Cytat ohmustache
Co do polecanych ogólnie, nie trzeba ich likwidować, likwidować chcą Ci, którzy nigdy tam nie byli i mają z tym jakiś problem
Och tak rozgryzłaś mnie mam straszny problem z tym, że nigdy nie byłem w polecanych lmao.
Cytat ohmustache
Ja się pytam jakie zdjęcia z konkursów mają być wyróżnione? Chyba sama wygrana w konkursie to wyróżnienie prawda?
Zadaj sobie trud odpowiedzi na pytanie ilu użytkowników fotobloga zagląda na forum, a ilu na stronę główną.
Na stronie głównej są podane jako "nowe" linki do tematów pozamykanych w 2008 roku, więc coś tu jest nie halo. Jeżeli zwycięzcy konkursów są ogłaszani tylko na forum to oddźwięk jest de facto zdecydowanie mniejszy, niż jakby wygrywające zdjęcia znajdowały się na stronie głównej zamiast polecanych. Być może to moje subiektywne odczucie, ale wydaje mi się, że zrobić dobre zdjęcie na konkurs jest zdecydowanie trudniej, dlatego imho takie zdjęcia o wiele bardziej zasługują na wyróżnienie na stronie głównej - bo polecić można byle gówno, a ocena tych, którzy to przeglądają i akceptują zawsze będzie subiektywna i przez to budząca sprzeciw choćby i tych, którzy mają inny gust. A jak wiadomo de gustibus non est disputandum.
Osobiście mam to gdzieś, bo jak będę chciał zobaczyć dobre zdjęcia to raczej nie będę ich szukał na fotoblogach, bo jest to serwis blogowy, do którego zdjęcia są jedynie dodatkiem - nie zaś odwrotnie. (Podkreślam - mowa jest o serwisie, a nie intencjach poszczególnych autorów.) Natomiast bronię tego, co osobiście wydaje mi się lepsze i bardziej słuszne.
Omnia mea mecum porto.
Uwielbiam dostawać bezpodstawne warny ;) Pozdrawiam kserobloga ;)
Nazwanie kupy czekoladą nie czyni z niej czekolady. Jeśli ludzie traktują cię jak idiotę to zapewne dlatego, że jesteś idiotą. Miłego dnia ;)