest odpowiedzialny za wybór polecanych? jestem nowa. :)Cytat ctrlaltdelete bo lustrzanką najprościej zrobić dobre zdjęcie. :)
lorem ipsum dolor
|
dollie
![]() Konto od: 23.03.2008 Miasto: Twardogóra |
---|
Cytat ctrlaltdelete Autor: ctrlaltdelete, data postu: czwartek, grudzień 3, 2009 15:08Cytat yumishoujo hm.. może po prostu one robią dobre zdjęcia? ja zauważyłam tylko to, że polecane dostają osoby, które mają lustrzanki. ;x bo lustrzanką najprościej zrobić dobre zdjęcie. :) Takiej bzdury dawno nie słyszałam!:D To tak jak powiedzieć,że na patelni Tefala najprościej zrobić dobrą jajecznicę. Ręce opadają jak się to czyta...
beauty is a product of photoshop
|
gnidadworska
Konto od: 16.07.2008 Miasto: Łódź |
---|
Według mnie te osoby , które wybierają zdjęcia do polecanych , powinny szukać nowych `talentów` , i również ciekawych zdjęć u innych photoblogowiczów . Bo z tego co widać , to fakt , te same osoby trafiają do polecanych , a inne osoby też mogą robić takie dobre i ciekawe zdjęcia , tylko są po prostu niezauważane i nie brane pod uwagę .
|
riolitek
![]() Konto od: 22.11.2008 Miasto: Puck |
---|
Właśnie, chętnie trafiłbym na taką listę polecanych uważam że część moich zdjęć na to naprawdę zasługuje... pozdrawiam ;)
|
Konto od: Miasto: |
---|
szkoda że ostatnio nie zauważyłam jakiś nowych polecanych zdjęc..
moderatorzy się chyba obijają ;> xD |
aureole
Konto od: 31.10.2008 Miasto: Ostrów Wielkopolski |
---|
też mam lustrzankę i njakoś nie dostałam nie od tego zależy ale dla mnie jest to zastanawiające że łamiąc zasady nie są karane ; /
|
jamonciia
![]() Konto od: 15.04.2009 Miasto: Gorzów Wielkopolski |
---|
no naprzykład osoby które mają zdjecia ciągle tych samych modeli i już są rozpoznawane jako ich zdj. kiedy są gdzieś wstawione i dodają stronę konkursu z dopiskiem brałam/brałem uział.To widomo czy je kogo
|
jamonciia
---|
no i co z tego?
równie dobrze zdjęcie tego samego modela mógł zrobić ktoś inny... |
kate91
Konto od: 10.08.2007 Miasto: Wrocław |
---|
Ale mówią o takich którzy tak robią i większość o tym wie.
|
jamonciia
---|
mnie to nie przeszkadza. uważam, że się czepiasz :)
równie dobrze możnaby powiedzieć, że ktoś wystawia do konkursu zdjęcie z takim samym motywem, jak ta i ta osoba, mniej lub bardziej rozpoznawalna. bez sensu. |
kate91
Konto od: 10.08.2007 Miasto: Wrocław |
---|