Jejku, ludzie nie przesadzajcie. Skoro jest powiedziane, ze problemy z komentarzami powinny się rozwiązac do niedzieli, to zaczekajmy do tego dnia i wtedy piszcie dalej i narzekajcie. A ja jestem na fbl od ponad 3 lat i jakos nigdy wcześniej nie narzekałam na ten serwis. Mozecie sobie mowic, ze podobnych, darmowych itd serwisow jest pelno ale prwada jest taka, ze malo kto się przeniesie na inny serwer. Np ja się nie przeniose. Tu mi dobrze, i mimo, ze wystąpil teraz ten problem to wierze w administrację fbl. Jakos wczesniej sie nie skarzylam. Oczywiscie jestem od kilku dni wkurzona, ze nie moge zobaczyc kmentarzy, chociaz widze, ze ktos mi skomentowal wpisy, nie mniej jednak, po przeczytaniu tematu jestem spokojna i pelna nadziei, ze wkrotce problem zostanie zażegnany. A wy przestancie się wreszcie skarzyc na adminow. Sami spróbujcie sie podjac tego zadania, jakie oni maja. Ciekawe czy wszystko od reki bedziecie potrafili rozwiązac. ;] A co do opery to ja tez z niej nie moge dodawac notek, tylko z mozilli musze. i uważam, ze mozilla jest lepsza. A co do facebooka, to nie szczegolnie mi sie podoba. Fbl jest o wiele lepszy. ^^
|
lillek
![]() Konto od: 16.03.2007 Miasto: Szczytno |
---|
Regulamin