Problem z zdjęciami.

Permalink Autor: rozpieszczona, data postu: Saturday, July 10, 2010 19:47
nie mogę dodawać zdjęć i komentarzy!
Gdy wchcodzę w 'dodaj zdjęcie' jest po prostu BIAŁE TŁO. Żdnego napisu nie ma, nic!
A jak napisałam komentarz i klikam na 'dodaj komentarz' to nic. klikam po sto razy i dalej nic. nic nie pisze, że błąd czy coś.
nie rozumiem pbl. Każdy ma podobne problemy, np. moja znajoma i moderatorzy nie pomagają, mimo że wysłałyśmy wiadomość z tym problemem. Zdjęć nie doddaję 2-3 dni! ; //
Pomóżcie, bo ten pbl już denerwuje wszystkich ;C
Jeżeli ten temat mój już jest na forum to przepraszam, ale go nie widzę o.o
rozpieszczona Postów: 1
Konto od: 4.07.2010
Miasto: Jelenia Góra
Permalink Autor: deslie, data postu: Saturday, July 10, 2010 22:09
mam to samo, jestem już wkurzona tym ;
deslie Postów: 3
Konto od: 1.04.2009
Miasto: Przemyśl
Permalink Autor: eksgalimatias, data postu: Saturday, July 10, 2010 22:32
Tak, od paru dni nie można dodać zdjęcia ani komentarza, i nie widać powiadomień.
Treść dodana do postu 10-07-2010 o godzinie 23:21
Och, i nie wyświetla się archiwum. I znajomi.
eksgalimatias Postów: 2
Konto od: 4.05.2009
Miasto: Wrocław
Permalink Autor: seemeplease, data postu: Sunday, July 11, 2010 16:53
Ja też mam z tym problem nawet nie mogę komentarzy napisać..wszystko sie pieperzy zróbcie z tym coś no..!;/
seemeplease Postów: 0
Konto od: 26.06.2010
Miasto: Zduńska Wola
Permalink Autor: , data postu: Sunday, July 11, 2010 22:01
mam to samo, nie moge dodac zdjecia a raczej ogarniam wiekszosc blogów
Postów: 0
Konto od:
Miasto:
Permalink Autor: luckycherry, data postu: Monday, July 12, 2010 09:24
ja mam to samo co opisaliście wyżej :(
wie ktos może czym spowodowany jest ten błąd i jak mozna to naprawić??
luckycherry Postów: 1
Konto od: 16.02.2010
Miasto: Gubin
Permalink Autor: przewodnikpokrakowie, data postu: Monday, July 12, 2010 19:41
Zauważyłam ten sam problem w niedzielę - ale tylko z kompa w domu, gdzie używam Opery. W pracy, gdzie mam IE - wszystko działa. Teraz jestem w domu i znowu nawet komentarza nie mogę zostawić.
Napiszcie więc, jakich używacie przeglądarek.
przewodnikpokrakowie Postów: 0
Konto od: 8.10.2005
Miasto: Kraków
Permalink Autor: roseanna, data postu: Monday, July 12, 2010 19:55
Cytat tomcio

A jakiego programu antywirusowego uzywasz ?



Spróbuj wyłączyć program antywirusowy na chwilę i sprawdzić czy funkcje działają.



Jeśli to nie poskutkuje spróbuj wyłączyć czat -



mój photoblog -> ustawienia -> Czat - wyłączony



Daj znać czy coś pomogło :)

roseanna Postów: 491
Konto od: 16.10.2008
Miasto: Edinburgh
Permalink Autor: przewodnikpokrakowie, data postu: Monday, July 12, 2010 20:36
Cytat kompaktowa
mój photoblog -> ustawienia -> Czat - wyłączony


Tak, pomogło, zauważyłam wcześniej Twoją podpowiedź na drugim wątku i zastosowałam się, rzeczywiście wyłączenie czata rozwiązało problem. A już myślałam, że to coś poważniejszego z Operą :)
przewodnikpokrakowie Postów: 0
Konto od: 8.10.2005
Miasto: Kraków
Permalink Autor: conirl, data postu: Monday, July 12, 2010 22:56
u mnie nie działa mimo wyłączonego czata ! nie wiem o co chodzi . sprawdzalem na ie i mozilli
conirl Postów: 0
Konto od: 12.07.2010
Miasto: Jaworze
Permalink Autor: nicky96, data postu: Tuesday, July 13, 2010 20:24
U mnie to samo. Albo oni coś z tym zrobią albo moga się ze mną pożegnać tyle wam powiem.
nicky96 Postów: 0
Konto od: 29.01.2010
Miasto: Ostrów Wielkopolski
Permalink Autor: osqbana, data postu: Friday, July 16, 2010 11:07
też nie mogę dodać zdjęcia, wyłączyłam czat i nic.
Treść dodana do postu 16-07-2010 o godzinie 20:02
już jest ok

Świat nie jest moim placem zabaw, sztuką wystawianą dla mojej przyjemności i cierpienia.


osqbana Postów: 25
Konto od: 24.04.2008
Miasto: Biłgoraj
Permalink Autor: fruitier, data postu: Friday, July 16, 2010 17:18
przepraszam bardzo, ale co fotoblog wybiera sobie kiedy ja mam zdjęcia dodawać. MOŻE SIĘ KTOŚ TYM WKOŃCU ZAJMIE!
fruitier Postów: 0
Konto od: 17.06.2009
Miasto: Sosnowiec
Permalink Autor: roseanna, data postu: Friday, July 16, 2010 19:27
jak mamy Wam pomóc jak nawet nie odpowiadacie na pytania?
jakiego używacie antywirusa ? wyłączcie go i dopiero dodajcie zdjęcie
roseanna Postów: 491
Konto od: 16.10.2008
Miasto: Edinburgh
Permalink Autor: lintebrethilien, data postu: Sunday, July 18, 2010 14:06
Też miałam coś takiego, był tylko nagłówek "Dodaj zdjęcie" i dalej pusto;/ Używam firefox'a, wyłączyłam antyvirusa (Avast) - nadal nic. Otworzyłam przez IE - nie dość, że nic, to jeszcze mi się wieszał ;d W końcu mi się udało przez IE kiedy włączyłam Avasta spowrotem :)
I'm not a racist. I just hate everyone equally.
lintebrethilien Postów: 26
Konto od: 18.10.2009
Miasto: Grodzisk Wielkopolski
Permalink Autor: nortuser, data postu: Thursday, August 5, 2010 01:29
Może ktoś udzielić mi pomocy? Z jakiegokolwiek archiwum korzystam, zamiast wyświetlać mi obrazek w ramce, przy wyciemnionym tle, to przenosi mnie na stronę zdjęcia. Jak wrócić do stanu poprzedniego?.
nortuser Postów: 0
Konto od: 21.12.2007
Miasto: Toruń