Permalink
Autor:
favouritexdrug, data postu: Wednesday, January 23, 2008 12:21
jednymi z najciekawszych miejsc na zdjęciach są.. ruiny. trochę ich w trójmieście jest (: ja np w Gdańsku jestem dosyć zorientowana, w wakacje dużo się po takich miejscach kręciłam. rewelacja ! co Wy polecacie ? ____________________________________________________ Regulaminowo temat musi składać się z minimum trzech wyrazów. Treść dodana do postu 25-01-2008 o godzinie 19:10 ej, ale bez odpowiedzi typu każdy fotografuje co lubi, czy wszystko się nadaje. OWSZEM ! taka prawda, ale może coś bardziej oryginalnego ? (: czerpiemy tu wenę. przynajmniej ja się staram. konkretów. ?
Post edytowany Wednesday, January 23, 2008 12:21 przez moderatora spawany
|
favouritexdrug
Konto od: 1.11.2007
Miasto: Gdańsk
|
Permalink
Autor:
atriax231, data postu: Wednesday, January 23, 2008 12:26
ja oczywiście bardzo uwielbiam krajobrazy ...mieszkam w okolicy gdzie jest ich pełno..lubię sobie pospacerowac i popatrzeć co stworzyła natura ;))) tak ! przepadam za przyrodą ..;))) a jesli o zdjęcia to to świetnie wychodzi wst i wygląda bosko ;))) pozdrawiam ;)
|
atriax231
Konto od: 5.10.2007
Miasto: Kwidzyn
|
Permalink
Autor:
tymtyrymty12, data postu: Wednesday, January 23, 2008 12:37
Ja uwielbiam jak są zdjęcia przyrody. w tym las naprzykład. jakis mały oark z taką samotna ławeczką.
albo jeziorko. rzeka. lub woda. od razu wspomnienia z lata. ;D z jeziorem połoczenie jeszcze nieboo. ;D
po prostu bosko. ;*
Pozdrawiam. ;D
|
tymtyrymty12
Konto od: 27.03.2007
Miasto: Przechlewo
|
Permalink
Autor:
, data postu: Wednesday, January 23, 2008 12:42
co do ruin proponuje stronę www.opuszczone.com tam można naprawdę ciekawe ruiny znaleźć sam parę poznanych dzięki tej stronie miejsc odwiedziłem i obfotografowałem
|
Konto od:
Miasto: Kołobrzeg
|
Permalink
Autor:
, data postu: Wednesday, January 23, 2008 12:46
nad morzem ; ] przy Silnym wietrze ;d
|
Konto od:
Miasto: Słupsk
|
Permalink
Autor:
ineedtime, data postu: Wednesday, January 23, 2008 13:04
ja uwielbiam zdjecia mojej siostry , taki maly dzieciak i oczywiście przedmiotów, bo przyroda i jej piękno uwiecznione na fotografiach to rzecz normalna :)
|
ineedtime
Konto od: 29.04.2006
Miasto: Nibylandia ;)
|
Permalink
Autor:
favouritexdrug, data postu: Wednesday, January 23, 2008 13:08
o. sprawnyinaczej - chętnie tam zajrzę. za krajobrazami nie przepadam. uwiecznić na zdjęciu, a zobaczyć na własne oczy, to kompletnie co innego.. często traci swój urok. chyba też, że ktoś potrafi ładnie to uchwycić w niesamowity sposób.
sprawnyinaczej - moje marzenie: opuszczona, zrujnowana fabryka porcelany. rewelacja. nie mogę wzroku oderwać. ^^ ta w Chodzieży. *niezmiernie Ci wdzięczna*
