i kto jeżdzi konno a jak tak to gdzie ?
|
idaliamichalina
Konto od: 30.01.2012 Miasto: Warszawa |
---|
Regulamin
i kto jeżdzi konno a jak tak to gdzie ?
|
idaliamichalina
Konto od: 30.01.2012 Miasto: Warszawa |
---|
Ja jeżdzę nad jezioro Ublik, tam przesympatyczne małżeństwo wypożycza konie do jazdy wierzchem a tereny są przcudne
_____________________________________________ wirtualne biura |
albertus1
Konto od: 27.09.2012 Miasto: Warszawa |
---|
Kocham konie ... Ale nie jeżdzę, tzn zrobiłam sobie 5 letnią przerwę ( jeździłam od 8 roku życia, teraz mam 17 lat ) i nooo. teraz nie mogę jeździc, mimo iż bardzo chcę....
|
yoyomadafaka
![]() Konto od: 7.04.2012 Miasto: Piaseczno |
---|
Ja jeżdżę od roku xd mam 17 lat ;p W Warszawie w stajni TKKF Huber :D Bardzo przyjemne miejsce ^^
|
lovehatemiss
![]() Konto od: 22.10.2011 Miasto: Warszawa |
---|
Ja lubię ♥ Mam własne także nie muszę nigdzie jeździć ;)
|
lostdrugaddict
![]() Konto od: 12.01.2013 Miasto: Ciechanów |
---|
Ja jeżdże w Sawance pod Warszawą (5 lat już)świetna stajnia... a oprócz tego to na wakacje na obozy to stajni zabielne na mazurach super instruktorzy, kameralnie tez super :)
|
martuszka97
![]() Konto od: 6.02.2013 Miasto: Warszawa |
---|
ja jeżdżę od sierpnia tego rok, teraz mam 18lat :) zależy czy chcesz na miejscu czy wolisz dojeżdżać :) osobiście polecam stadninę Wielgosówkę w Cegłowie, pociągiem z warszawy jedzie się koło godziny, ale naprawdę super tam jest :)
|
thanksforlove
![]() Konto od: 25.05.2012 Miasto: Mińsk Mazowiecki |
---|
Lubię konie ale nie jeżdżę, nie mam gdzie i jakoś brakuje mi chęci. Wolę na nie popatrzeć niż gnieść swoim cielskiem.
|
verlh
Konto od: 27.03.2013 Miasto: Ostrów Mazowiecka |
---|
ja jeżdżę ♥ mam stadninę w woj podlaskim ;)
więc kiedy nie siedzę nad książkami w stolicy, to jeżdżę po puszczy augustowskiej |
brokeup
![]() Konto od: 11.06.2013 Miasto: Warszawa |
---|
Ja jeżdżę
Treść dodana do postu 23-07-2013 o godzinie 20:01 Lubię i jeżdże :3
|
zebeerkaa
![]() Konto od: 23.07.2013 Miasto: Warszawa |
---|
Uwielbiam konie, ale tak się składa że jeździłam tylko ok 4 razy w życiu a mam 16 lat. Niestety ale mogę sobie rozporządzić czasu
w którym mogłabym odwiedzić jakąś stadninę ;) Ostatnio rodzice wpadli na pomysł aby zainwestować w takiego pięęęękneeegoooo konia, ale zdajemy sobie wszyscy sprawę z tego, że utrzymanie takiego konia w ładzie i ogółem jest.... po prostu trudne :D szczególnie,że nie mamy dużego doświadczenia w opiece nad takim pupilkiem :) pozdrawiam was :* |
realchill
Konto od: 17.07.2013 Miasto: Gabryelin |
---|
Lubię i posiadam u mojego dziadka swoją klacz.
|
malwinatrzcionka
![]() Konto od: 22.12.2013 Miasto: Warszawa |
---|
Ja lubię. Kiedyś nawet na nich jeździłam.
http://www.wykop.pl/ludzie/matysart/ --- http://www.zumi.pl/matysart%7C.pl+Radom,namapie.html |
borsuk9w
![]() Konto od: 25.03.2014 Miasto: Pcim |
---|