Mój ulubiony kabaret to KMN. No i najlepszy satyryk to Szymon Majewski. A twój ?
Post edytowany Monday, April 14, 2008 23:21 przez moderatora agadir |
Konto od: Miasto: |
---|
Ulubiony kabaret/komik/satyryk.
Formacja chatelet! ach i och i ech:D
potem KMN, jachim presents i cała reszta:)
gdybyśmy mieli więcej takich jak ty, to mielibyśmy mniej takich jak ty
- B.F. "Hawkeye" Pierce ;) |
cukierwnormie
![]() Konto od: 15.04.2008 Miasto: Wrocław |
---|
Nieodżałowany kabaret Potem - każda postać niezwykle wyrazista. KMN też lubię.
Pozdrowienia,
Edo Co to jest "żal"? "Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kasę, a mistrz martwi się o światło." |
fotoedo
![]() ![]() Konto od: 28.07.2006 Miasto: Elbląg |
---|
Łowcy.B- w moim mniemaniu zdecydowanie najlepszy kabaret.
... ulotne chwile łapię jak fotka |
lelekhimself
![]() Konto od: 28.05.2007 Miasto: Pszczyna |
---|
Oj trudno zdecydować.
Łowcy. B i KMN. A, i polecam wszystkim obejrzenie programu Whose Line Is This Anyway. Program amerykański, ale w internecie jest wiele dobrych tłumaczeń. Tam są dopiero komicy na wysokim poziomie. ;) |
dilemma
![]() Konto od: 12.10.2007 Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski |
---|
a szkło kontaktowe może byc? program satyryczny w końcu.
z kabaretów to prawie wszystkie lubię. ;] a serial spadkobiercy kojarzy ktoś może...? zgubiłam klucze od kredensu, moje życie nie ma sensu :D |
livestrong
![]() Konto od: 20.07.2007 Miasto: krosta na dupie postępu |
---|
spadkobiercy byli ok tylko raz, jak parę lat temu kabarety dostały scenkę do zaimprowizowania i to właśnie byli pierwotni spadkobiercy. teraz jest tak nudne, że zazwyczaj jak już oglądam to zasypiam ^^
a SK oglądałam kiedyś, jeszcze przed wielkim boom na nich, teraz też mi się zdarza, tylko na telefonach widzów zazwyczaj wyłączam głos bo są żenujące i na dramatycznie niskim poziomie, wszyscy się silą na bycie śmiesznym a tak naprawdę nie da się ich słuchac. I tego ciągłego wymądrzania się starych sfrustrowanych polonistek cytujących słowniki ^^
gdybyśmy mieli więcej takich jak ty, to mielibyśmy mniej takich jak ty
- B.F. "Hawkeye" Pierce ;) |
cukierwnormie
![]() Konto od: 15.04.2008 Miasto: Wrocław |
---|
ani mru mru . ;]
a potem łowcy . i to by było na tyle. leżę tu, leżeć chcę, aż zredukuję się, do ostatniego z tchnień '
|
veryoriginal
![]() Konto od: 9.11.2007 Miasto: Lublin |
---|
satyryk? to raczej Jachimek, Maciej Stuhr i komiksowy satyryk Sawka albo Mleczko.
kabaret? począwszy od Łowcy. B poprzez Hrabi, do Mumio. ;-) ![]() rozmiar ma znaczenie. |
sound
![]() Konto od: 22.03.2007 Miasto: Poznań |
---|
Moim zdaniem Kabaret Ani Mru Mru wymiata!
ale warte uwagi są tez; Kabater moralnego niepokoju i kabaret pod wyrwigroszem;) |
Konto od: Miasto: Kamesznica |
---|
Kabaret Ani Mru Mru
i Kabaret Moralnego Niepokoju :) |
sstruss
Konto od: 29.10.2007 Miasto: Włocławek |
---|
lowcy . b , hrabi, kabaret moralnego niepokoju. szkoda tylko ze czasu i szczescia nie mam zeby poogladac sobie ich w telewizji ;p
|
lombard
![]() Konto od: 30.11.2007 Miasto: jarosław |
---|