agamę brodatą na imie ma Maks
|
brodaczmax
![]() Konto od: 2.08.2013 Miasto: |
---|
Regulamin
Hej blogowicze ! mam prośbę do miłosników zwierząt. Jest piesek który chce pomóc schronisku dla bezdomnych piesków ale zeby to sie udało musi zająć wysokie miejsce w konkursie prosze zagłosować jeżeli macie czas i dobre serca!
http://dolnoslaskie.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/868,milka,23556,id,t,kid.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=refferal&utm_campaign=plebiscyt-nm |
rovandlov
![]() Konto od: 10.03.2013 Miasto: Warszawa |
---|
Mam dwa pieski ( Yorkshire Terrier ), dwie świnki morskie oraz rybki w oczku wodnym. :)
|
philipek1
Konto od: 16.04.2012 Miasto: Katowice |
---|
Mam dwa psy:
|
fuster
![]() Konto od: 9.02.2014 Miasto: Poznań |
---|
Ja jestem tutaj nowa, postanowiłam założyć bloga na temat mojej hodowli jeży pigmejskich i to właśnie nimi chciałam się pochwalić, oprócz nich jest u mnie jeszcze sznaucer miniatura, gekony orzęsione i zbożak :) Pozdrawiam zwierzolubów !
|
kolczastekulki
![]() Konto od: 30.03.2014 Miasto: Chorzów |
---|
Ja mam suczkę Czarnego teriera rosyjskiego i ma na imię Majra, oraz Kotka imieniem Johny :D
|
majrunia
![]() Konto od: 3.06.2014 Miasto: Legnica |
---|
Ja mam od niedawna dwa Szczuraski (Lila i Sky ) :) Kochane dziewuszki :)
|
dooma3
![]() Konto od: 12.03.2007 Miasto: Wrocław |
---|
Można powiedzieć, że mam sporo królików. A mianowicie działam jako wolontariuszka w SPK, czyli Stowarzyszeniu Pomocy Królikom. Na stancji mam jednego z podpiecznych na DT, ale w biurze jest ich trochę. Czekających na DS, albo chociaż na DT. Dlatego postanowiłam założyć dla nich fotobloga. Byłabym bardzo wdzięczna za dodawanie do obserwowanych, potrzebuję dużdego rozpowszechnienia, niech króliczki znajdą swoich ludzi!
domydlakrolikow.fbl.pl |
domydlakrolikow
![]() Konto od: 24.11.2014 Miasto: Lublin |
---|
Obecnie mam tylko czarnego kota, ale w przeszłości tych zwierzaczków było kilka...pojawiły się i papużki (cała rodzinka) i żółw i dwa psy...kocham zwierzęta i nie wyrzucę jak już się do mnie przybłąka...trochę znajd odchowałam (nie w jednym czasie) ;) Zawsze mają zapewniony szczęśliwy, spokojny i bezpieczny byt do końca swoich dni :) |
gosiagosiak
Konto od: 28.12.2014 Miasto: Rzeszówek |
---|