Tak się zbieramy i zbieramy i zebrać nie możemy. Może jakiś meeting? Myślę, że będzie fajnie. Nawet w niewielkim gronie. Tylko trzeba działać i pokazać reszcie, że można. Żebyście mieli dużo czasu do namysłu proponuję ostatnią niedzielę maja. Pogoda wtedy powinna być już bardziej przyzwoita. Czekam na jakiś odzew. Peace&Love!
|
realwildchild
![]() Konto od: 19.11.2008 Miasto: Strzelin |
---|
Wroclove Wake Up!
W sumie czemu nie ... choć obstawiam że się skończy jak zwykle ;]
|
sobol9o
![]() Konto od: 9.03.2009 Miasto: Wrocław |
---|
jak dla mnie spoko :)
jakby co mozecie liczyc na mnie :D dostosuje sie do was :) jakby co , pisac na priv :) |
arielloss
![]() Konto od: 27.01.2009 Miasto: Miękinia |
---|
ja tam tak skromnie uważam że to nie wypali znowu. nie raz patrzyłem na przeróżne akcję tego typu we Wrocławiu i wyuchodziło jak wychodziło. zwykłe dno i w ogóle nie przebacz. chociaż fajnie by było gdyby coś takiego w ogóle kiedyś wyszło.
|
barto071
Konto od: 22.12.2009 Miasto: Wrocław |
---|
Cytat barto071 że to nie wypali znowu.Z takim podejściem.... ;). __________ Jeśli jednak, chętnie i ja się pojawię ;] |
endorama
![]() Konto od: 13.01.2010 Miasto: Wrocław |
---|
Cytat endorama Cytat barto071że to nie wypali znowu. Z takim podejściem.... ;). __________ Jeśli jednak, chętnie i ja się pojawię ;] A czemu tu się dziwić ... po prostu to widać z autopsji jaki beędzie wynik tego. |
sobol9o
---|
to moze jakies checi byscie pokazali ;D
a nie wszyscy od razu mowia "nie uda sie"! uda sie ;D |
xxxkicia121xxx
![]() Konto od: 9.09.2007 Miasto: Wrocław |
---|
Wogóle jakie nastawienia ja tu widze... zamiast ''nie uda się'' to powiedzmy ''uda się !!! '' I już :) Super pomysł !! |
lovegoddess
![]() Konto od: 9.01.2010 Miasto: Wrocław |
---|
Myślę, że można by takie coś zorganizować. W niewielkiej grupie, ale liczy się intencja. ;-)
Może uda mi się przyjść. A gdzie? Może rynek? Tam są ciekawe miejsca do robienia zdjęć. Albo Ostrów Tumski. Hmm, dajcie jakieś propozycje, musimy to rozważyć. ;P |
szeiiik
![]() Konto od: 15.03.2010 Miasto: Wrocław |
---|
dobry pomysł, tylko ludzie- nastawienie zmienić ! ;>
|
madeline
![]() Konto od: 29.01.2010 Miasto: Wrocław |
---|
dobry pomysł, tylko ludzie- nastawienie zmienić ! ;>
|
madeline
![]() Konto od: 29.01.2010 Miasto: Wrocław |
---|
po takich akcjach to przyznaję że trudno wierzyć w powodzenie...
|
barto071
Konto od: 22.12.2009 Miasto: Wrocław |
---|
Hmm... pomyślę będę bogaty, kupię sobie canona 1d za 2 miejsiące i do tego kilka stałek L ... pomyślę se o super aucie i domu ... chyba bede miał jak pozytywnie pomyślę nie ? ;]
|
sobol9o
---|
hmm.. ja Wam proponuję wRock for freedom 2010 ;-) byłoby ciekawie. Czołem! ;-p
|
abuuu
![]() Konto od: 15.11.2007 Miasto: Wrocław |
---|
Ja się piszę na to... ;] Uda się ,musi się udać ,a jak się nie uda to za którymś razem na pewno ;]]
|
poof
![]() Konto od: 11.04.2010 Miasto: Wrocław |
---|