Regulamin
Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
bardzo różnej ;)
od reggae poprzez ska, rock i wszystkie jego odmiany, pop, niekiedy metal i punk, blues. jednym słowem- otwarta na wszystko (prawie ;p)
jakie to jest zabawne, że nigdy nie dowiesz się o mnie prawdy...
|
pannamaterialna
![]() Konto od: 1.10.2008 Miasto: Toruń |
---|
rock, j-rock, reggae, hip hop.
nienawidzę popu.
jestem wilkiem.
kłamca musi umrzeć. |
kagrra
![]() Konto od: 11.09.2008 Miasto: dupa |
---|
hard rock, a potem to death i black metal.
w zasadzie z hard rocka, slucham tylko jednego zespolu :> |
misskilljoy
![]() Konto od: 12.10.2008 Miasto: |
---|
Tylko nie mów, że SOAD to hard rock jak już to gdzieś ktoś napisał na tym forum...
|
executioner666
![]() Konto od: 2.06.2008 Miasto: Dębica |
---|
rock, punk rock, indy rock, power metal, a ostatnio japońskie soundtracki :)
|
daekhil
Konto od: 22.05.2008 Miasto: Bielsko-Biała |
---|
RocK
ReggaE PunK no i wszystko co podobne :P |
anetarock
![]() Konto od: 12.11.2008 Miasto: Czy to ważne? |
---|
Wcześniej szeroko pojęty metal(Mayhem, Aborted, Sepultura, Be Persecuted, Manowar, Vader, Finntroll, Anaal Nathrakh, Venom, czy Motorhead) teraz już w mniejszym stopniu ponieważ zacząłem słuchać hardcore(Refused, Hatebreed, The Bronx, Comeback Kid)i psychedelic rock (The Doors, The Byrds, Porcupine Tree, Jefferson Airplane, Grace Slick, Janis Joplin)
|
fifteenminutes
![]() Konto od: 3.06.2008 Miasto: Inowrocław |
---|
trudno powiedzieć. najogólniej mówiąc rock, punk, metal :DD
|
kapshell
![]() Konto od: 13.11.2008 Miasto: Chorzów |
---|
Rap.
Młodzieniec przyszedł do Starca po radę.
- Starcze, rozbiłem coś. Jak bardzo to rozbiłeś? - Na milion małych kawałków. Obawiam się, że nie mogę ci pomóc. - Dlaczego? Nic się nie da zrobić. - Dlaczego? Nie można tego naprawić. - Dlaczego? Jest za bardzo rozbite. Na milion małych kawałków. [James Frey]. |
brzydulaa
![]() Konto od: 5.04.2008 Miasto: Wyszków |
---|
kiedyś lubiłem techniawkowe nawalanki czyli takie rytmy, przy których wszystko włącznie z mamą na kanapie w drugim pokoju sie trzęsie :P ale jakiś czas temu spasowałem... chyba się starzeję :D
obecnie wolę nieco spokojniejsze Trance-owe brzmienia, zwłaszcza z miłym wokalem w stylu Above&Beyond czy Armin van Buuren ;) no i dance nienajniższych lotów też przejdzie (oprócz tych wzorowanych na manieczkowym beacie), a czasem dla odmiany niektóre house-owe kawałki... ale tylko niektóre, bo ogólnie tego gatunku nie trawię poza wyjątkami :) Treść dodana do postu 15-11-2008 o godzinie 21:28 PS ja bym uważał na miejscu tych. którzy lubią brzmienia wpadające w ucho... bo czasem to muchy w uszy wpadają :P heh
We take photography really seriously! A ja tu tylko sprzątam :)
|
godbrother
![]() ![]() Konto od: 30.05.2008 Miasto: Leszno |
---|
indie rock, klasyczny rock (w wykonaniu The Beatles), alternatywa, no i muzyka w stylu Smolika ;pp
|
Konto od: Miasto: Everywhere&Nowhere |
---|
Najbardziej to lubię słuchać Reggae i Hip-Hopu (polskiego, ale zagranicznego także),
lubię także słuchać takich typów muzyki jak R&B, techno, trance, hause czy choćby rap. No i także słucham tego co jest fajne, i szybko 'wchodzi do ucha' ;)) ale także fajnie jest posłuchać od czasu do czasu disco polo xdd ;)) |
intruz93
![]() Konto od: 22.02.2009 Miasto: Bobrek |
---|