łooo
niezle ! fajna sprawa :) |
gabor25
![]() Konto od: 27.08.2006 Miasto: Stalowa Wola |
---|
Regulamin
Nie no super
Nie zdawalam sobie sprawy ze tak duzo osob wchodzi na moj PB super. :]] |
olii93
![]() Konto od: 9.10.2007 Miasto: Toruń |
---|
Bardzo dobry pomysł jestem całkowicie za
|
paullinkaaa1991
![]() Konto od: 10.03.2007 Miasto: włocławek |
---|
Pomysł super!! nie myślałam nawet ile ludzi wchodziło na mnie 160 osób w ciągu jednego dnia!!!to jak dla mnie jest dużo tym bardziej ze o moim PH wiedzą nieliczni... jeszcze lepiej było by widzieć te osoby no ale to już mniejsza:)pozdr:)
|
alihia
Konto od: 1.06.2007 Miasto: szczecin |
---|
jupi doczekalismy sie :D:D:D
because I said so ;p
|
miluhha
![]() Konto od: 1.05.2007 Miasto: toronto |
---|
bardzo się ciesze,że cały czas ulepszacie photobloga...
To świetna stronka ! I zarazem pamiętnik! Nie mogłam się doczekać do tych statystyk ! pozdrawiam !! |
natalkaaa94
Konto od: 16.07.2007 Miasto: okolice Grudziądza :) |
---|
Cytat xxxmaartynkaxxx Może być ale papugujecie za fotką:P jeżeli chodzi o papugowanie ee nie wiem ale wiele serwisów blogów ma swoje `staty` więc dlaczego nie tutaj ? :P fakt że są niedopracowane ale zapewne to zrobią fajnie też by było jakby można było w zwykłym profilu moderować osoby które maja ciebei za przyjaciol w sensie czy chcesz ich czy nie -.^ |
kakenski
![]() Konto od: 8.03.2008 Miasto: Władysławowo |
---|
bardzo fajna rzecz ale jeszcze fajniej by bylo gdyby mozna zobaczyc kto nas odwiedzal tak jak np na fotka.pl :P bo duzo osob odwiedza (zaskoczylo mnie ze tak duzo osob u mnie bywa hehe ) ale strasznie malo z tych osob komentuje wiec pozostaja anonimowi :P
|
stempi
![]() Konto od: 16.04.2006 Miasto: Toruń |
---|
Hehe:D Bardzo dobry pomysl z ta ogladalnoscia...nie spodziewalabym sie ze tyle ludszi mnie odwiedza:D
|
oddejgrapki
![]() Konto od: 29.02.2008 Miasto: Zelów |
---|
bardzo fajna sprawa ;))
niemialam pojecia ze az tyle razy na mnie wchodzą hehehe :D mozna by bylo ejszcze dodac kto wchodzi hah ^^ |
Konto od: Miasto: Ustka City |
---|
super!!!wreszczcie zobacze czy mi sie oplaca dalej prowadzic fbl=]=]=]
|
zofka
Konto od: 24.06.2007 Miasto: Lublin |
---|
Cytat viki27 Nareszcie będę mogła zobaczyć czy dużo osób wchodzi na mojego pB :Dłaaa! O.o ps. nie kradnij zdjęć. |
Konto od: Miasto: |
---|
Noo, ja się cieszę..Będę widzieć czy ktoś na mojego photobloga patrzy ;)
|
greensmile
![]() Konto od: 24.02.2008 Miasto: Warszawa |
---|