Ostatnimi czasy śledze forum, a w szczególności ten dział i nie daje mi spokoju jedna rzecz.
Otóż chodzi mi i pytania o program i 'jak zrobić taki efekt' ... Sama dostaje nerwicy, kiedy co 2 wiadomosc prywatana i wiekszosc komentarzy mają tą właśnie treść... Jeżeli chodzi o program, to nie wiem co za problem wziąć wpisac w gogle 'program do retuszu zdjęc' czy posiedziec troszke na stronach z programami. Jeśli ktoś chce to sam sobie bez problemu poradzi. Jest przecież wiele stron, gdzie można sciagnać darmowe programy, czy chociazby wersje testowe profesjonalnych programów. Nie trzeba przecież photoshopa, który nie oszukujmy się -jest drogi i trudny w uzyciu... Mozna go zastąpić gimpem. Program darmowy, łatwy w uzyciu i w dodatku po polsku... A jeśli o efekty chodzi, to moim zdaniem troche głupie jest ''zgapianie' czyichś pomysłów i robienie zdjęć łudząco podobnych... Moze by tak wysilic główke i samemu wymyslec cos oryginalnego ? ;D Mamy wtedy satysfakce i tracimy poczucie winy bycia czyims kserem, bo po co plagiaty? Pozdrawiam wszystkich ;) Rewelacja na Bałtyku, lody lody na patyku
;D |
prowokacja
![]() Konto od: 22.08.2006 Miasto: |
---|
Regulamin