Permalink
Autor:
monkowo, data postu: Monday, August 30, 2010 23:30
Ciekawe jak to jest czuć się zgnitym pedałem
|
monkowo
Konto od: 27.03.2008
Miasto: Oslo
|
Permalink
Autor:
rudykriss, data postu: Tuesday, August 31, 2010 16:06
pewnie tak samo jak czuć sie emo...a ten koleś który to napisał o pedałach pewnie sam jest gejem...i ma z tego powodu hmm jak to sie mówi..kompleksy i sie musi wyżyć...a może jeszcze jakiegoś syfa złapał i gnije mu coś.
|
rudykriss
Konto od: 23.11.2008
Miasto: Sochaczew
|
Permalink
Autor:
monkowo, data postu: Tuesday, August 31, 2010 20:26
Może wyślę mu jakiegoś smsa POMAGAM, albo niech fbl zrobi żałobę
|
monkowo
Konto od: 27.03.2008
Miasto: Oslo
|
Permalink
Autor:
superrelax, data postu: Thursday, September 2, 2010 18:48
a może niech rudykriss sprawdzi moją kartotekę zanim zacznie się wymądrzać. masz pecha bo internet to nie jest miejsce anonimowe, a jeśli sądzisz że siedząc po drugiej stronie monitora jesteś bezpieczny, to się mylisz więc uważaj na słowa, bo mogą Cię kosztować.
Co ja na to poradze, że każda osoba którą znam z waszego wspaniałego SOCHACZEWA jest pusta? macie w sobie to coś, co odpycha.... no i argumentujecie jak retardy z łącznym IQ nieprzekraczającym 10.
|
superrelax
Konto od: 10.07.2008
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
wezobczajiksdee, data postu: Thursday, September 2, 2010 19:19
hmm.. mieszkam w sumie nie daleko i nigdy nie byłam.. muszę się przejechać i zobaczyć jak tam jest ;)
|
wezobczajiksdee
Konto od: 26.08.2010
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
ptro, data postu: Friday, September 3, 2010 13:39
Cytat superrelax sprawdzi moją kartotekę a co Ty z policji jestes? detektyw? a może SB? Cytat superrelax jeśli sądzisz że siedząc po drugiej stronie monitora jesteś bezpieczny, to się mylisz więc uważaj na słowa, bo mogą Cię kosztować. groźby też są karalne detektywie Cytat superrelax Co ja na to poradze, że każda osoba którą znam z waszego wspaniałego SOCHACZEWA jest pusta? macie w sobie to coś, co odpycha.... no i argumentujecie jak retardy z łącznym IQ nieprzekraczającym 10. Faktycznie odezwał sie czlowiek wykształcony "O moich zdjęciach nie podoba się ? pierdol się !" cudny i wymarzony opis każdej osoby na poziomie. i na koniec przytoczę wpis na forum osobnika wykształconego i oświeconego: Cytat superrelax wszystkie osoby jakie znam z tej miejscowości, to zgnite pedały
|
ptro
Konto od: 21.04.2009
|
Permalink
Autor:
ptro, data postu: Friday, September 3, 2010 17:13
Cytat secretservice zupełnie nie mam pojęcia, jak mam zareklamować swoją stronę ja Ci podpowiem - napewno nie spamując na forach tematycznych!
|
ptro
Konto od: 21.04.2009
|
Permalink
Autor:
closedinasoapbubble, data postu: Sunday, November 28, 2010 19:56
Mam tam ciocię.
|
closedinasoapbubble
Konto od: 23.03.2010