Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
A moim zdaniem jest sens. Poza tym moderatorzy nie siedzą tutaj 24h na dobę. Co do porządku, na Nowym Forum będzie on na wysokim poziomie.
|
agadir
![]() Konto od: 19.01.2006 Miasto: Warszawa |
---|
dobrze jest jak jest. a każdemu nie dogodzisz, każdy ma inny gust.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus . "Mistrz i Małgorzata" Michał Bułhakow
|
nemezja
Konto od: 14.04.2006 Miasto: Płock |
---|
Cytat damiannumer Moim zdaniem nie ma sensu pisać do moderatorów. Raz wysłałem ważną wiadomość i nikt mi nie odpowiedział. Niestety taki porządek tutaj mają... jak w całej Polsce. I co ? Może mnie zablokujecie teraz :P :) ? Tak jak już powiedział bartuss8, moderatorzy nie siedzą na pb całą dobę, oczekując na twoją wiadomość. Ale pamiętaj, że moderator nie jest jeden i jeśli akurat ten jest niedostępny, to zawsze możesz napisać do drugiego :] |
irminka
![]() ![]() Konto od: 3.02.2005 Miasto: Sopot |
---|
Wysyłałem dwukrotnie wiadomość... chyba do administratora nawet. I nic nie nastąpiło. Ale już nieważne to jest. Skończmy ten wątek.
|
Konto od: Miasto: |
---|
Chodziło o coś innego i poważniejszego, a poza tym chyba tylko do administratora można się zwrócić w takiej sprawie.
|
Konto od: Miasto: |
---|
przecież może każdy uważać, że jego zdjęcie nadaje się do 'polecanych'... i wtedy zrobi się wielki bałagan.
tak naprawdę podziwiam zdjęcia, które się tam znajdują, przy okazji trochę sama się uczę(: 'j e s z c z e r a z p o w i e d z , ż e n i c s i ę n i e l i c z y' |
moniulka2406
![]() Konto od: 16.10.2006 Miasto: t u i tam |
---|
Pomysl wysylania propozycji na pm jest bardzo dobry :O) sama kiedys wpadlam na pomysl by wyslac pm ktoremus z moderatorow i wsylalam. Podalam tam kilka linkow zdjec, ktore naprawde zaslugiwaly na polecanych, po pewnym czasie ukazaly sie w nich.
|
uzaleznionaodmarzen
Konto od: 25.10.2007 Miasto: Włocławek |
---|
Można by było zgłaszać,ale każdy zgłaszał by siebie czy jakis zaprzyjazionych mu photoblogowiczow.Chyba lepiej jest jak jest,Ci polecani są naprawde świetni...Jakby ktoś proponował i to by było brane pod uwage no to tak,a nie że ktoś tak mówi i już ta osoba jest w polecanych.Te zdjecia i notki musza byc naprawde ciekawe.
"W rzeczywistości sztuka odzwierciedla widza, nie życie."
|
aintnosunshine
![]() Konto od: 13.12.2007 Miasto: Gniezno |
---|
Zieloneserce ma rację. Przecież każdy by ciągle dodawał zdjęcia znajomych jak uważają je za wspaniałe, a nie straczyłoby miejsca dla prawdziwych artystycznych zdjęć.
![]() |
kama98
![]() Konto od: 2.10.2007 Miasto: Rypin |
---|
Ja tylko chciałam się podzielić swoim skromnym zdaniem i stwierdzić, że zdjęcia w polecanych są CORAZ GORSZE.
Czemu? Bo coraz więcej photoblogów i trudno znaleźć te naprawdę dobre? Czy moderatorom się gust popsuł? Czasem to aż żal, naprawdę.. |
heycudzoziemko
Konto od: 28.06.2007 Miasto: Gostynin |
---|
Na fblogu coraz częściej zdjęcia są skopiowane z internetu po prostu i uwaga... DODANE DO POLECANYCH ! Zeszło to na psy.
She saw him, she saw him In a second she knew
She wanted him, oh she wanted him... |
zakazana
![]() Konto od: 30.07.2006 Miasto: Kraków |
---|