_________________________________ Po to jest edycja postów, by 2 posty tego samego użytkownika nie były pod sobą.
Post edytowany Wednesday, January 23, 2008 13:08 przez moderatora spawany
|
favouritexdrug
|
Permalink
Autor:
maaalutka, data postu: Wednesday, January 23, 2008 14:18
łaaa. a ja lubie na łąkach różnych. i w żyycie. < 3
|
maaalutka
Konto od: 8.09.2007
Miasto: Duchowo
|
Permalink
Autor:
bzyyykk, data postu: Wednesday, January 23, 2008 14:23
uwielbiam robić zdjęcie pod falochronem, w lasach, w Gdańsku w szczególności :D
|
bzyyykk
Konto od: 3.10.2006
Miasto: Gdynia
|
Permalink
Autor:
, data postu: Wednesday, January 23, 2008 16:13
Ja uwielbiam robic zdjecia przyrodzie ;)) Morze, las, jeziora... Choociaz mojej siostrze lubie robic zdjecia ;D Treść dodana do postu 23-01-2008 o godzinie 16:14 Ja uwielbiam robic zdjecia przyrodzie ;)) Morze, las, jeziora... Choociaz gdy robie siotrze tez jestem zadowolona ;D
|
Konto od:
Miasto: Chojnice
|
Permalink
Autor:
, data postu: Wednesday, January 23, 2008 16:13
Ja osobiście mieszkam w Trójmieście, dokłądniej w Gdyni ... Stwierdzam, że najlepsze dla mnie miejsce w Gdyni to: Plaża, Bulwar Nadmorski, Kamienna Góra, Kanał [przy porcie, gdzie staje Stena Line] ... Oprócz tego, najlepszymi miejscami dla mnie są tory .... W Gdańsku jezioro Osowskie i Park Oliwski. W Sopocie ... Kamienny Potok niedaleko przy Plaży jest świetna miejscówa :) Ogólnie znam wiele miejsc, gdzie wychodzą udane zdjęcia :)
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
niciaaaa, data postu: Wednesday, January 23, 2008 21:48
hm.. Morze Morze Morze... no i zatoka ;] o tak ! Gdynia...Bulwar..Skwerek..Molo..o tak ! Sopot...o tak ^^ i inne mniej znane nadmorskie plaże.. ^^ ze wzburzonym morzem....Mhhhmm.....
|
niciaaaa
Konto od: 1.10.2005
Miasto: Luzino
|
Permalink
Autor:
toshibka, data postu: Wednesday, January 23, 2008 23:07
Wszystkie miejsca na pewno są dobre :P Trzeba mieć do tego dobry aparat żeby wszystkie te rzeczy uchwycić xD
Ja lubie robić wszędzie zdjęcia : krajobrazy, woda , muszelki :P :)
Zabronione jest pisanie postu pod postem przez jednego użytkownika forum. Każdy użytkownik ma dostępną funkcję Edytuj post przy swoich postach, dzięki czemu może dodawać nową treść. Unikamy w ten sposób "nabijania postów".
Post edytowany Wednesday, January 23, 2008 23:07 przez moderatora agadir
|
toshibka
Konto od: 21.10.2007
|
Permalink
Autor:
manekino, data postu: Wednesday, January 23, 2008 23:08
Wszędzie jest dobrze, gdzie są ludzie, ruch i życie albo dramatyczny jego brak..wystarczy tylko mieć szkiełko i "oko"..Byle nie siedzieć na d... i nie mieć pomysłów na zdjęcia..Wystarczy wyjść na jakikolwiek dworzec, rynek, sklep, przystanek, ulicę, to wszystko scena teatru życia, która zawsze jest ciekawa..wystarczy umieć patrzeć
|
manekino
Konto od: 1.12.2007
|
Permalink
Autor:
circle, data postu: Thursday, January 24, 2008 10:17
w s z ę d z i e - nie ma złych miejsc - są tylko słabe zdjęcia : D
|
circle
Konto od: 29.06.2006
Miasto: Gdańsk / Słupsk
|
Permalink
Autor:
favouritexdrug, data postu: Thursday, January 24, 2008 10:56
wcale nie trzeba mieć dobrego aparatu. jasne, wszędzie jest dobrze, tylko chcę tu forum ruszyć, nie ? (: może ktoś nawet coś ciekawego nasunie. :D
|
favouritexdrug
|