Potrzebuję Waszej pomocy! Sprawa bardzo nietypowa i niezmiernie

Permalink Autor: chaosianarchia, data postu: Monday, August 8, 2011 22:05
Moja sprawa jest bardzo nietypowa i dziwna, ale postanowiłam spróbować wszystkiego. Mianowicie chodzi o to, że poszukuję chłopaka. Nic o nim nie wiem prócz tego, że jest z Wrocławia i, że robi zdjęcia. Spotkałam go w sobotę na Woodstock'u i zamieniłam z nim raptem kilka zdań. To on mnie zaczepił, ponieważ chciał mi zrobić zdjęcie. Mieliśmy iść razem na piwo, ale niestety gdzieś się zgubiliśmy w tym całym tłumie. A ja? Wróciłam do domu i doszłam do wniosku, że muszę go 'odszukać'. Nie mam pojęcia dlaczego, ale mam jakies takie wewnętrzne przeczucie, że powinnam to zrobić. Tak, więc jeśli ktoś z Was może mi w jakikolwiek sposób pomóc bo np. był na Woodstocku i podejrzewa, że mogę pisać o jego koledze to byłabym niezmiernie wdzięczna za wszelkie sugestie i 'tropy' :) Naprawdę bardzo mi na tym zależy! Z góry wszystkim pomocnym dziekuję :)
p.s. Ja jestem z Poznania i jeżeli jakims cudem przeczyta to ten chłopak, którego mam na myśli to masz moje zdjęcie :)
chaosianarchia Postów: 1
Konto od: 17.12.2010
Miasto: Poznań
Permalink Autor: proszeniezostawiajmniexx, data postu: Wednesday, September 21, 2011 21:45
o boże dziewczyno oszalałaś !
zrobisz wszystko żeby go odnaleść!
a do tego są zdolne tylko osoby mocno zakochane ! : )
proszeniezostawiajmniexx Postów: 1
Konto od: 21.09.2011
Miasto: Ruda Śląska
Permalink Autor: vooodo, data postu: Tuesday, September 27, 2011 06:49
:)
vooodo Postów: 0
Konto od: 27.09.2011
Miasto: Gniezno
Permalink Autor: themeatshow, data postu: Tuesday, October 4, 2011 21:21
Cytat proszeniezostawiajmniexx
o boże dziewczyno oszalałaś !
zrobisz wszystko żeby go odnaleść!
a do tego są zdolne tylko osoby mocno zakochane ! : )

* Pisze się 'odnaleźć', a nie 'odnaleść'
* Oh ah eh jak Ty pierdolisz...

Moja rada: zrób demotywatora. Internauci go znajdą.
Umck, umck, umck.
I tak nie ogarniesz...
themeatshow Postów: 22
Konto od: 24.04.2011
Miasto: Kraków
Permalink Autor: flameoffreedom, data postu: Friday, November 4, 2011 17:25
Szukanie zagubionych ludzi z woodstocku to zadanie na miarę Indiany Jonesa. Kilkakrotnie też się za to zabierałam i zawsze bez skutku.

Ostatnio jedynie jeden osobnik sam się znalazł. Po drodze zwerbowaliśmy chłopaka i podśpiewywaliśmy w pociągu wspólnie "It's OK to be gay ". Nikt z mojej grupy nie pamiętał ani jego imienia, ani (co lepsze) że podawał mu numer telefonu, gdy nagle jakiś czas temu zadzwonił.

Jakkolwiek życzę owocnych poszukiwań.

Martyna
flameoffreedom Postów: 136
Konto od: 23.05.2008
Miasto: Bukowina Sycowska