Że wam się to nie znudzi...
Etatowy zadymiacz |
catintheflat
![]() Konto od: 19.08.2008 Miasto: Koronowo |
---|
Regulamin
Że wam się to nie znudzi...
Etatowy zadymiacz |
catintheflat
---|
Cytat catintheflat Że wam się to nie znudzi...ckolorowe czy czarno-biale czarno-biale czy sephia sephia czy kolorowe w dzień czy w nocy z lampa czy bez makro czy zwykle (a co to zwykle?? kto mi powie no kto??) zwykle czy panorama panorama czy portret milion pytan i na kazde 128 stron forumowych odpowiedzi:D Drogi Kocie! o tym mozna tygodniami dyskutowac. Pozdrawiam serdecznie "UWAŻAJMY! LEKCEWAŻONY PRZEZ NAS ANALFABETA MOZE POSTAWIĆ KROPKĘ NAD i" Stanisław Jerzy Lec
|
fokibrat
![]() Konto od: 1.02.2009 Miasto: Zduny |
---|
Cytat catintheflat Że wam się to nie znudzi...ckolorowe czy czarno-biale czarno-biale czy sephia sephia czy kolorowe w dzień czy w nocy z lampa czy bez makro czy zwykle (a co to zwykle?? kto mi powie no kto??) zwykle czy panorama panorama czy portret milion pytan i na kazde 128 stron forumowych odpowiedzi:D Drogi Kocie! o tym mozna tygodniami dyskutowac. Pozdrawiam serdecznie "UWAŻAJMY! LEKCEWAŻONY PRZEZ NAS ANALFABETA MOZE POSTAWIĆ KROPKĘ NAD i" Stanisław Jerzy Lec
|
fokibrat
---|
zdecydowanie makro.
Fotki wychodzą o wiele lepiej. Chociaż zależy od jakości aparatu;D |
kajmell
Konto od: 23.10.2009 Miasto: Radoszki |
---|
I jeszcze jeden i jeszcze raz...
Czuję się jak na weselu. Etatowy zadymiacz |
catintheflat
---|
A co oznacza w tym wypadku słowo "normalne"?
To nie moja wina, że ja tak myślę... |
rzeczywistoscimasakrator
Konto od: 1.03.2009 Miasto: Płock |
---|
Wogole co to k***a jest za pytanie? Zrob se pan portret makro, o!, albo kraiobraz makro, zdjecie sportowe makro, architekture makro....... Chyba powinno brzmiec 'czy lubisz makro' bo jakos nie widze jak mial bym wolec makro od normalnych.... Idioteria...
Wiem, że Cię wku...iam, podziękuj demokracji...
|
pewexdobrychlopiec
![]() Konto od: 1.08.2009 Miasto: Tychy |
---|
czy jest jakas mozliwosc zeby usunac post swoj z forum bo ja nie historia nie lubie sie powtarzac;p
"UWAŻAJMY! LEKCEWAŻONY PRZEZ NAS ANALFABETA MOZE POSTAWIĆ KROPKĘ NAD i" Stanisław Jerzy Lec
|
fokibrat
---|
Ja używam makro i lepiej zdj wychodzą.
Treść dodana do postu 10-04-2010 o godzinie 18:03 Zdjęcia robione makrem są super i normalne też .Trudno się zdecydować ; )
|
hugss
Konto od: 22.12.2007 Miasto: Leszno |
---|
Najwięcej moich zdjęć to makro
moim zdanie wychodzą bardziej ciekawie... |
yhyyhy
![]() Konto od: 16.01.2009 Miasto: Wrocław |
---|
uwielbiam makro lecz w pewnych sytuacjach wolę zrobić "normalne" zdjęcie
zabiłeś mnie
|
kanilorak
Konto od: 17.08.2007 Miasto: Gdańsk |
---|
Ja tam bardzo lubię makro, choć dopiero zaczynam... i nie wiem jak mi to wychodzi. Nie obrabiam zdjęć, co jest dla mnie ważne.
Zapraszam do siebie i proszę o komentarze oraz rady Z góry dzięki ;p |
sylwia132
![]() Konto od: 7.02.2010 Miasto: Sromowce Niżne |
---|
a mnie jakoś makronie pociąga ].. nie wiem, dlaczego. nigdy nie miałam dreszczy patrząc na jakieś makro, a to dla mnie znaczy dobre zdjęcie - takie, które wywołuje emocje..
|
truetome
Konto od: 14.08.2008 Miasto: Strzelce Krajeńskie |
---|
Wiele zależy od fotogragującego. Ja lubię makro, ale tylko w pewnych sytuacjach. Kwestia gustu, moim zdaniem.
Carolowa.
|
carolowa
![]() Konto od: 16.12.2007 Miasto: Kraków |
---|
Cytat przeklinamciecialo i nie mówie ze wystarczy 'cyknac' fote bo zeby zrobic dobre zdjecie trzeba troche czasu poswiecic na ustawienia. troche jest racji w tym co mowisz bo foto markera czy czegos w podobie ciekawe nigdy nie bedzie ale np. robak. ludzie przechodza kolo pieknyc robakow czasami je depcza a zdjecia moga byc naprawde zaskakujaco piekne. przykład:http://www.digart.pl/praca/1744794/sztuka_ladowania.html Nie tylko pokazanie czegoś co jest piękne. Najważniejsze jest to aby zobaczyć coś czego nie ma inne zdjęcie. Oryginalności i pasji. Pokazanie czegoś, czego inni by się nie spodziewali. A i zdjęcie patyka może wyjść naprawdę pięknie. Ten zmysł patrzenia "inaczej" na świat daje nam tak wiele radości. Mówię o tych którzy fotografię uważają za pasje. |
ilovefotos
![]() Konto od: 22.02.2010 Miasto: Łódź |
---|