Sabita ; d
|
shevy
![]() Konto od: 20.10.2009 Miasto: Lublin |
---|
Regulamin
HODUJE I KOCHAM CAŁĄ MOJĄ 9KONI .ZACZEŁO, SIĘ JEDNAK OD KOCHANEGO ,,,ZIKO'''' KTÓRYM OPIEKOWAŁAM SIĘ U MOJE WUJA 9LAT TEMU . ZOSTAŁ ON SPRZEDANY TERAZ JEST PRAWDOPODOBNIE W BUSKO ZDROJU.. NA WOLICY MA 13/14 LAT KUC FELIŃSKI .MAM WIELKA PROŻBĘ DO KONIARZY, KTÓRZY GO ZNAJA DAJCIE MI ZNAĆ CO U NIEGO JAK WYGLADA .BARDZO GO KOCHAM TO DZIEKI NIEMU ŻYJE I ROZWIJAM KOŃSKĄ PASIĘ. A KONIE Z MOJEJ STAJNI ZORKA-HUZAR-GRUZJA-GALICJA-FINEZJA-FANNY-MONETKA-LUKAS -LOTOS TO MOJE OCZKA W GŁOWIE.Z GÓRY WSZYSTKIM DZIEKUJĘ .ILONA K. SZ.J.K.TĘCZA LIBIĄŻ
|
klara815
![]() Konto od: 21.10.2009 Miasto: 32590 LIBIĄŻ |
---|
Karton ;** Niestety nasza przygoda sie juz skonczyła... Ale nigdy go nie zapomne. Bede pamietac do konca zycia i jeszcze jeden dzien dłuzej. Mój kochany mąż... ;**
No i Napiwek... ;) Siiwus kochanyy... ;** Mały czubek ;* xD |
dymus
![]() Konto od: 6.10.2006 Miasto: Bydgoszcz |
---|
Moi rodzice mają stadninę i wszytskie 8. konii to moje i mojego brata uuione, a oto ich imiona:
Texas- ogier Pastylka- klacz Enka- klacz DziubuŚ- ogier Olewka- klacz Diademik-ogier Kłopocik- ogier Laseczka- klacz [córka Pastylki i Kłopocika ; )] |
pauluu15
Konto od: 17.11.2009 Miasto: Kostrzyn |
---|
Cytat becikjkn ja mam dwa koniki - hucuły :*Pola i Puchacz :* moje dwa kochane skarby :) przybyły mi 4 Qnie Pasja, Pełnia , Borżawa , Bejm |
becikjkn
![]() Konto od: 16.03.2008 Miasto: Jakunówko |
---|
Moje ulubione konie to ;
Lagunka - siwy kucyk Janosik - kary kucyk Milka - siwa babciunia Ozinka - gniada klacz Irminka - gniadoszek Karinka - bułana królowa stajni Dyzia vel. Dżungla - skarogniady żrebaczek Atara - bułana klacz instruktora(córeczka Karinki) Tunis vel. Czat - kasztanowaty wałaszek |
losingcontrolx3
![]() Konto od: 27.01.2009 Miasto: Szczecin |
---|
Eee photoblog o nazwie ,, martwezwierzeta ''
Ma tragiczne zdjecia ! Jak mozesz takie rzeczy dodawać . |
losingcontrolx3
![]() Konto od: 27.01.2009 Miasto: Szczecin |
---|
Powaga - moja podopieczna ^^
Mondey - z obozu w RNW Orzech- mój mały ogierek ;p znaczy sie nie mój ale bym chciała niedługo bd ujażdżany ^^ |
willynilly
![]() Konto od: 25.08.2009 Miasto: sosnowiec |
---|
Moim ukochanym zwierzęciem jest koń, który nazywa się Dębowiec, lecz ja to skracam, jak większość i mówię na niego po prostu Dębczak;*
|
palus96
![]() Konto od: 22.03.2008 Miasto: Grudziądz |
---|