Pruszków - niedoceniony ?

Permalink Autor: ewakulacja83, data postu: Wednesday, March 2, 2011 19:50
Hej . W Pruszkowie mieszka moja rodzina i ja mieszkam w Warszawie i jak przyjeżdżam do Pruszkowa to tam jest spoko lubie to miasto można odpocząć od Warszawy . ;) Polecam miasto
ewakulacja83 Postów: 1
Konto od: 12.02.2011
Miasto: Warszawa
Permalink Autor: gozz, data postu: Friday, March 18, 2011 23:23
ja mieszkam niedaleko, ale staram sie w Pruszkowie bywac jak najmniej.
Niesiety, ale droga dojazdowa od strony Domaniewa jest tragiczna, to jeden wielki kanion. Tak wiec po prostu szkoda mi samochodu.
A szkoda, bo miasto fajne :)
gozz Postów: 1
Konto od: 3.01.2011
Permalink Autor: magdaniedziolka, data postu: Monday, March 21, 2011 00:22
Moim zdaniem z tym brudem na żbikowie to duża przesada z brudem moze kojarzyc sie tylko główna ulica 3 maja gdzie są stare kamienice. Ale jakby nie patrząc jest duzo domków jednorodzinnych i pięknie odnowione glinki. zresztą tez miejsce historyczne! ;]
magdaniedziolka Postów: 1
Konto od: 24.02.2011
Miasto: Pruszków
Permalink Autor: deathneko, data postu: Saturday, April 2, 2011 19:42
Taa ja mieszkam na Żbikowie, no i bez przesady.. Drechy drechami, brud, brudem, ale w niektórych miejscach jest czysto przyjemnie i można odpocząć..;d
deathneko Postów: 1
Konto od: 26.02.2011
Permalink Autor: karolka944, data postu: Thursday, April 7, 2011 13:46
Super miasto...Urodziłam sie tam ale nie mieszkam teraz..Ale pare razy w roku tak bywam...;)
Jestem Za Pruszkowem!!!
karolka944 Postów: 1
Konto od: 12.06.2009
Miasto: Koziebrody
Permalink Autor: , data postu: Tuesday, April 26, 2011 00:11
Miasto jak każde inne. Ma swoje wady i zalety.
Konto od:
Permalink Autor: beagle2709, data postu: Wednesday, July 27, 2011 23:07
A ja mieszkam w Ożarowie Mazowieckim :)
To bardzo blisko Pruszkowa, w którym często bywam i robię zdjęcia :D
beagle2709 Postów: 22
Konto od: 26.12.2010
Miasto: Ożarów Mazowiecki
Permalink Autor: eroll, data postu: Thursday, July 28, 2011 17:35
Pruszków jest spoko
Treść dodana do postu 28-07-2011 o godzinie 17:36
Pruszków jest spoko :ok:
eroll Postów: 1
Konto od: 30.12.2006
Permalink Autor: ewelinamadeja, data postu: Thursday, July 28, 2011 22:29
Hej hej !
Ja też jestem z Pruszkowa !
Fakt..Pruszków nie jest doceniony. Prezydent mógłby to zmienić gdyby tylko chciał . Np Hala atlas  znajduje się przy basenie kapry i hala służy do wyścigów kolarskich , a przecież hala atlas jest w różnych miejscowościach na całym świecie i też służy do wyścigów kolarskich , ale żeby młodzież zaciekawić są tam też koncerty wielkich zagranicznych zespołów. U nas niestety tej opcji nie rozważają , a szkoda bo przecież identyczne hale o tej samej nazwie są w różnych miejscowościach. Ogólnie dla młodzieży w Pruszkowie nadaje się tylko park sokoła.
ewelinamadeja Postów: 1
Konto od: 28.07.2011
Permalink Autor: samanthaexorcist, data postu: Thursday, August 18, 2011 17:09
Cytat deathneko

Taa ja mieszkam na Żbikowie, no i bez przesady.. Drechy drechami, brud, brudem, ale w niektórych miejscach jest czysto przyjemnie i można odpocząć..;d

Żbików? Tez tam mieszkam, fakt że drechole są wkurwiający, jest syf jak w mordę strzelił. A jedyne ciekawe miejsce to Indyjski i Mak :D
samanthaexorcist Postów: 1
Konto od: 18.08.2011
Permalink Autor: kamilem, data postu: Wednesday, August 21, 2013 23:37
Ja tam nie wyobrażam sobie mieszkać gdziekolwiek indziej :D Mowcie co chcecie, ale do Warszawy mamy raz dwa - na uczelnie, do pracy... A nigdzie nie ma tak dobrze jak w Warszawie. Teraz jeszcze kupilem mieszkanie w Pruszkowie od dewelopera JanPula (www.janpul.pl) :) Mysle, ze ich inwestycje sa ciekawe i fajne - potrzebne u nas:) Duzo ludzi przeprowadza sie i kupuje mieszkania - w koncu to dobra lokalizacja no i inwestycja :)
kamilem Postów: 1
Konto od: 21.08.2013