Moim zdaniem ,oczywiście nie każdy musi się z tym zgadzać ,ale rekomendującymi nie powinni być nawet ludzie z photobloga . Tylko ludzie ,którzy są starsi siedzą długimi latami w fotografii zajmują się na codzień ją . Z pełnym doświadczeniem . Nie podoba mi się ten system jak zrobiono z rekomandowaniem . Bo tak naprawde jest wiele gatunków fotogarfii i nie każdy je lubi . A taka wybrana osoba rekomendowana ,może tylko wybierać swój gatunek np. portretowe . A ktoś robi świetne makro ,czy krajobrazy robione przez amatora ...nie zostanie przez taką osobe wybraną . Nawet jeśli to będzie amatorszczyna ale będzie genialnie zrobiona. A jeżeli chodzi o polecane . To ja jestem posrodku zdań tutaj .
Część może trafia po znajomości ,a część 2 może faktycznie bo jest geniealne . Ja na pb jestem kilka lat ,i przez te kilka lat siedzą te same osoby i nic się nie zmienia .Może dochodzą cząstkowe nowe osoby do polecanych . Bardzo mi się nie podoba ta polityka polecanych,oglądalności itp. I troche przykro jest jak ten portal się pogarsza . Co do słit foci i ludzi ,którzy je robią niech stworzą osobny portal ...bo tu gracą miejsce dla ludzi którzy mają talent . Pozdrawiam . |
michay
![]() Konto od: 21.11.2008 Miasto: Gdynia |
---|
Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj