Photoblogowicze proponują polecanych

Permalink Autor: , data postu: Sunday, January 13, 2008 21:15
Moim zdaniem nie ma sensu pisać do moderatorów. Raz wysłałem ważną wiadomość i nikt mi nie odpowiedział. Niestety taki porządek tutaj mają... jak w całej Polsce. I co ? Może mnie zablokujecie teraz :P :) ?
Konto od:
Miasto:
Permalink Autor: agadir, data postu: Sunday, January 13, 2008 22:15
A moim zdaniem jest sens. Poza tym moderatorzy nie siedzą tutaj 24h na dobę. Co do porządku, na Nowym Forum będzie on na wysokim poziomie.

agadir Postów: 321
Konto od: 19.01.2006
Miasto: Warszawa
Permalink Autor: nemezja, data postu: Monday, January 14, 2008 17:56
dobrze jest jak jest. a każdemu nie dogodzisz, każdy ma inny gust.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus . "Mistrz i Małgorzata" Michał Bułhakow
nemezja Postów: 38
Konto od: 14.04.2006
Miasto: Płock
Permalink Autor: irminka, data postu: Thursday, January 17, 2008 10:39
Cytat damiannumer

Moim zdaniem nie ma sensu pisać do moderatorów. Raz wysłałem ważną wiadomość i nikt mi nie odpowiedział. Niestety taki porządek tutaj mają... jak w całej Polsce. I co ? Może mnie zablokujecie teraz :P :) ?

Tak jak już powiedział bartuss8, moderatorzy nie siedzą na pb całą dobę, oczekując na twoją wiadomość.
Ale pamiętaj, że moderator nie jest jeden i jeśli akurat ten jest niedostępny, to zawsze możesz napisać do drugiego :]
irminka Postów: 906
Konto od: 3.02.2005
Miasto: Sopot
Permalink Autor: , data postu: Wednesday, January 23, 2008 17:12
Jak dla mnie pomysł ekstra. I będzie widzieć kto poleca, co sprawi, że użytkownicy nie będą mieli pretensji do moderatorów o tych polecanych. Ale za to proponowałabym jeszcze dopisanie przez moderatora który by dodawał danego użytkownika do polecanych o edytowanie postu i napisane, że owy został dodany.

..........
M
oje schody do nieba..........

Konto od:
Miasto: (: Toruń City :)
Permalink Autor: , data postu: Friday, January 25, 2008 21:03
Wysyłałem dwukrotnie wiadomość... chyba do administratora nawet. I nic nie nastąpiło. Ale już nieważne to jest. Skończmy ten wątek.
Konto od:
Miasto:
Permalink Autor: , data postu: Friday, January 25, 2008 21:47
Damiannumer - bo Administratorów jest 2 i mają do ogarnięcia CAŁY SERWIS, a nie tylko "polecanych"...
Wyobraź sobie, że zajmujesz się tym zupełnie sam - musisz pilnować żeby każdy użytkownik mógł dodać zdjęcia, żeby nie łamano regulaminu, całe usprawnianie serwisu i pilnowanie serwerów itp itd...
Wymieniać można w nieskończoność...
...
Następnym razem pisz PMkę do MODERATORA - uwierz, najdalej w ciągu 3 dni odpisze (tylko trzeba być cierpliwym)...
A Administratorom nie zawraca się gitary takimi sprawami jak wysyłanie linków do "polecanych", do Administratorów się pisze, jak np. wyślesz SMSem opłatę za pakiet i nie dostaniesz kodu (sprawy techniczne, a nie pierdoły).
urzekło mnie dobro w twoich oczach
to niewiarygodne jak wielką siłą może dusza obdarować ciało
Konto od:
Miasto: Pustków
Permalink Autor: , data postu: Saturday, January 26, 2008 02:50
Chodziło o coś innego i poważniejszego, a poza tym chyba tylko do administratora można się zwrócić w takiej sprawie.
Konto od:
Miasto:
Permalink Autor: moniulka2406, data postu: Sunday, February 3, 2008 21:12
przecież może każdy uważać, że jego zdjęcie nadaje się do 'polecanych'... i wtedy zrobi się wielki bałagan.
tak naprawdę podziwiam zdjęcia, które się tam znajdują, przy okazji trochę sama się uczę(:
'j e s z c z e   r a z   p o w i e d z ,   ż e   n i c   s i ę   n i e   l i c z y'

