co sądzicie o komediach typu american pie.. i komediach romantyc
hmm.. nie rozumiem postu więc odpowiem na pytanie zawarte w wątku:
które nędzniejsze? nie wiem.. trudny wybór, oba rodzaje to strata czasu hmm.. |
bajzel
![]() Konto od: 6.01.2008 Miasto: 3miasto |
---|
american pie jest cool. Ale w niektórych romantycznych filmach robi się nudne to że się całują, całują. Prawie non stop !! Nudy! ;P
|
cumulus
![]() Konto od: 20.03.2008 Miasto: Zielona Góra |
---|
super film...step up i step up2 no i moze byc tez cos z polsiej wersi tak jak tylko mnie kochaj...a american pie ogladam od czasu do czasu bo sa zbyc smieszne i glupowate a szczrze mowiac zbyt romantyczne komedie tez sa nudne jak flaki z olejem...film musi miec dobre przeslanie i ogladam tylko wybrane filmy!
|
xxkallaxx
![]() Konto od: 15.02.2008 Miasto: Maków Mazowiecki |
---|
Cytat bajzel hmm.. nie rozumiem postu więc odpowiem na pytanie zawarte w wątku: które nędzniejsze? nie wiem.. trudny wybór, oba rodzaje to strata czasu hmm..zgadzam sie. nie wiem czy sa jeszcze jakies filmy bardziej bezsensowne niz te o ktorych tu mowa. |
lombard
![]() Konto od: 30.11.2007 Miasto: jarosław |
---|
Z komedii romantycznych do gustu przypadła mi chyba właśnie tylko "American pie".
... ulotne chwile łapię jak fotka |
lelekhimself
![]() Konto od: 28.05.2007 Miasto: Pszczyna |
---|
Tego pierwszego nie lubię. Idiotyczny, a przez to mało śmieszny.
Romantyczne ? Nie mam nic przeciwko i lubię. :) She saw him, she saw him In a second she knew
She wanted him, oh she wanted him... |
zakazana
![]() Konto od: 30.07.2006 Miasto: Kraków |
---|
Dno i wodorosty. Nic dodać, nic ująć od tego stwierdzenia.
|
assia92
![]() Konto od: 22.07.2007 Miasto: jawor |
---|
Ostatni wysyp komedii można określić jednym słowem TANDETA. Żenujące skecze może to i się podoba publiczności ale ja zdecydowanie jak widzę w opisie komedia to od razu wiem że nie warto wydawać kasy na kino. Co się stało z ambitnym kinem kiedyś oglądając np Żywot Braiana można było "boki zrywać". A teraz tandetne żarty o "waleniu gruchy" czy też przedwczesny orgazm rozśmiesza całe kino lol.
|
orsonk3
![]() Konto od: 6.02.2008 Miasto: Szczecin |
---|
Nie mam nic przeciwko.
Zarówno "American pie" jak i komedie romantyczne, to lekka rozrywka, w sam raz, by się odstresować. Nie niesie ze sobą żadnych wartościu związanych z kulturą, ale przecież śmiech i lekka głupkowatość nigdy nikomu nie zaszkodziła ;) |
irminka
![]() ![]() Konto od: 3.02.2005 Miasto: Sopot |
---|
Wyjątkowo nie lubię polskich komedii romantycznych, oh. Dla mnie to takie masło maślane. xD
|
entschuldigung
![]() Konto od: 4.02.2008 Miasto: Mszczonów |
---|
American Pie, według mnie film nie wymagający szczególnej inteligencji, powiedziałabym nawet że ogłupiający, Jeśli ktoś chce się odstresowac i lubi durne żarty o seksie to polecam.
A komedie romantyczne moga być. Polecam "Jak stracić chłopaka w 10 dni", całkiem zabawne;) |
dilemma
![]() Konto od: 12.10.2007 Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski |
---|
na samo wyrażenie komedia romantyczna krew mnie zalewa. oczywiście są wyjątki od kiczu i banału, ale jest ich baaardzo mało.
a american pie? niesmaczna żenada. zgubiłam klucze od kredensu, moje życie nie ma sensu :D |
livestrong
![]() Konto od: 20.07.2007 Miasto: krosta na dupie postępu |
---|
smutne, że tyle nastolatków komedie kojarzy tylko z takimi 'pomyłkami' jak american pie, czy dzisiejsze komedie romantyczne...
Masz piękne uda.
|
ble69
![]() Konto od: 30.03.2008 Miasto: żarcik, nie dolnośląskie |
---|
Ja lubię komedie romantyczne, nawet takie jak "American Pie". Nie są zbyt inteligentne, bo puste i glupie, ale i tak lepsze od niektórych filmów tego typu. I podoba mi się to poczucie humoru, choć nierzadko żarty bohaterów są niesmaczne i obleśne.
|
polifoniarozkoszy
![]() Konto od: 4.05.2008 Miasto: Głogów |
---|