Zlot Fanów Tokio Hotel w Płocku!!!

Permalink Autor: lavande, data postu: Friday, August 20, 2010 13:06
Biedny Płock...dopiero co mieli świetną imprezę z Hadouken! a teraz tokio fotelowski zlot się szykuje,pfeh.
lavande Postów: 4
Konto od: 21.06.2007
Miasto: Warszawa
Permalink Autor: anjell, data postu: Tuesday, August 24, 2010 10:21
nie ma to jak tolerancja i kultura. pfeh. ;)
anjell Postów: 13
Konto od: 4.05.2009
Permalink Autor: vikernes, data postu: Tuesday, August 24, 2010 21:30
kurwa jak ja przewiozę atomówke do płocka
vikernes Postów: 6
Konto od: 22.03.2008
Miasto: Szczytno
Permalink Autor: zalowezycie, data postu: Wednesday, August 25, 2010 01:10
To jest wątek "zlot fanów TH" a jesli Wy tymi fanami nie jesteście tylko ich "hate'ujecie" to poco wchodzicie na ten wątek??! o.O Nie rozumiem takich ludzi jak wy! Niektóży sluchaja M. Wisniewskiego, niektozy mandaryny, brotki, farnej, a niektórzy TH. Wy patrzycie tylko na wyglad. po prostu ŻAL!!!
zalowezycie Postów: 1
Konto od: 13.06.2010
Permalink Autor: rzeczywistoscimasakrator, data postu: Wednesday, August 25, 2010 23:52
Zalecam słownik ortograficzny.... i szczerość a nie modne hasła. Dla mnie tolerancja to przereklamowany proszek do prania.
To nie moja wina, że ja tak myślę...
rzeczywistoscimasakrator Postów: 933
Konto od: 1.03.2009
Miasto: Płock
Permalink Autor: saturate, data postu: Thursday, August 26, 2010 23:16
ale jeżeli ktoś nie lubi TH to po jaką cholerę się udziela w tym wątku? no wybaczcie, ale chyba nie umiecie czytać tematów wątków.
@rzeczywistocimasakrator - "przereklamowany proszek do prania"? widać, rodzice nie uczyli szanowania innych.
saturate Postów: 2
Konto od: 9.05.2010
Miasto: Przasnysz
Permalink Autor: rzeczywistoscimasakrator, data postu: Friday, August 27, 2010 13:33
Człekokształtna istoto, rzeczę do Ciebie: między szacunkiem a tolerancją jest różnica. I owszem wielu rzeczy rodzice mnie nie uczyli, lecz wiem, że darzyć szacunkiem nie można byle kogo. Nie szanuję pierwszej lepszej osoby, która na to nie zasługuje. Nie jestem organizacją charytatywną, że szanuje ludzi takimi jacy są. Tolerancja jest to hasło rodem z podstawówki, która u podstaw zakłada, że wszyscy są cacy, ale geje są be (bo tak mówi kościół i państwo), Loveparade jest be, Woodstock jest be. Żyjemy w kraju nietolerancji i mówię głośno, że nie jestem zobligowany do poszanowania Waszego zlotu, bo jestem tylko członkiem szarej masy... jak Wy sami.
To nie moja wina, że ja tak myślę...
rzeczywistoscimasakrator Postów: 933
Konto od: 1.03.2009
Miasto: Płock
Permalink Autor: vikernes, data postu: Sunday, August 29, 2010 16:40
music against the tolerance
vikernes Postów: 6
Konto od: 22.03.2008
Miasto: Szczytno
Permalink Autor: dfjdfkjdfkjdfjkdfadzd, data postu: Sunday, August 29, 2010 18:12
Wy krytykujecie i obrażacie (patrz wyżej) Tokio Hotel, wiedząc, że inni tego słuchają.
Tylko ciekawe, czy gdyby ktoś obrażał Wasze np. zdjęcia, że są takie i owakie, to byłoby Wam miło?
Treść dodana do postu 29-08-2010 o godzinie 18:14
zresztą po co robić takie dyskusje?
jedni słuchają TH, drudzy robią zdjęcia, trzeci kolekcjonują znaczki.
Ludzie, czy Wy naprawdę nie możecie żyć w zgodzie i nie możecie akceptować siebie nawzajem?
niee, zawsze musicie kogo obrazić itp.
dfjdfkjdfkjdfjkdfadzd Postów: 249
Konto od: 2.07.2009
Permalink Autor: anjell, data postu: Thursday, September 2, 2010 20:03
niektórzy chyba mają zbyt wygórowane mniemanie o sobie. ktoś słucha takiego, a nie innego zespołu i od razu zalicza się do szarej masy? daruj sobie takie bzdury.
Elin, zawsze się znajdą 'mądrzejsi'. trudno.
anjell Postów: 13
Konto od: 4.05.2009
Permalink Autor: secretservice, data postu: Friday, September 3, 2010 16:11
zupełnie nie mam pojęcia, jak mam zareklamować swoją stronę... w sumię wejdź, a dowiesz się o co chodzi. wywiady, ciekawe informacje, konkursy, piękne zdjęcia. to wszystko na mojej stronie. wejdź, wyraź opinię, dodaj do znajomych i bądź na bieżąco.
pozdrawiam, DZIENNIKARKA FBL.PL
secretservice Postów: 3
Konto od: 3.09.2010
Permalink Autor: dfjdfkjdfkjdfjkdfadzd, data postu: Friday, September 3, 2010 16:45
gazetto, wiem. ; c
dfjdfkjdfkjdfjkdfadzd Postów: 249
Konto od: 2.07.2009
Permalink Autor: nowatwarz, data postu: Monday, September 20, 2010 18:06
Moim zdaniem większość Płoczczanów nie jest raczej za Tokio Hotel, jak większość naszego kraju.
nowatwarz Postów: 5
Konto od: 17.09.2010