moniulka2406 Postów: 13
Konto od: 16.10.2006
Miasto: t u i tam
Permalink Autor: uzaleznionaodmarzen, data postu: Thursday, February 7, 2008 23:03
Pomysl wysylania propozycji na pm jest bardzo dobry :O) sama kiedys wpadlam na pomysl by wyslac pm ktoremus z moderatorow i wsylalam. Podalam tam kilka linkow zdjec, ktore naprawde zaslugiwaly na polecanych, po pewnym czasie ukazaly sie w nich.
uzaleznionaodmarzen Postów: 29
Konto od: 25.10.2007
Miasto: Włocławek
Permalink Autor: aintnosunshine, data postu: Sunday, February 10, 2008 18:44
Można by było zgłaszać,ale każdy zgłaszał by siebie czy jakis zaprzyjazionych mu photoblogowiczow.Chyba lepiej jest jak jest,Ci polecani są naprawde świetni...Jakby ktoś proponował i to by było brane pod uwage no to tak,a nie że ktoś tak mówi i już ta osoba jest w polecanych.Te zdjecia i notki musza byc naprawde ciekawe.
"W rzeczywistości sztuka odzwierciedla widza, nie życie."
aintnosunshine Postów: 6
Konto od: 13.12.2007
Miasto: Gniezno
Permalink Autor: kama98, data postu: Tuesday, February 12, 2008 20:00
Zieloneserce ma rację. Przecież każdy by ciągle dodawał zdjęcia znajomych jak uważają je za wspaniałe, a nie straczyłoby miejsca dla prawdziwych artystycznych zdjęć.
kama98 Postów: 53
Konto od: 2.10.2007
Miasto: Rypin
Permalink Autor: heycudzoziemko, data postu: Thursday, February 21, 2008 18:16
Ja tylko chciałam się podzielić swoim skromnym zdaniem i stwierdzić, że zdjęcia w polecanych są CORAZ GORSZE.
Czemu?
Bo coraz więcej photoblogów i trudno znaleźć te naprawdę dobre? Czy moderatorom się gust popsuł? Czasem to aż żal, naprawdę..
heycudzoziemko Postów: 2
Konto od: 28.06.2007
Miasto: Gostynin
Permalink Autor: , data postu: Thursday, February 21, 2008 18:47
Cytat heycudzoziemko

Ja tylko chciałam się podzielić swoim skromnym zdaniem i stwierdzić, że zdjęcia w polecanych są CORAZ GORSZE.
Czemu?
Bo coraz więcej photoblogów i trudno znaleźć te naprawdę dobre? Czy moderatorom się gust popsuł? Czasem to aż żal, naprawdę..

Tak, najwygodniej krytykować :').
Jeśli masz taki wyrafinowany gust, to bardzo proszę, podsyłaj linki z ciekawymi zdjęciami do Moderatorów PB.
...
Konto od:
Miasto:
Permalink Autor: zakazana, data postu: Thursday, February 21, 2008 20:14
Na fblogu coraz częściej zdjęcia są skopiowane z internetu po prostu i uwaga... DODANE DO POLECANYCH ! Zeszło to na psy.
She saw him, she saw him
In a second she knew
She wanted him, oh she wanted him.
..
zakazana Postów: 350
Konto od: 30.07.2006
Miasto: Kraków
Permalink Autor: , data postu: Friday, February 22, 2008 01:15
To co sie dzieje ostatnio w polecanych to normlanie śmiech na sali. Czasem się zastanawiam kim są Ci moderatorzy. Czy maja jakiekolwiek minimalne pojecie o fotografii. Choćby w obecnych polecanych jest zdjęcie dwóch chłopaków w arafatkach, nie dość że fotografia zwykła, to jeszcze zdjęcie nie jest własnością właścicielki photobloga.
Kpina.
Zdjęcia często podobne, nudne.
Konto od:
Miasto: Szczecin