Idzie ktoś na otakon'10 ? ;P
|
whateverluke
![]() Konto od: 1.04.2010 Miasto: Warszawa |
---|
Regulamin
zazdroszczę .. my z kumpelą się tylko wkurzamy, że nie możemy jechać ;/
|
kakashixandxelmetta
![]() Konto od: 10.07.2010 Miasto: Siedlce |
---|
Ja z koleżankami zupełnie zwaliłyśmy w tym roku, bo chciałyśmy iść, ale przegapiłyśmy zupełnie i dopiero dzisiaj się obudziłyśmy jak byłyśmy w centrum i dużo osób się kręciło... Ale ja idę na Hellcon
|
xdiana
Konto od: 15.05.2010 Miasto: Warszawa |
---|
Xdiana - czy to nie Wy zaczepiłyście mnie w dzień otakonu? XD
|
niesforneksiazatko
![]() Konto od: 31.03.2010 Miasto: Warszawa |
---|
Szczerze mówiąc to nie pamiętam... Jak był Otakon'10 byłyśmy w złotych bijąc się w głowie, że zapomniałyśmy o Otakonie, ale chyba nikogo nie zaczepiłyśmy xP
|
xdiana
---|
Ohayou! Ponieważ wątek zaczyna przymierać, odważę się naskrobać parę zdań :)
Na początek muszę odrobinę ponarzekać. Mieszkam w Lublinie, a konwentów tutaj tyle, ile kot napłakał. Owszem, jest Falkon i Nejiro, ale ten pierwszy gromadzi raczej fanów fantastyki. Jestem osobą towarzyską, więc chciałabym spotykać się ze znajomymi; już najlepiej takimi, którzy interesują się japonistyką ;). Jedynym więc ratunkiem moim jest Warszawa. Stąd też moje pytanie: czy ktoś wybiera się na xcon lub wanekon? Bardzo chętnie bym kogoś poznała :D. Pozdrawiam wszystkich otaku! |
lavelite
Konto od: 7.01.2009 Miasto: Syberia |
---|
Cytat vallain Ja jadę na wanekon z koleżankami :P Musimy się koniecznie spotkać (o ile wyrażasz taką chęć :))! |
lavelite
---|
Cytat focks Stąd też moje pytanie: czy ktoś wybiera się na xcon lub wanekon?Ja ze znajomymi na wanekon ;3 |
xdiana
---|
Hmm, tylko jak my się tam poznamy, będzie tyyyle ludzi...? :)
|
lavelite
---|
Na ecchi było trudno się znaleźć xD Tyle ludu... Ostatnio podpasowały mi konwenty tak ok 500 osób, bo nie za mało ani nie za dużo xD
|
xdiana
---|
Ja byłam w tym roku na dość kameralnym Nejiro i muszę przyznać, że właśnie takie konwenty "w sam raz" są najlepsze ;D
|
lavelite
---|