WOODSTOCK 2010

Permalink Autor: fabledeath, data postu: Monday, May 17, 2010 20:45
Wiem, jeszcze sporo czasu, ale rozmowy o Woodstocku mogą byt dłuuugie i nigdy się nie nudzą ;)
Ja osobiście jadę pierwszy raz, przede mną 500 km drogi, ale dam radę!
Nie mam pojęcia, ile kosztuje pole namiotowe, gdzie i kiedy mam je sobie zamówić, czym pojadę, ile kosztuje pociąg 'woodstockowy'?
Licze na konkretne odpowiedzi, rady itp.
Piszcie też kto jedzie, ogólnie o Woodstocku, wszystko co wiecie!
fabledeath Postów: 21
Konto od: 20.11.2008
Miasto: Licheń
Permalink Autor: theabsentmindedness, data postu: Wednesday, May 26, 2010 01:23
ja też jadę pierwszy raz.;p
z tego co wiem pola namiotowe są za darmo, no chyba, że wolisz płatne, ale wtedy nie poznasz uroków woodstocku.;] darmowego pola nie zamawiasz. jedziesz i rozstawiasz namiot tam, gdzie znajdziesz miejsce.xd nie wiem, jak z tym płatnym. na temat pociągu nie mam pojęcia, bo jadę samochodem.;p
pozdrawiam.;)
theabsentmindedness Postów: 1
Konto od: 9.04.2010
Miasto: gostynin
Permalink Autor: fioletowypuder, data postu: Wednesday, June 2, 2010 17:44
ooo zazdroszcze :(( ja i moja kumpela tez miałyśmy zajawke zeby jechać w tym roku no ale niestety rodzice...:// mam nadzieje,że Wy bedziecie sie zajebiscie bawic :) dajcie znac jak było frajerom którzy nie mogą pojechać :((
xD
fioletowypuder Postów: 4
Konto od: 5.02.2010
Miasto: Węgrów
Permalink Autor: fabledeath, data postu: Thursday, June 3, 2010 16:25
spoczi spoczi!
moi rodzice nadal się stawiają, ale już zapowiedziałam, że ucieknę, jeżeli mnie nie puszczą, wyszło tak, że chyba będzie na legalu wyjazd xd
Permalink Autor: fioletowypuder, data postu: Thursday, June 3, 2010 18:58
ooo ale zazdrość.!!! no niestety moi i mojej kumpeli nie bardzo :/ ehh takie widowisko taka szkoda :(( buuu
Permalink Autor: fabledeath, data postu: Thursday, June 3, 2010 21:40
faktycznie szkoda, ja rok temu już się jarałam woodem, ale chyba zabrakło mi odwagi, żeby tam jechać ;p w tym roku wiem, że nie odpuszczę xd
pss dodałam cię! ;d
Permalink Autor: fioletowypuder, data postu: Friday, June 4, 2010 09:24
a no ja rok temu wgl nie miałabym z kim a tag samej...to nawet chyba ciut strach :) żałuje Guano Apes :(( no ale w tym to juz bym miała z kim i tez sie napaliłam xD no zazdrość zazdrość megaa.!!
oo dziekuje ;)
Permalink Autor: nati888, data postu: Saturday, June 12, 2010 23:18
ja miałam propozycję aby jechać na woodstock z moimi znajomymi ale nie wiem co z tego wyjdzie. jeszcze nie rozmawiałam na ten temat z rodzicami. trzymajcie kciuki żeby się zgodzili. :)
nati888 Postów: 3
Konto od: 16.09.2008
Miasto: Warszawa
Permalink Autor: duckoff, data postu: Saturday, June 12, 2010 23:56
Mi też nie pozwalają..:/ Ale za rok jade ;D
duckoff Postów: 1
Konto od: 26.03.2009
Miasto: Ducka Wola
Permalink Autor: fabledeath, data postu: Monday, June 14, 2010 21:29
nati, męcz ich mecz a cię wkońcu puszczą ;D
Permalink Autor: nati888, data postu: Monday, June 14, 2010 22:19
mam nadzieję. strasznie chce w tym roku pojechać. ;D
nati888 Postów: 3
Konto od: 16.09.2008
Permalink Autor: meloslawax3, data postu: Tuesday, June 15, 2010 14:11
ja byłam rok temu ; D i teraz też jadę ; )) najlepsza była kąpiel w błocie, nigdy tego nie zapomnę hahah ; DD
meloslawax3 Postów: 1
Konto od: 11.06.2010
Permalink Autor: ossie, data postu: Sunday, June 20, 2010 11:25
Więc tak. Z tym płatnym, to rejestrujesz się na toicamp'ie. Dalej, musisz zrobić przelew [ w tamtym roku było 20 zł za dobę, za osobę.] Potem z kwitkiem jedziesz na wooda, idziesz na toi camp, dostajesz bransoletkę i już.

Osobiście rozbijam się na zwykłym polu, i jadę pociągiem. Wiem, że z Lublina w tamtym roku bilet kosztował około 60 zł [ w jedną stronę ]

Guano Apes - zagrali naprawdę zajebisty koncert :)
ossie Postów: 4
Konto od: 20.06.2010
Miasto: Dół Obok Podwórka
Permalink Autor: iloveyou94, data postu: Sunday, June 20, 2010 20:04
Heeej. ^^
Ja mieszkam w Kostrzynie, a więc zapewniam Was kto jedzie pierwszy raz że jest zarąbiście,  ^^
W tym roku mam nadzieję ze wskoczę w błoto, ^^
Pozdr. was wszystkich , ; *
iloveyou94 Postów: 1
Konto od: 11.04.2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Permalink Autor: ostromasznachacie, data postu: Sunday, June 20, 2010 23:42
no ja byłam w tamtym roku, ale tylko ostatniego dnia i powiem szczerze, że było zajebiście. atmosfera jaka tam panuje jest niedoopisania, a kąpiele w błocie wymiatają xD  w tym roku też chciałabym jechać i to najlepiej już na 3 dni, ale może mi się pokryć termin z jakimś innym wyjazdem :/  
ostromasznachacie Postów: 3
Konto od: 2.04.2010
Miasto: Płock
Permalink Autor: , data postu: Monday, June 21, 2010 14:08
hmmm... ja byłem 6 razy jak do tej pory i powiem że nie ma takiej drugiej imprezy... Co do pociagu - polecam jechać na woodstok własnie tym środkiem lokomocji- impreza zaczyna się już na peronie... Tylko powrotu pociągiem nie polecam :)
W tym roku niestety nie wiem czy dam radę przyjechać - zmieniłem adres na angielski... Pozdrawiam wszystkich którzy chcą jechać :)
Konto od:
Miasto: Mińsk Mazowiecki