fałsz.
jesteś bi/homo . |
pozdroelo
![]() Konto od: 21.06.2009 Miasto: Bydgoszcz |
---|
Regulamin
Fałsz.
Czy suma ramion w trapezie równoramiennym jest równa sumie jego podstaw? |
stillchildlike
![]() Konto od: 5.11.2008 Miasto: Lublin |
---|
fałsz (?).
(szczerze mówiąc wydaje mi się , że może to i prawda , ale kij z tym.^^ nie chce mi się myśleć.;p) czy dwie macierze można dodać tylko wówczas wtedy , kiedy są tego samego wymiaru .? ;D |
pozdroelo
---|
eee... fałsz (?)
ja nie wiem co to są macierze! i nie wymyślę nic tak skomplikowanego... dziwisz się nad głupotą ludzi, którzy Cię otaczają :) To co widzimy i kim się stajem jest snem jedynie. Snem wyśnionym we śnie.
|
maymorning
Konto od: 15.05.2007 Miasto: Kraków |
---|
maymoring -to co powiedziałam to prawda..;]
trzeba było sobie w google poszukać jak sę nie wie.;dd "dziwisz się nad głupotą ludzi, którzy Cię otaczają :)" -> prawda.;p chciałabyś/chciałbyś przeżyć cudowne , odwzajemnione uczucie.. |
pozdroelo
---|
cóż, wychodzę z takiego samego założenia co Ty- "kij z tym, nie chce mi się myśleć", ANI sprawdzać w google :)
prawda piszesz pamiętnik To co widzimy i kim się stajem jest snem jedynie. Snem wyśnionym we śnie.
|
maymorning
---|
pisałam.;d
ale w sumie.. w notkach na fbl. jest czasem skrót dnia , więc uznajmy za prawdę.;d chodzisz / chodziłaś do profilowanej klasy w gimn. |
pozdroelo
---|
fałsz.
kiedykolwiek photoblogia przez pomyłkę usunęła ci konto.. _______________________ photoblogia przez pomyłkę usunęła mi konto. proszę o pomoc. nie mogę się na nie dostać. moja koleżanka tak miała , odzyskała konto po tygodniu , kiedy pb i administratorzy zauważyli drobną pomyłkę. ale straciła wszystko. wyzerował się jej licznik , nie miała zdjęć , znajomych , pro.. ;( |
pozdroelo
---|
fałsz
masz mniej niż 16 lat PS.jestem tu od niedawna:) i nie wiem jak ci pomóc, ale jak tylko coś będę wiedziała to napiszę |
lovegaryforever
![]() Konto od: 26.03.2010 Miasto: warszawa |
---|
fałsz :)
uwielbiasz polskie programy rozrywkowe :) To co widzimy i kim się stajem jest snem jedynie. Snem wyśnionym we śnie.
|
maymorning
---|
prawda (ale zależy które)
lubisz pop ;) |
lovegaryforever
![]() Konto od: 26.03.2010 Miasto: warszawa |
---|
prawda . (;
lubisz pływać , ale Ci to nie wychodzi ;dd ? |
spessovariabile
Konto od: 16.05.2009 Miasto: Łazy |
---|
prawda! :(((
na święta wielkanocne jedziesz do znienawidzonej cioci ^^ To co widzimy i kim się stajem jest snem jedynie. Snem wyśnionym we śnie.
|
maymorning
---|
fałsz :D
wakacje masz zamiar spędzić z ukochaną osobą ;D
ZAPRASZAM WSZYSTKICH :) Facebook
|
dariamochalska
![]() Konto od: 21.06.2009 Miasto: Inowrocław |
---|
na pół prawda..;]
trzeba najpierw taką znaleźć .;D wolałabym z przyjaciółmi..;] albo.. paczką (w której są chłopacy i ja.;dd) z każdym dniem coraz bardziej tęsknisz za wakacjami , ale z drugiej strony ich nie chcesz , bo wiesz , że nie zobaczysz znajomych przez następne lata (jeżeli idziesz do gimn/liceum czy zmieniasz szkołę..jeżeli dalej normalnie to przez 2 miesiące). |
pozdroelo
---|