Deprecated: Non-static method ViewCallbacks::parsePosts() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/httpd/forum.photoblog.pl/application/modules/default/controllers/IndexController.php on line 347

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/httpd/forum.photoblog.pl/library/Smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270
Wątek Czy warto szukac chlopaka po latach? - Forum Photoblog.pl

Czy warto szukac chlopaka po latach?

Permalink Autor: magda8923, data postu: Thursday, July 19, 2012 23:28
5 lat temu na wakacjach poznalam chlopaka, przyjechal do mojej miejscowosci nad jezioro. Spotkalam sie z nim i umówilam sie na następny dzien ale cos mi wypadlo i nie przyszlam. Gdy dotarlam tam dzien pózniej nie udalo mi sie z nim spotkac bo juz go tam nie bylo, wyjechal. Teraz zaluje bo byl wyraznie mna zainteresowany.  Ostatnio odnalazlam go nawet na facebooku ale nie wiem czy moge wyslac mu zaproszenie po tak dlugim czasie od tamtych dni.. Prosze poradzcie cos..
magda8923 Postów: 0
Konto od: 19.07.2012
Miasto: Międzychód
Permalink Autor: radogost, data postu: Friday, July 20, 2012 02:36
To, że wtedy był zainteresowany nie znaczy, że i dziś byłby gotów się zainteresować. Co nie zmienia faktu, że wysłać pewnie nie zaszkodzi. Zresztą a nuż ;)
radogost Postów: 118
Konto od: 7.11.2008
Miasto: Kraków
Permalink Autor: magda8923, data postu: Friday, July 20, 2012 11:44
Racja, to ze wtedy byl mna zainteresowany nie znaczy ze teraz tez bylby :(
magda8923 Postów: 0
Konto od: 19.07.2012
Miasto: Międzychód
Permalink Autor: malinowa111, data postu: Friday, July 20, 2012 19:10
Wydaje mi się , że możesz spróbować przecież nic nie stracisz , a możesz wiele zyskać ; )
malinowa111 Postów: 0
Konto od: 15.07.2011
Miasto: Radom
Permalink Autor: xxmychemicalromancexx, data postu: Tuesday, July 24, 2012 13:52
zgadzam sie .
xxmychemicalromancexx Postów: 9
Konto od: 22.09.2010
Miasto: Wólka Pełkińska